Şimdi Ara

NBA 2K22 ; (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
6
Favori
13.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NBA 2K22 PS4 versiyonuyla TSBT MyLeague Online Ligimizde 57. sezona başlayacağız. Katılmak isteyen koçlarımız olur ise bana ulaşabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Ben de tam tersine yeşil atmak çok kolay diye düşünüyorum. 75 üçlükle yeşil atıyorum şu an, 65’le de atıyordum. Old Gym ile Park arasında bariz fark var. Old Gym’de yeşil kolayken Park’ta gecikme oluyor maalesef.

    Kobe rudy gay yüzde 50 karışım ve 75 hız geçen sene ki kombom buydu bu oyunda gram ise yaramadı var mi öneriniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt

    Rudy Gay benim de olmazsa olmazımdı ama bu sene çok kolay şut atabiliyorum. Sut barı da kapattım şimdi. Ben sadece Ray Allen ile atıyorum. Henüz Jumpshot Creator yapmadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: steven_stiffler

    Rudy Gay benim de olmazsa olmazımdı ama bu sene çok kolay şut atabiliyorum. Sut barı da kapattım şimdi. Ben sadece Ray Allen ile atıyorum. Henüz Jumpshot Creator yapmadım.

    Belki de jumpshot creator da bir sorun var. Çünkü kobe gay ikilisi müthiş relaese sağlıyordu bende dediğiniz gibi deneyeyim bir ne mid range ne 3 luk yüzde 10 larla pg oynamak kanser etti beni


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt

    Jump shot 38 base, kobe & rudy gay %80 gay %20 kobe, full hız kullanıyorum ben memnunum.


    Oyun keyifli fakat squadınız yoksa, randomlardan kafanın uyuştuğu adamı bulmak çok zor. Old gym falan da kurtarmıyor. 6 5" guard açtım 93 overallım ps5'te oynayanlar varsa birlikte girelim.

  • Şu oyunu takım oyunu oynayanlarla oynamak büyük keyif gerçekten. 79 overall PF’yim, 74 overall PF Paint Beast’i görünce eyvah dedim. Ama eleman o kadar iyiydi ki üç maç bizden iyi rakipleri yendik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jumpshotımı hala bir türlü oturtamadım ben de bazısı hızlı geliyor bazısı yavaş biraz elim alışır gibi oluyor sonra yine dengem kayıyor old gym ile park arasında fark olması da zorluyor tabi baya wade ve js 98 base %80 rudy gay %20 kobe %100 hız denedim sürekli slightly early attım dante exum release 29 %100 hız denedim sürekli slightly late attım arasını da bulamıyorum bugün burke base kobe %100 hız denedim ilk başta iyi gibiydi sonra onun da ayarı kaçtı :) %55 ile üçlük atıyorum ama jsmi oturtursam çok rahat yükseltirim bu oranı diye düşünüyorum base olarak js 38'i de deneyeceğim ama sanırım o biraz daha yavaştı

  • PS5'te akşamları beraber oynamak isteyen var mı ? Random girince çıldırmamak mümkün değil, bu kadar aptalı bir arada bulabileceğiniz başka bir platform yok. Adamı deli ediyorlar.

  • Genelde 11-12 gibi daha müsait olurum ama bugün olmasa da akşam 9 gibi de bazen arada olabilir benim için. Oynayabiliriz uyarsa.

  • Arkadaşlar merhabalar oyunu sadece kariyer modu için almak istiyorum fakat bilgili olan arkadaşlara bir sorum olacak. En 2k20 oyununu oynadım. Fakat oyunu sadece my gym modunda offline oynuyordum. Kariyer modu olarak çok uzun yıllardır oynamıyorum. Şimdi bu oyunu tamamen kariyer modu oynamak için almak istiyorum. Fakat my park gibi online modlari oynamayı düşünmüyorum. Sadece makineye karşı offline sezon oynama niyetindeyim. Bu şekilde oynarsam oyuncumu geliştirmekte zorlanırmıyım? Bazı inceleme yazılarında işi baya vc parası almaya getirmişler diye okumuştum. Burda da kariyer yapan pek çok arkadaş var anladığım kadarıyla sizce de oyuncularınızı 80-85+ overallara getirmek denildiği kadar zor mu ? Yoksa yazanlar durumu biraz abartiyorlar mi ?

    Yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

    Park oynayanlar için öyle çünkü adam parka bir an önce girebilmek için karakteri en hızlı şekilde geliştirip online girmek ister; fakat senin için öyle bir sıkıntı olmadığı için yavaş da olsa geliştirirsin. 1 sezon bitirdiğinde 90 ovr ulaşırsın bence(görevlerden, sponsorluklardan falan vc geliyor, maç başına da zorluk seviyesine göre 1k vc geliyor min), birden ligin tozunu attıramazsın tabi ama bu da gerçekçiliiğe katkı sağlar bence yavaş yavaş gelişir lige ısınır oyuncun. başta sıkıntı çeksen de 80 ovr yaklaştıkça rahatlarsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 29 Eylül 2021; 21:53:13 >
  • Merhaba hocam, kariyerde offline bir yerden sonra sıkar. Herkes online oynuyor, vc online için önemli. Sen 60 overall başlar, 99'a offline ile giderim dersen hiç sıkıntı değil. Offlineda çok da önemi yok, 85 oldun mu zaten yıldızlarla kafa kafaya oynayabiliyorsun. Ama NBA'in keyfi online tarafta, o yüzden VC önemli oluyor. Pay to win olayı da o, ben şu an 81 overallım. Ama online modlarda 95 overall adamlarla eşleşiyorum. Böyle olunca da adil olmayabiliyor, oyun seni VC alıp adama basmaya zorluyor.


