Şimdi Ara

NBA Genel Sohbet Konusu (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.231
Cevap
29
Favori
85.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lakers’ın Kuzma’yı takaslanacağı konuşuluyor. Kendini hiç geliştirememesini geçtim, geriye bile gitti. Lakers’a faydalı olamıyor. Bu peformansı ile takas değeri çok düştü. Kuzma ile Sacramento ilgileniyormuş. Bu yüzden akla ilk gelen isim Bogdan Bogdanovic. Bence Lakers’a çok uyum sağlar. Şutu var ve ne yaptığını bilen bir oyuncu. Kuzma’dan da kötü olması imkansız. Direkt etki edemez ama şuanki Lakers’a çok yakışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzma giderse Lakers'in Magic ile 4 sene önce başlattığ gençleştirme hamlesi kendini imha etmiş olacak. Ne coach Walton kaldı ne Magic kaldı ne oyuncular kaldı.

    Asıl yazmak istediğim ise ;Doncic dün 3.periyot 34 -10-10 yapmış ama son çeyrek 4 sayı ve 1 ribaunt ile oynamış ? Maçı seyretmediğim için bilemiyorum ama çok dikkat çekici bu detay.İzleyen varsa neden böyle merak ettim.Hani fark açılmamış ki kenara geldi diyeyim ?

    Şu anda Tim Hardaway ve Porzingis sakat diye biraz fazla şut atıyor,bu normal. Barea ile oynamaya başladı Carlise.Bence bu çok önemli olacak Dallas için.Play-off'lara gelince elbet Barea'ya ihtiyac duyacaklardı çünkü. Doncic ilerleyen zamanlarda şutlarını düzeltecek önemli anlarda daha iyi olacaktır.Tamam tecrübeli falan ama daha 20 yaşında. Sanki süper yıldızların hepsi muazzam tercihler yapıyormuş gibi Doncic için tercihlerini eleştirmek saçma geliyor bana.Kaldı ki Doncic sadece atmayı düşünen bir yapıda değil.Triple Double ortalamasını bu kadar kolay yapabilmesi Dallas'ın oyun yapısından kaynaklanıyor.Özellikle ribaunt ortalaması.Asist zaten söylemeye yazmaya gerek yok.Sanırım 13 TD yaptı şu ana kadar ve en az 5-6 maç ucundan döndü.
    Yani neredeyse 20 TD yapmış olacaktı.




  • Lakers-Dallas maçı izlendi...

    James artık tam olarak nerede ne yapması gerekiyorsa onları yapıyor.Bu şekilde rahat 3-4 yıl daha oynayacaktır.Üstelik seviyesini düşürmeden.Takas hamlelerinden sonra eğer ekstrem bir durum olmayacaksa en kötü Batı finalisti olacaklar gibi görünüyor.

    Dallas ise takım olarak zaten son zamanlarda hücumdaki oyunlarını kaybettiler.Doncic iyi maçlar çıkartmıyor sakatlıklar var.Ama düzeleceklerdir.Önceden yazdığım gibi doğru eklemeler olursa bu takımın 10 yıl içinde en az 2-3 yüzük şansı var.
    Doncic 'e gelecek olursak son 1-2 aydır gerçekten NBA sertliği ile tanışmış durumda.Tamam tecrübesi var ,genel olarak savunmaların daha kaliteli olduğu Avrupa'dan geliyor ama NBA'de işlerin farklı olduğunu yaşıyor şu aralar.Bazı oyunculara özel savunma gösteriliyor bu ligde ve Doncic bunlara maruz kalıyor.Hakemlere çok takılıyor.Ama alışacaktır.Daha 20 yaşında bu adam. İstediği kadar tecrübeli maç oynamış olsun kolay değil bu yaşta.Daha bu maçta formasını yırttıktan sonraki hareketi bile durumunu özetliyor aslında . Ama özellikle faul yüzdesini bir an önce düzeltmeli.Şut yüzdesi için sorun yok çünkü o düzelecektir.







  • Kyrie Irving sonunda parkelere dönüyor. Bakalım nasıl bir performans gösterecek. Takım olarak iyi kötü idare ettiler ama hem Dinwiddie hem Irving aynı takımda olmaz. Bence Dinwiddie'nin inanılmaz oynuyorken takaslanmalı. Çünkü bu takım Doğu'da 8. olmak için kurulmadı. Dinwiddie yerine sağlam bir kaç yan parça alınmalı.

    Brooklyn Nets uzun yıllardır beklenen patlamayı yapamadı. Danny Ainge tarafından soyuldukları takasta takımın geleceğini, veteran oyunculara bıraktılar. Başarılı olamadıkları gibi uzun yıllar piyasadan silindiler. O dönemler draft hakları ellerinde olsaydı çok iyi bir takım kurabilirlerdi. Şuan sakatlıklardan çok çekiyorlar. Irving kasımdan beri yoktu. Durant bu sezon oynamayacak. Levert de uzun süre oynamadı. Seneye Kevin Durant iyi dönerse ve Allen gibi gençler iyi bir patlama yapabilirse Nets şampiyonluk adayı olur ama bu sene en kötü Doğu yarı finali oynamaları lazım.




