Şimdi Ara

NAVITECH NAV–P110 NAVİGASYON CİHAZI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence o cihazı geri iade etme imkanın varsa geri iade et navitech nav-p110 kullandım firma satış sonrası destek çok zayıf telefonla muhatap bulmakta zorlanıyorsunuz.. bence bir firma sattığı malın arkasında durmalı arayın delco yu sorun mesela orijinal şarj cihazı lazım deyin yok araç tutucu lazım deyin yok önceleri kutu içinden ev şarjı çıkardı şimdi yok paramla satın alayım varmı diye sorun yok bana önerdiği çözümler ne biliyormusunuz ev şarjı için telefonculara bakın voltajı uyanı elbet bulursunuz araç tutucu için alışveriş sitelerinde uygununu bulunabilir varın gerisini siz düşünün ben cihazı arkadaşıma bedelsiz hediye ettim başka marka aldım
  • Bugün elime ulaştı ilk izlenimler güzel hayırlısı bakacaz görücez.

    Düzce gibi küçk bir yerde olmasına karşın gayet güncel harita ve poi ler.
  • ilgilenenler için p110 cihazımdaki sorunlar çözüldü. metro gros marketten almıştım aldığım yere götürdüm derdimi anlattım. derhal yenisi ile değiştirdiler. şuan düzgün çalışıyor. ürün arızalı çıktı. alacak olanlara tavsiyem doğru düzgün faturalı biryerden alın, nihayetinde çin malı bir ürün. ürün bence gayet iyi. gayet hızlı bağlanıyor ve kopma olmuyor. battı çıktılarda problem yok. yağmurlu havalarda problem yok. aldığımdan beri hava yağmurlu. rota hesaplaması hızlı. verilen paraya göre bence en ideal ürün. daha ucuz olanlardan çok çok iyi. pahalı olanlardan pek farkı yok(navigasyon açısından farksız, extra ozellikler zayıf)
    sadece navigasyon için kullanacaklara tavsiye ediyorum. ekstra özellikler için fazla para vermeyin.
  • nacitech p110 fiyat/performans olarak hayli öne çıkıyor arkadaşlar.

    Benim şüphem ekranın 3.5" olması yeterli mi? yoksa 4.3" olan bir üst modeli mi tercih etmeliyim?
  • @the engine
    Ekran 3.5'' olmasına ragmen seyir halindeykende ekrandaki yazılar rahat rahat okunuyor o size bi sorun teskil etmez ama bazen menudeyken yanlıs tuslara basılıyor 4.3 olması munudeyken daha iyi bir kullanım saglayabilir belki.
  • bence ekran boyutları yeterli. zaten bence şu haliyle bile ön camda görüşü engelliyor. daha büyük olması görüşü daha çok engeller yazılar okunuyor. amaç navigasyon ise süper çözüm. ama ben film izlemek isterim derseniz, o zaman yetersiz kalır.
  • selamlar
    ekranın 3.5" olması bende de sorun olmadı. keşke menü ikonları ekranda daha az yer kaplasaydı demekten de alıkoyamıyorum kendimi. sonuçta ekranın tümünü harita olarak kullanamıyorsunuz. fakat cihaz da yazılımda bence on numara.geçen pazar teknede koyları bulmak için bile kullandım. denizde bile detsaysız da olsa kıyı şeridi takibinde fazlasıyla yardımcı oldu. yaklaşık 260tl ye alınabilecek en iyi cihaz.
    saygılarımla.....
  • teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. Büyük ihtimalle 4.3" navitech 200B yi alacağım..
  • bende cihazı dün hepsiburada dan aldım. genel olarak özellikleri ve haritası başarılı, 24 saat içinde en çok eksikliğini hissettiğim şey POI leri isim olarak arayamıyoruz yada ben bulamadım. mesela atatürk caddesinde x kebapçısı kayıtlı ama ben isim olarak arayamıyorum haritadan atatürk caddesini bulup ordan poi yi harita üzerinden seçmem gerekiyo acaba bi kısa yol varmı? bu arada pili 8 saat civarı dayansa mp3 mp4 player olarak cepte taşınabilir :)
  • Navitech ler in HCSD desteği var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 18 Haziran 2009; 19:12:13 >
  • Arkadaşlar, P110 u, Piranha Escalede ile karşılaştırısak hangisi ağır basar fiyatları yakın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mixenon

    Arkadaşlar, P110 u, Piranha Escalede ile karşılaştırısak hangisi ağır basar fiyatları yakın...