    Bu akşam ilk kez @Frank Slade ile birlikte Park girdik, 4 maç yapabildik ama çok keyifliydi. Takımla girince güçlü takımlara kafa kafaya oynayabiliyorsun. Kendisinin karakteri SG, benim PF. Arada oynamak isteyen olursa bir üçüncüye ihtiyacımız olabilir. Bu akşam bir arkadaşım bizimle girdi, gayet keyifliydi ama uzun vadede gelecek arkadaşlara da kapımız açık.





  • Aynen ps5te oynayıp squad bulmakta zorlananlar varsa @steven_stiffler ile ekibimize bekleriz, yoksa randomlarla oynamak eziyet :)

  • @Frank Slade

    @steven_stiffler


    Çok teşekkürler cevaplarınız için sağolun   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Görevleri yapamıyorum hiçbirini ben ne yapayım peki :/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alvinnn A kullanıcısına yanıt

    Neden yapamıyorsun hocam ? Bu sene biraz görev kastırıyor oyun evet, iyi mi kötü mü henüz karar veremedim. Özellikle fashion ve music görevleri sıkıcı ama MVP veriyor diye yapıyorum.


    Bu arada ilerlemiş olanlar için şöyle bir soru sorayım. Biliyorsunuz önceki oyunlarda ayakkabı olarak Nike seçtiyseniz Adidas giyemiyordunuz. Bu yıl hepsini giyebiliyor muyuz ? Gördüğüm kadarıyla mevcut bir ayakkabı anlaşması yaptıysanız ikinci aktif olsa da izin vermiyor. Mevcut anlaşma 10-12 maçlık oluyor ve o bitince diğer markayla da böyle bir sözleşme yapılıyor. Ama ayakkabı her marka giyebiliyor muyuz ondan emin olmak istedim.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam mvp puanlarını ne yapacağız onu anlamadım görev sistemini hiç anlamadım ne yapmam lazım vs en baştan başlayacam kariyere sezonda da çok kötüyüm ligde yani okc seçti çok kötü oldu :) ama görevleri hiç anlamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alvinnn A kullanıcısına yanıt

    MVP Puanları da aslında ihtiyaca göre değişir. Ben şu an Penthouse daire ve zipline için 1 milyonu kasıyorum. Ama ihtiyacım yok dersen çok da gerek olmaz.


    Kariyere yeniden başlamayı ben de yaptım. Koleji kazanamayacaksan çok değişmeyecek hocam. OKC almasa da o ayarda bir takım alacak. Sezon içerisinde uzun bir süre galibiyet alamadım ben, o kadar zorladı. Ama görev gereği ileride sana takas ister misin seçeneği çıkıyor. Takas istersen muhtemelen başka takıma gideceksin. Ben istemedim, duygusal bir bağ kurdum Orlando Magic ile :D Amerika'da yaşamak istediğim şehirlerden biriydi Orlando, takıma ağırlığımı koymaya başladıkça sevmeye başladım. İyi bir SF aldırdığımda daha severek oynayacağım.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hmm bakalım hocam sen tekrar başlayınca kazandin mı koleji?

    Mvp puanları da level atlamana mı yardımcı oluyor yani?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alvinnn A kullanıcısına yanıt

    Yok hocam kazanamadım, bir maç kazanıp ikincisinde yenildim. Ben karakterimi değiştirmiş oldum. Daha severek oynadığım bir karaktere döndüm.


    MVP puanlar level atlamaya yaramıyor, bazı görevlerde level atlamana katkı var ama MVP puanları bazı ödülleri açıyor. Bana sorarsan değmeyecek ödüller var. Örneğin 200 bin yaparsan 1000 vc mi ne veriyor, değmez yani :) Ama zipline ödülünü almak istiyorum. Zipline ne işe yarıyor diye sorarsan; biliyorsun şehirde gezmek için kaykay kullanıyoruz. Hadi parayı bas bisiklet al, yine de gezmek çok vakit harcatıyor. Bu arada gezmeye de ödüller var, "şu kadar mesafe kat et, şu kadar puan" gibi ödüller var. Ama zipline aldığında City'de iple gezebiliyorsun.


    Söyle göstereyim :

    Jairus Twinyoutube
    #NBA2K22 #Verde #2K22 1st Penthouse Zipline on NBA 2K22 https://www.twitch.tv/jairustwin Join The T.eam V.erde G.ang Discord https://discord.gg/TYMr6B29y2 Become a Member of JairusTwin Youtube Channel. Get access to exclusive perks. Loyalty Badges, TVG Emotes, Exclusive Friends List, Giveaways and much much more https://www.youtube.com/channel/UC_3To0Ajs7B5zYB5r1LCm1A/join Follow Me on Twitter and Instagram @JairusTwin https://www.twitch.tv/jairustwin
    https://www.youtube.com/watch?v=6fqXiltdn_w




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.