  • Bu sene hazır ve kaliteli takım pek yok. O yüzden Doğu Milwaukee batı ise Losangeles takımlarından biri finalde buluşacak. Diğer takımlar çok yetersiz , istikrarsız bide takım içi uyumsuzluk yaşıyor. Ki Playoff tecrübeleride az.Zaten Houston bu stil ile siktin sene şampiyon olamaz. 2006 yılı Kobe kendine oynadı ama takıma iyi oyuncular gelince artık takıma oynadı. Harden bence büyük abartı bir oyuncu bu stil ile devam ederse zaten kariyeri boyunca anca istatistik yapar ama şampiyon olamaz. Şampiyonluk için Kawhi gibi liderler lazım. Savunmada lock defans yapacak hücumda soğukken bile kritik şutlar sokabilecek. Takım sıkıntıya girdiğinde öne çıkıp takımı toparlayacak. Şu an için istatistik olarak Harden çok üstün ama Kawhi Harden den çok çok daha iyi oyuncu. O yüzden gençlerin sadece istatistik olarak oyuncuları iyi yada kötü seçmesinin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Şampiyon olmadıkça istatistik hiç bir anlam ifade etmiyor. O yüzden Jordan gelmiş geçmiş en iyi açık ara hem şampiyon hemen istatistik olarak muazzam. Ama şampiyon olmasa bu istatistikler bence bir hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marksman84

    Bu sene hazır ve kaliteli takım pek yok. O yüzden Doğu Milwaukee batı ise Losangeles takımlarından biri finalde buluşacak. Diğer takımlar çok yetersiz , istikrarsız bide takım içi uyumsuzluk yaşıyor. Ki Playoff tecrübeleride az.Zaten Houston bu stil ile siktin sene şampiyon olamaz. 2006 yılı Kobe kendine oynadı ama takıma iyi oyuncular gelince artık takıma oynadı. Harden bence büyük abartı bir oyuncu bu stil ile devam ederse zaten kariyeri boyunca anca istatistik yapar ama şampiyon olamaz. Şampiyonluk için Kawhi gibi liderler lazım. Savunmada lock defans yapacak hücumda soğukken bile kritik şutlar sokabilecek. Takım sıkıntıya girdiğinde öne çıkıp takımı toparlayacak. Şu an için istatistik olarak Harden çok üstün ama Kawhi Harden den çok çok daha iyi oyuncu. O yüzden gençlerin sadece istatistik olarak oyuncuları iyi yada kötü seçmesinin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Şampiyon olmadıkça istatistik hiç bir anlam ifade etmiyor. O yüzden Jordan gelmiş geçmiş en iyi açık ara hem şampiyon hemen istatistik olarak muazzam. Ama şampiyon olmasa bu istatistikler bence bir hiç.
    Harden normal sezonda 40 sayı atıp maçı kaybettirebilen bir oyuncu. Kawhi Leonard ve Paul George ise gerçek anlamda superstar oyunculardır. Hem çok büyük hücum gücüne sahip olmalarının yanında mükemmel savunmacılar. Zaten ikisi gününde olduğunda takım kolay kolay kaybetmiyor. Clippers bu yüzden de şampiyonluğun bir numaralı favorisi. Ayrıca Clippers'ın yıldızları maçları henüz ciddiye almıyor. Kawhi kendi ağzından onun için önemli maçların nisandan sonra olduğunu söyledi. Bu durumda dediğiniz gibi Bucks, Lakers ve Clippers dışında başka bir favori yok. Ufak ihtimal Heat veya Sixers sürpriz yapabilir o kadar. Onlar da en fazla final oynar.




  • 14 mac var bu gece. boston-lakers macı kacmaz.
  • AD olmayınca Lakers'ın genel olarak ne kadar zorlandığını gördük. LeBron yine bir şeyler yapıyor ama yanındaki kimseden katkı alamadı. Celtics ise ilk 5'inden Theis hariç herkesten üst düzey katkı aldı. Brad Stevens bu işi biliyor. Bana kalırsa Lakers'ın şampiyonluğunu takas dönemindeki hamle etkileyecek.
  • houston çok boş bir takım bir adan ne hale geldiler önceki sezon bile bu kadar kötü değillerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    houston çok boş bir takım bir adan ne hale geldiler önceki sezon bile bu kadar kötü değillerdi.
    harden ile hiçbir takım başarılı olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

    harden ile hiçbir takım başarılı olamaz.

    Alıntıları Göster
    Harden ve westbrook iki topla oynamayı seven bir arata gelince böyle oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeBron, triple double ile Nets'i yıkmış. Nets'e de ayrı bir parantez açmak lazım. Kyrie Irving bu takıma zarar veriyor. Westbrook'un bile takımına katkısı varken Irving külliyen zarar. Kevin Durant kariyerinin bu dönemini bu adamlar geçirerek hayatının hatasını yaptı. Keşke 1 sene GSW'de kalıp Knicks'e gitseydi. Durant döndüğünde Irving kendine çeki düzen vermezse Nets şampiyonluğu unutsun. Durant bile kurtaramaz o takımı.
  • Vogel Team LeBronun koçu olacak. Kawhiyi 48 dakika oynatmanın zamanı geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobe Bryant vefat etmiş
  • Oha Kobe helikopter kazasında vefat etmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMZ'ye güven olmaz.
    NBA Tv ve diğer yabancı spor kanallarına baktım haber bile yok yazı bile yok.

    Bizim basketbol medyasına baktım ,yazan yok.

    İnanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek mi
  • İnanmak istemiyorum.
  • site hacklenmis diyolar
  • Fanatik'te ben de gördüm. Gerçeğe benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.