Şimdi Ara

NBA Genel Sohbet Konusu (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.233
Cevap
29
Favori
85.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5.maçta durant dönmezse

    GSW için re-building başlasın.

    Toronto revire dönen GSW bulunca fırsatı tepmedi.

    Lebron havayı yumrukluyordur böyle şansın diye

    Kavay+İbaka büyük oynadı 2.yarıda domine ettiler.

    Önceki maç 43 dk 47 sayı atan curry...Ara 1 gün olunca epey yorgun gözüktü.
  • Rebuilding e gerek yok. Van Vleet gibi, Danny Green gibi 2-3 tane yan parça gelirse iyi takım GSW.

    Portland serisi yanılttı. O seride de 3 maçı ciddi ciddi kaybetme noktasından çevirdiler. 4-0'la alakası yok serinin. Ama bu seri de yanıltıyor. Şuanki takım çok eksik kalıyor doğru ama sonuçta Durant yok yani. Livingston eskisi gibi değil. Green-Klay-Curry 3lüsüne doğru yan parçalarla takviye yapılırsa yine şampiyonluğa oynar bu takım rahatça. Ama yedeklerden böyle az katkı gelirken, Green için sahayı açacak yan parçalar da yokken işin zor.
  • Umarım yazın GSW dağılır. Durant ve Klay gitse yeter zaten.
  • Curry şaklabanini dünyanın en iyi oyuncusu olarak gören basketbol cahilleri bu seriyi iyi izlesin
    Durant giderse Green otoparkta ağlayarak kime telefon açacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye NBA'de dengeler değişecek. Bir çok yıldız yer değiştirir böylece.
  • Hahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kawhi tam bir all around oyuncu. Savunma dersen var,mid range var, Üçlük var, Post move, Son saniyelerde serin kanlı kısaca adam tam bir legend. Curry çok iyi ama
    maalesef fiziksel ve atletizm olarak çok yetersiz kalabiliyor. O yüzden A++ oyucular sınıfına giremiyor. Bu seride Durant o yüzden çok öenmliydi.A++ seviyesine çıkabilecek
    Warriors ın tek oyuncusu. Ayrılırsa zaten Warriors biter. Çünkü diğer takımlarda iyi kadrolar oluştu. Raptors bir iki ilaveyle çok daha iyi olacak seneye. Ki bu sene çok takas olacak gibi. Anthony Davis in takasıda çok işler değiştirebilir. Kyrie var takasda. Paul George bile olabilir. Bu sene dengeler çok değişir.
  • Kawhi Leonard reis ve Toronto tarih yazmak üzere golden state imparatorluğunu yıkarak. Kawhi reis yıllardır toronto nun üstüne yapışan play offların loseri kimliğini söktü attı. keşke lebronun cleveland ınıda görebilseydik şimdi ki leonard ın torontosu karşısında. Lebron tam zamanında ayrıldı doğudan.
    Şimdi son maçta golden topla tüfekle gelecektir durant ın oynayacağını sanmıyorum en azından seri daha uzamazsa. Ama klay kesinlikle dönecektir son maçta. Kevin durant-klay thompson ikilisi yokken golden normal bir play off takımıdır curry tek başına kurtaramaz. Green-Dmc ikilisi eski günlerine dönerse seriyi çevirebilirler sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir seri ile Curry'e sallayanlar çıkmış. Aynen hocam Mahmut varken Curry'nin abartılmaması lazımdı zaten.

    Toronto senelerdir zorluyordu zaten ama tarih yazarken yavaş yazsınlar. Durant finallerde gitti, Klay sakat, Cousins takıma yabancı.

    GSW için maç almak bile başarıydı. Üçleme şansı kaçtı ama Toronto'ya hayırlı olsun kupa, yakışır kuzeylilere biraz reklam yapsın Kanada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yaz aylarının en büyük dedikodusu Kawhi üzerinden yapılacak.Bakalım hangi takıma katılacak, final mvp'si ni %90 cebine koydu.
  • Durant'in döneceğine inanan bandwagonlar var hala . Adam kendini niye riske atsın, seneye gidecek zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toronto artık şampiyon diyebiliriz bu seri buradan dönmez sonuna kadar da bu şampiyonluğu hak ettiler . Durant'te ne kadar soft sadece kendi keyfini düşünen bencil bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu gerçek bir yıldız adam olsaydı finalde takımı için sahaya çıkar canını dişine takar şampiyonluk için elinden geleni yapardı ama onda o adamlık yokmuş onun için hiçbir zaman en iyi oyuncular sınıfına giremeyecek . Durant'i ne olursa olsun bu seriye kadar hep saygı duyardım ama bu seride bu yaptıklarıyla gözümden tamamen düştü . Herif ilk NBA'i sabote etti , bu seride de kendi takımını sabote etti . Durant banko gidecek Knicks'e gideceği de kesin , Warriors dönemi böylece sona eriyor böyle şampiyonluklara oynayan bir takım olamazlar bundan sonra batı yarı finali takımı olurlar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Toronto artık şampiyon diyebiliriz bu seri buradan dönmez sonuna kadar da bu şampiyonluğu hak ettiler . Durant'te ne kadar soft sadece kendi keyfini düşünen bencil bir oyuncu olduğunu göstermiş oldu gerçek bir yıldız adam olsaydı finalde takımı için sahaya çıkar canını dişine takar şampiyonluk için elinden geleni yapardı ama onda o adamlık yokmuş onun için hiçbir zaman en iyi oyuncular sınıfına giremeyecek . Durant'i ne olursa olsun bu seriye kadar hep saygı duyardım ama bu seride bu yaptıklarıyla gözümden tamamen düştü . Herif ilk NBA'i sabote etti , bu seride de kendi takımını sabote etti . Durant banko gidecek Knicks'e gideceği de kesin , Warriors dönemi böylece sona eriyor böyle şampiyonluklara oynayan bir takım olamazlar bundan sonra batı yarı finali takımı olurlar .
    GSW zaten durant olmadan da şampiyon olmuştu...Durant ile maksimuma çektiler şanslarını ve tuttu.

