Şimdi Ara

NAVITECH NAV–P110 NAVİGASYON CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • carrefour ve mediamarkt ta 259 ytl sizce nasıl daha önceden kullanan var mı? Sadece istanbul içi kullanım için bütün ilçeler için tam detay desteği verebilir mi? Haritaları güncellerken herhangi bir ücret alınıyor mu?


    320*240 QVGA çözünürlük
    3.5” dokunmatik ekran
    Centrality A3 372 MHz işlemci
    Windows CE 5.0 Core işletim sistemi
    1GB Nand Flash ROM , 64 MB SDRAM
    SD/ MMC Kart girişi , USB çıkışı
    Harici GPS Anteni , Kulaklık çıkışı
    Pil ömrü 3 saat ( Navigasyon için)
    Aksesuarlar :
    Ekran kalemi , USB Kablosu , Araç şarj aleti , AC şarj aleti , Harici GPS anteni.
    Cihaz tutucusu , Araç montaj vantuzu , CD , Kullanım kılavuzu , kolay kurulum kılavuzu.
    Navigasyon Özellikleri :
    Türkiye şartlarına özel “Navitech” Navigasyon yazılımı.
    81 il , 500 ilçe tam detay dijital harita.
    Navitech’in yeni portatif modellerinin hepsinde tüm teknik özellikler, Türkiye yol, cadde ve sokaklarına özel olarak iyileştirildi.Türkiye yollarının %100’ü ve tüm sokak detayları, sürekli güncellenen yazılımla kapsama alanına dahil edildi.
    Simulasyonla ön bilgilendirme: Navitech Navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simulasyonunu izliyebilirsiniz.
    Tercihinize göre güzergah seçenekleri … İster yavaş , ister hızlı , ister yaya ister motorsikletle…Hangi hızda ilerlerseniz , sizi o hıza uygun yönlendirir.Ayrıca otoban , feribot , ücretli yol tercihlerinize ve gece & gündüz seçeneklerine göre en hızlı en kısa yolu bulur.
    Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama..
    Türkçe dahil 19 farklı dilde görsel ve sesli yönlendirme.
    Kayıtlı 200.000 in üzerinde önemli nokta (hastane ,restoran , okul, ATM ,alış –veriş merkezi, benzin istasyonu, otel , eczane vb.) yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar.
    Sık kullandığınız yada beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme:Geçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar Navitech navigasyon cihazınızın hafızasında kaydedilir ve aynı destinasyonlara tekrar erişimde hız ve kolaylılık sağlar.Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz nokları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz.

    Split ekran görünüm özelliği sayesinde Navigasyon ekranınızı ikiye böler ve ekranın sol bölümünde normal görünüme devam ederken kavşaklara yaklaştığınızda ekranın sağında çıkan split ekran sayesinde önünüzdeki kavşak görünümünü görebilir ve daha rahat bir yolculuk yaparsınız.
    Yol bilgisayarı : Cihazın Navigasyon menüsünden yolbilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını , maksimum hızını , gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız.
    MP3, MP4 , Video , Navigasyon özellikleriyle tam bir multimedya ürünü olarak tüm seyahatlerinizi keyif ve eğlenceye dönüştürür.
    Tüm teknik geliştirmelerin yanı sıra, yeni Navitech ürünlerinin en önemli özelliklerinden birisi de aracınıza şıklık katacak yeni bir tasarım anlayışıyla üretilmesi. Siyah ve gümüş renklerinin kombinasyonu ve zarif hatları, aracınıza daha fazla şıklık, daha fazla prestij yansıtıyor…







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.