Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil yardım....
    Bugün navking W50-M hd aldım yeni haritayı güncelledim. Navigasyona giriyorum ARA-SERBEST METİN ARAMADAN herhangi bir yer arıyorum fakat arama sonucu yok arama metinini kontrol edin diyor. Ne kadar adres varsa denedim nafile sürekli arama sonucu yok arama metinini kontrol edin diyor... Birde USB MODU ACTIVESYNC olarak ayarlıyorum X işaretine basıyorum fakat geri çıkamıyorum navigasyon aletini kapatmadan çıkamıyorum. BU normal mi? Sizde aynı şekilde mi çıkıyorsunuz? Birde 2D perspektiften 3D perspektif moduna geçince ekranın üst kısmında mavimsi bir bölge oluşuyor. yani (+) ve (-) işaretlerinin olduğu bölgede mavi bir renk tabakası oluşuyor. Bu normal mi sizde de böyle bir şey oluyor mu? Doğruyu söylemek gerekirse bu alet pek içime sinmedi. Ne yapacağım bilemiyorum. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.. Sevgi ve Saygılarımla
  • Kesinlikle almayın ben aldım üç kere kullanmak istedim üçünde beni hep ara yollara sevk etti müşteri hizmetlerini aradım bana dediklerini yaptım bilmediğim bir yere gitmek istedim Allah'tan yanımdaki arkadaşın telefonunda navigasyon vardı bizi tekrar ara yollara sevk etti örnek 3 km sonra sola döneceğiz Bizi solda kalan tüm arayollara sevk etti.Gelince tekrar servisi aradım gönderin dediler gönderdim Harita yüklendi ESP açıldı deyip gönderdiler Cihaz elime ulaştığında kenarları açıktı Kesinlikle almayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetçağrı -- 11 Haziran 2013; 10:23:02 >
  • arkadaşlar merhaba ben 2 hafta önce vt-500 aldım cihaz harika çalışıyordu taki bir şehir adı arayana kadar ya denemek için kütahya yazdım şehir adı bana samsunda bir sokak gösteriyor ama geri kalan tüm şehirlerde direk şehir merkezini gösteriyor.acaba bu konuda yardım edebilecek biri varmı yardım ederseniz sevinirin birkaç şehir için aynısnı yapıyor ama benim için en önemli kütahya...arama şekillerim.kütahya-kütahya merkez-kütah-kut-kth-kütahya sehiriçi.
  • Arkadaşlar komşumuzun navking x20 hd model cihazı var,harita güncellemesi için bakıyorum şuan da sync programını yükleyemedim programı kapat hatası alıyorum bi el atsanız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H4y4Let

    12 gün kadar önce navking VT 500 cihaz aldım. aldığıma alçağıma pişman oldum. ilk kullandığımda Gaziantep'in tam ortasındaki valilik civarını boş arazi göstermeye başladı dijitalleşmemiş felan dedi. ikinci kullanmam ise tam bir facia. iki gün önce adanada hastanede yatan annemi ziyaret etmeye gittim yolda bize çok yardımı olur diye cihazı açtım aradığım hiç bir yeri bulamadım gaziantep'ten başladım aramalara ama nafile. müşteri hizmetlerin aradım 3 4 kere (Gaziantepte de aramıştım) klasik cevap extralara girin harita güncelmi kilidi açıkmı (benim cevabım 2012 Q3 evet) sür ve yürü kilidi açıkmı (benim cevabım evet). sonunda sizin haritanızın yeniden yüklenmesi gerek diyerek telefon kaptılır. Bu arada ben adana da rastgele bir yeri seçtim yol üzerinde git dedim bir rotadan çıktım çıkmaz olaydım nav. uyarı erdi dondu ne kapanıyor ne açılıyor tabi yoldayım hala sonra memory hatası felan verdi enson arabadan fırlatacaktım eşim aldı elimden. ben bu cihazı kaç gün içinde iade edebiliyorum acaba bilen varmı ?


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetçağrı

    Kesinlikle almayın ben aldım üç kere kullanmak istedim üçünde beni hep ara yollara sevk etti müşteri hizmetlerini aradım bana dediklerini yaptım bilmediğim bir yere gitmek istedim Allah'tan yanımdaki arkadaşın telefonunda navigasyon vardı bizi tekrar ara yollara sevk etti örnek 3 km sonra sola döneceğiz Bizi solda kalan tüm arayollara sevk etti.Gelince tekrar servisi aradım gönderin dediler gönderdim Harita yüklendi ESP açıldı deyip gönderdiler Cihaz elime ulaştığında kenarları açıktı Kesinlikle almayın



    buraya sadece ürün kötülemek için girmeniz hiç inandırıcı gelmiyor.