    Ki aynı durant westbrook köpeği ile birlikte 2016'da 3-1'den seri verdi bunlara

    GSW 2015 ve 2016 finalini 4 draft seçimi oyuncu ile oynuyordu fazla olan birşey değil.

    Curry-Klay-Green-Barnes-Bogut-İggy

    Durant gittikten sonra bench katkısı sağlanırsa min 2-3 yıl daha final oynayacaklarını düşünüyorum.

    Takımın curry-klay-green çekirdeğini bozmaması gerek sadece.




  • Bir tiyatro yoksa torontoyu tebrik edeceğim yok geçen clevelandın 1-3 ten çevirdiği gibi sırf ilgi gelsin izlensin reyting uçsun malum comebackler futbolda çok tuttuya abdliler eksik kalmaz bundan comeback için birşey yapıldı ve gidip 3-3 olup son maça gelirse bir daha nba maçı izlemem.Lanet ederim.Bırakırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    Durant'in döneceğine inanan bandwagonlar var hala . Adam kendini niye riske atsın, seneye gidecek zaten
    Yüzük alacak yav.Neden bir insan eli ile itsin sonuçta amaçsız takımda oynamıyordu ki neden beğenmem yan cebe koy desin bu saçmalık.Gittiği takım ne sanki bir halt yapmayacak yatacak orada.

    O değil akılsız LeBron Lakers yerine en azından 2 sezon Houston'da takılsa şuyan finalde Houston-Toronto olabilirdi.İki ucun maçı olurdu Texas-Toronto(kuzey-güney/Abd-Kanada) yada bilmiyorum belkide Trump gıcık kaptı el attı olaya.2-3 sezondur.Beyaz saraya çıkan yok.

    Ne Gsw ne Cleve çıkmıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Haziran 2019; 20:34:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Bir tiyatro yoksa torontoyu tebrik edeceğim yok geçen clevelandın 1-3 ten çevirdiği gibi sırf ilgi gelsin izlensin reyting uçsun malum comebackler futbolda çok tuttuya abdliler eksik kalmaz bundan comeback için birşey yapıldı ve gidip 3-3 olup son maça gelirse bir daha nba maçı izlemem.Lanet ederim.Bırakırım.
    Hocam maçları izledin mi sen. Komplo teorisi kurmanın anlamı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Curryden lider felan olmaz. O takımda lider özelliği olan isim Draymond Green. Onun da yetenekleri kısıtlı olduğu için ağlayarak Duranti çağırdılar zaten.
    Irving ve Curry oyundaki rolleri itibariyle benim için eş değerler. Ikisi de lider olamaz. Çok iyi ikinci adam olurlar.
    Curry bu sefer de FMVP olamazsa bir daha hiç olamaz bana göre,fırsatı kaçırdı gibi.Kariyeri adına çok kötü bir istatistik bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    Hocam maçları izledin mi sen. Komplo teorisi kurmanın anlamı yok

    Alıntıları Göster
    İzledim ilk 2 maçı 3.maçı izleyemedim bu maçı izledim birde ne bileyim tuhaf yav en çok garipsediğim nokta ise gsw ilk 3 maçta 109 sayıya sabitlendi.Ayrıca dünkü maçta ilk yarı ve 2.yarı 46 sayı attı belli bir satıya fixlenmiş buda tuhafıma gitti toronto ise dahada fark koydu.izlerkende tuhafıma gitti istatistik ve sonuca giderkende.ABD dev bir pazarlama ve tiyatro merkezi netin doğru neyin yanlış ve yanıltıcı olacağını anlayamıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Haziran 2019; 20:42:22 >




  • Durant gelmeden bu takım şampiyon oldu ama durant gelmeden bu takım 3 1 den şampiyonlukta verdi.duranrin olmadığı takımda curyy veya thompsonun kötü oynama şansı yoktu,durantla bunlar iyi oynamasa bile kazanıyordu.durantin gelmesi dengeleri bozdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.