Şimdi Ara

NBA 2K21 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
8
Favori
46.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danavar5

    Arkadaslar merhaba oyunun cdli olarak ps4 icin mamba edition versiyonunu alinca icinden cikan kodla ps5 icin oyuna sahip oldugumda o oyun uzerinden kardeslik yapabiliyormuyum acaba

    Evet yaparsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    PS4 sürümü ile PS5 sürümü arasında bariz fark var, PS5 gelsede deneyimlesek  

    Günler geçmez oldu hemen gelse de oynamaya bir an önce başlasak NBA 2K21 [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Gerçekten geçmez oldu heyecan dorukta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Kobe’mi bu kadar gerçekçi oynayabileceğim için çok mutluyum. Mamba Forever !


    NBA 2K21 [ANA KONU] çok iyi lan. pc oyuncuları olarak seneye inşallah. corona veya deprem veya ekonomik sıkıntılar izin verirse...





  • Sırf NBA için PS5 almayı düşünüyorum. 4'te daha oynamadığım oyunlar var ama NBA olmazsa olmaz benim için. Gel gör ki ülkenin ekonomik durumu, oyunun beni çıldırtan sebepleri yüzünden beklemedeyim.


    İlk olarak kariyer maçına girdim, 5 dk girdi. Normalde 10 dk oynuyorum ben. Simulate edip bitirdim, ayarlara baktım. 5 ve 12 var. Sasırdım ama garipsemedim, tamam 12 olsun diyerek 12 seçtim. Bir maçı simulate ettim, 83-58 gibi saçma bir skor çıktı. 37 sayı bana yazmış. Sonra Utah maçına girdim, kamera yandan geldi. Düzelttim. Maç başladı, hiç oyuncu değiştirmedi bizim takım. 48 dakika boyunca oynadım oyunu hiç çıkmadan. Bir yerden sonra fan vermedi, 50 atınca 2000 veriyor. Tripple Double yapınca falan ekstra fan veriyor, bunları vermedi. 84 sayı, 19 ribaund, 28 asist gibi saçma istatistik yaptım. Maç bitti, VC vermedi :) Hachimura şortsuz oynadı bir de bir süre ona hiç değinmeyeyim.


    My Team'e sardım. Bu arada oyun gerçekten çok iyi bence kurgusal olarak. Yıllardır böyle. Neyse My Team'de çok güzel görevler var, yapıyorsun falan. Ama online görevlerde yabancılarla çekişmen imkansız. Thripple Thread kazanırsın belki ite kaka ama diğerlerini kazanman imkansıza yakın. Hep lag var. Eee o kadar görev yapıp kart biriktirip single oynayacaksan da anlamı yok ki. Bu şartlarda bu oyun için PS5 masrafı yapmaya değer mi kararsızım.





  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    valla hocam ben de bu sezonu ps4'de tamamlayıp 2k22 çıkmadan ps5'e geçmeyi düşünüyorum aslında ama bu ülkede bu da hayal olacak gibi, saydığınız problemlerin hiçbirini yaşamadım ben bugüne kadar güncelleme yaparken bir sıkıntı yaşamış olabilirsiniz belki... (lag konusu hariç)

  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Belki ben de böyle yaparım. Umarım PS4’te de park boşalmaz. Sonuçta Avrupalı PS5 almış ve NextGen’e geçmiş olacak. Hata tek maçlıktı hocam, oyuna girerken menü ekranında güncelleme aldı. O maç öyle sapıttı. Kapatıp açınca düzeldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    parkın boşalacağını sanmam hocam sürekli oynayıp karakter (hatta karakterler) ve rep kasan baya bir oyuncu var bırakıp sıfırdan başlayacaklarını sanmıyorum illa ki etkisi olacaktır ama çok çok biz türkler ve durumu biraz daha kötü doğu avrupa ülkeleri olarak takılırız NBA 2K21 [ANA KONU] 


    hıı tabi ayrıca ps5 alıp ikisini bir götürebilirler maddi olarak zorlamaz avrupalıları NBA 2K21 [ANA KONU] 

  • DelNaja kullanıcısına yanıt

    Umarım dediğin gibi olur hocam. Benim bir arkadaş da karakter açıp kasmayı çok seviyor. Sürekli karakter açıyor, oynamaktan daha çok keyif alıyor bundan. O yüzden Next Gen'de de sıfırdan karakter açmaktan keyif alacaktır diye düşünüyorum. Bu arada Next Gen'in City fragmanına baktım. Ben görsel olarak değişip çok sıradışı değişiklikler olmayacağını düşünüyorum. Özellikle 2K'in hataları ve lag sorunun olduğu gibi devam edeceğini düşünüyorum :) Umarım yanılırım. Bu arada dün 13 GB güncelleme geldi, umarım günlük bonusu alma sorunu giderilmiştir.

  • Online girilemiyor 2 saat oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    city videolarını ben de izledim sanırım park bölgelere ayrılmış her bölgede 6-8 saha var yani server değiştirmektense daha büyük bir server'da takılacağız anladığım kadarıyla, genel olarak serverları zaten sorunluyken bir de bizim avrupa serverına giriyor olmamız x2 etki yapıyor neredeyse türkiyedeki isslerin yurtdışı çıkışları bu kadar kötü olduğu sürece o delay ve ping sorunları hep olacaktır maalesef

  • PS4 vs PS5 olarak konumuzda bulunsun:


  • park gelecek arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz ss1 99 ovr pf glass finisher oynuyorum mümkünse kısa arkadaşlar 3v3 takılabiliriz psn için pm'den ulaşabilirsiniz



  • NBA 2K21 [ANA KONU]
    NBA 2K21 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xbox Nba 2k21 Next Generation için ortak arıyorum. Almak isteyen olursa 0507 712 66 82 whatsapptan ulaşırsa sevinirim. Bu arada daimi üye olabiliriz kendisiyle, her sene hemen alıyorum çünkü :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 11 Kasım 2020; 10:55:32 >
  • Arkadaşlar ps4 versiyonu olanlar için, ücretli ps5 yükseltme seçeneği yok mu?

  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Standart sürümde yok. Mamba Forever Edition'da var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhasal

    Standart sürümde yok. Mamba Forever Edition'da var.

    Anladım, cevap için teşekkürler.

  • NBA 2K21 Next Generation (Xbox Series X|S) için ortak arıyorum, P2 olabilirim. İletişim için PM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NextGen grafikleri muazzam gözüküyor ama bu oyunun grafikleri her zaman iyiydi. 5 yıldır kendi suratımla oynuyorum, müthiş olay. Oyunda fakirliği temsil eden kahverengi tişört bile hala duruyor. Muhtemelen online sorunları da aynı devam ediyordur. Buildler çok başarılı olmuş, hem 95 smaç hem 80+ üçlük atabilen karakter yapılabiliyor. Nihayet 5-6 tane yeni saç stili eklenmiş. Sırf NBA için bir şekilde PS5 alacağım ama şu aşamada değer mi emin değilim. Alamanya'dan PS5 getirecek dayı yoksa bir süre beklemekte fayda var.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.