  • bendede vardı sıkıntılar artınca operasyon yaptım
  • navking almayın doğru dürüst kullanmadan bozuldu şarj ediyorum ertesi günü açılmıyor servisi 50 lira istedi batarya bozulmuş garanti dışı dediler gönderdim yapıldı geldi aynı sorun devam ediyor televizyoncu bir arkadaşım çözüm buldu içinden 2 kablo çıkardı bataryanın kırmızı ucundan kullanacağımda onları kısadevre ediyorum çalışıyor 6 aylık cihazda eziyete bak uzakdurun
  • arkadaşlar navking W60L cihazı almiştım. bu yaz tatile gideyim dedim Aksaraydan Antalya kaşa, adres bilgilerini girdim bana sadece mor bir çizgi ile belirti yol bilgilerini.
    yani navigasyon yapmadı. velhasıl çıktık yola ikonyaya varana kadar olmadık yerlerden beni döndürmeye çalıssada ben yolu bildiğim için dönmedim.
    antalyaya gelince beni antalyanın içine soktu 1 saate zor çıktım.
    çıktım çıkmasına da bu kez de kaş yolunu dağdan bozuk ve dar yoldan verdi hemde oto yoldan daha uzun mecburen dağdan gittim bilmediğim için.
    ya ben bu cihazı kulanmasını bilmiyorum ya bu cihaz benle dalga geçiyor.
    gelince büyük uğraşmalarıma rağmen teknik servisi aradım 25 dakika bekledikten sonra vede 10 defa aradıktan sonra , ordaki bayan benim e meailime bi link gönderdi harita gücellemsi yap diye ama devamlı hata veriyor.
    ŞİMDİ SORUM ŞU BEN NE YAPMALIYIM BU CİHAZI KIRMALIMIYIM YOKMU YARDIM EDEN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmedcan

    arkadaşlar navking W60L cihazı almiştım. bu yaz tatile gideyim dedim Aksaraydan Antalya kaşa, adres bilgilerini girdim bana sadece mor bir çizgi ile belirti yol bilgilerini.
    yani navigasyon yapmadı. velhasıl çıktık yola ikonyaya varana kadar olmadık yerlerden beni döndürmeye çalıssada ben yolu bildiğim için dönmedim.
    antalyaya gelince beni antalyanın içine soktu 1 saate zor çıktım.
    çıktım çıkmasına da bu kez de kaş yolunu dağdan bozuk ve dar yoldan verdi hemde oto yoldan daha uzun mecburen dağdan gittim bilmediğim için.
    ya ben bu cihazı kulanmasını bilmiyorum ya bu cihaz benle dalga geçiyor.
    gelince büyük uğraşmalarıma rağmen teknik servisi aradım 25 dakika bekledikten sonra vede 10 defa aradıktan sonra , ordaki bayan benim e meailime bi link gönderdi harita gücellemsi yap diye ama devamlı hata veriyor.
    ŞİMDİ SORUM ŞU BEN NE YAPMALIYIM BU CİHAZI KIRMALIMIYIM YOKMU YARDIM EDEN

    rota seçeneğini hızlı yapın, toprak yola sokma diyin, eğer hala aynı yerden götürüyorsa çöpe atabilrsiniz.




  • lanet olsun bu navkinge yazılım atayım dedim eski haritayı sildim simdi yenisini atamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar
  • aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü pc ye baglayamıyorum cihazı
  • dün yeni harita yüklettim kendim beceremediğim içim bi bilgisayar formatcısı yükledi. harita sürümü türkiye (TA) 2012 Q bu son sürümmü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmedcan

    dün yeni harita yüklettim kendim beceremediğim içim bi bilgisayar formatcısı yükledi. harita sürümü türkiye (TA) 2012 Q bu son sürümmü