    Navitechin güncelleştirmeleri Ocak 2011'e kadar,piranhanınki Ocak 2010'a kadar.Nextte ise güncelleştirmeler 2013 e kadar.Fiyat farklılıklarının nedeni de bunlar aslında.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mixenon

    Arkadaşlar, P110 u, Piranha Escalede ile karşılaştırısak hangisi ağır basar fiyatları yakın...


    Navitechin güncelleştirmeleri Ocak 2011'e kadar,piranhanınki Ocak 2010'a kadar.Nextte ise güncelleştirmeler 2013 e kadar.Fiyat farklılıklarının nedeni de bunlar aslında.




    Bana kalırsa iyi araştırmacı değilsiniz,oysa çoğu yerde yazıldı Next'in verdiği fiyatlar hiç değişmediki,hatta 708 olanı geçenlerde biraz ucuzladı bile.İlk çıktıklarında 2010 yılı sonuna kadardı süreleri,sonra özel bir anlaşma ile uzatıldı hemde eski alanlarada.Bence araştırmanızda fayda var.




  • Ne dediğinizi anlayamadım.Nextin güncellemesi 2013 e kadar diyorum.2010 a kadar güncellemesi olan firmalarla arasındaki fiyat farkının nedeninin bu olduğunu söylüyorum.

    Sizin bahsettiğiniz indirimle,eski müşterilerin güncelleştimelerden yararlanabilmesiyle filan konunun hiç bir alakası yok.Navitechmi piranhamı demiş arkadaş bende navitechin ve nextin güncellemesi daha uzun dedim o kadar.
  • Dediğim şu,bu süre ile fiyatın alakası yok,çünki fiyatları ilk zamanda neyse hala aynı hatta 708 de biraz indirim bile olmuş.Demek istediğim fiyat farkının 2013 ile alakası olsa ya o andan sonraki cihazlara derlerdi yada fiyat artardı.Next ilk çıktığında bu süre 2010 yılı sonuna kadardı yani,hala anlatamadıysam kusura bakmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 18 Haziran 2009; 21:04:57 >
  • Almıyorum kardeşim next filan navitech alacağım ben..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    Almıyorum kardeşim next filan navitech alacağım ben..


    Bencede almayın valla sonra fazla destekten rahatsız olursunuz valla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gps.navigation


    quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    Almıyorum kardeşim next filan navitech alacağım ben..


    Bencede almayın valla sonra fazla destekten rahatsız olursunuz valla



    evet satış sonrası desteğın çok aşırı hızLı oLmasından rahatsız oLaßiLirisiniz , arkadaş hakLı !..




  • Arkadaşlar neyin desteğinden bahsediyorsunuz.Hangi yerli firmadan ne destek gördünüz şimdiye kadar.Türkiyede destek, malı alana kadardır.Ondan sonra aylarca garantiden alet beklersin.Çin malı bir zımbırtıyı aldığımızda o riskide beraberinde alıyoruz zaten, biliyoruz elimizde kalma olasılığının yüksek olduğunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 19 Haziran 2009; 0:37:02 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    Arkadaşlar neyin desteğinden bahsediyorsunuz.Hangi yerli firmadan ne destek gördünüz şimdiye kadar.Türkiyede destek, malı alana kadardır.Ondan sonra aylarca garantiden alet beklersin.Çin malı bir zımbırtıyı aldığımızda o riskide beraberinde alıyoruz zaten, biliyoruz elimizde kalma olasılığının yüksek olduğunu.


    Siz cidden başka firmadan bahsediyorsunuz kesinlikle.Yada hakikatten sağı solu okumuyorsunuz,yada mahsus şaka yapıyorsunuz bence dediğim gibi bir araştırma yapın derim genede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Haziran 2009; 7:38:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.