    Şuan yayında bulunan harita güncellemesi Turkey Q3 2012TA.
  • Arkadaşlar ben de harita güncellemesi için programı falan indirdim olmadı bir türlü. En sonunda destek bölümünden yükleme merkezi var sol üstte oraya girdim. Açılan sayfada alt alta model isimleri yazıyor. Kendi cihazınızı hizasında iki indirme butonu var. Sağdakine tıklayıp indirin. (en yukarıda route 66 maps yazıyor.) İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içinden route 66 klasörünü masaüstüne çıkartın. ROUTE 66 klasöründe sırasıyla data , maps içindeki haritayı kopyalayın.Navigasyonu bilgisayarınıza bağlayın. Kopyalamış olduğunuz haritayı navigasyon cihazınızın içindeki aynı bölüme atın. Bu şekilde oluyor. Kolay gelsin.
  • Navking W50M cihazıma son harita olan Turkey 2012 Q3'ü yüklemiş bulunmaktayım. şimdiye kadar "Turkey 2011 Q2" yi kullanıyordum sorunsuz bir şekilde. Fakat bu yaptığım güncellemeden sonra zaten yolda hiç yardımcı olmayan cihaz sokakları bile bulmakta aciz bir hale geldi. Arama yaparken serbest metinden oturduğum sokağın adını bile yazsam "ARAMA SONUCU YOK.ARAMA METNİNİ KONTROL EDİN" uyarısını alıyorum. böyle sorun yaşayıp çözümünü bulanlar var mı? Olan bir sokağı bile bulamaz haldeki cihaz ne işime yarar ki? Son çarem fırlatıp atmak. Müşteri hizmetleri desen zaten cevap vermiyorlar. Attığım mesajlara da cevaplar gelmiyor.

    Garantisi zaten önemli değil navigasyonun. Müşteri hizmetlerine ulaşamadığım bir firmanın garantisinin neyine güveneyim ki. Navkinglere İGO kurulduğunu çok kez gördüm fakat uydu bulunan portlarda sorun yaşandığını ve uyduları bulmadığını okudum. Navking W50M cihazına İGO kuran varsa yardımcı olursa yazılımı da değiştiririm. Ama tabi ki önceliğim TA2012 Q3 haritasındaki sokak bulmama sorununu çözmektir. Teşekkürler.




  • Bende Navking W50 m var.2011 haritası yüklü.Bugün 2012 yi yüklemek istedim,bilgisayarla navigasyon buluştu.Ancak çalıştırma aşamasında sürekli NITNAVKINGSYNC2010V10 çalıştırmayı durdurdu hatası alıyorum.Lütfen yardım.
  • navking in haritasıyla niye uğraşıyorsunuz anlayamıyorum. bende k280 modeli vardı baktım haritası çok kötü, attım igo2.0 ı. şimdi canavar gibi oldu. diğer özellikleride çalışıyor igo da çalışıyor. en güzelide içerisine her türlü haritayı atabiliyorsunuz. navking kusura bakmasın ama makineleri güzel olabilir ama haritaları çok kötü.
  • Merhaba bende Navking W50m var.Kalibrasyon ekranına girince geri dönülemiyor.Yani ekrandan çıkış olanaksız,açma kapama düğmesi de devre dışı.Sonuç olarak şarjın bitmesi gerekiyor.Bu ne biçim alet anlayamadım.Yardım lütfen,çünkü firma telefonuna çıkan yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehparek

    Merhaba bende Navking W50m var.Kalibrasyon ekranına girince geri dönülemiyor.Yani ekrandan çıkış olanaksız,açma kapama düğmesi de devre dışı.Sonuç olarak şarjın bitmesi gerekiyor.Bu ne biçim alet anlayamadım.Yardım lütfen,çünkü firma telefonuna çıkan yok.

    aynısı banada oldu bugun hocam biraz daha kullandım 10 dk kadar sonra dokunmatik hiç algılamıyor arada algılıyor algılamıyor adres girecem silivri yacazam sil yazıyorum tak atıyor beni . dokunmatik sapıttı sonra ayarlara girdim kalibre ederim diye bu seferde olmadı orada kaldım sonra reset tuşu varmış arkada ona bastım reset attım .. şimdi dokunmatik hiç algılamıyor . muhtemel sizin cihazda aynı olacak inş olmaz ama bu lanet olası cihaz bu şekilde arızalanıor yada tachpadin soketi çıkıyor bilmiyorum içinden .. birde emanet aldım bayram için arkadaştan işimede yaramadı üstüne elimde patladı .şimdi ne yapacam bilmiyorum .. birde lanet servisi biraz araştırdım şikayetler diz boyu hiç bir cihazı garantiye almamışlar neredeyse hep para hep kullanıcı hatası diyip durmuşlar.. zaten kullanım kulavuzunu okursanız hep ücretli tamir olur demelerindende belli.. lanet olsun ki çocuğa ayıp oldu şimndi birde aramız açılacak yada geerçi ben tamir ettirecem servis 100 lira der bunun dokunmatik panelini değişmeyede kesin .. ne yapacam bilmiyorum şimdi ..




  • merhaba arkadaşlar bende vatandan vt-500 europa modelini aldım fakat Avrupa haritasına rota yapamıyorum... Avrupa haritası beyaz gösteriyor bir ayar mı varda ben mi bilemiyorum acaba... yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.