Şimdi Ara

Navigon 1400 ile Hem Aracınızdayken Hem de Yürürken Yolunuzu Kaybetmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     

    NAVIGON 1400 İLE HEM ARACINIZDAYKEN HEM DE YÜRÜRKEN YOLUNUZU KAYBETMEYİN

     

     

    Yaya navigasyonu özelliği ile ön plana çıkan Navigon 1400 sizi asla yarı yolda bırakmıyor...

     

    Navigasyon sistemlerinin lider ismi Navigon, gitmek istediğiniz yere sizi sadece aracınızlayken değil yayayken de götürüyor. Yaya Navigasyonu adı verilen özelliğin sunduğu dijital harita sayesinde şehir rehberini cebinizde taşırken gitmek istediğiniz yere en kolay şekilde ulaşabiliyor, tanımadığınız sokakları, favori dükkanlarınızı ve diğer ilgi duyduğunuz dükkanları araştırabiliyorsunuz. Ayrıca yaya modunda bulunan e-pusula sayesinde  yürürken gideceğiniz yön konusunda bilgi sahibi oluyorsunuz ve kaybolma riskiniz sıfıra iniyor.

     

     

    Navigon 1400''ün özellikleri yaya navigasyonu ile de sınırlı değil. Navigon Son Kilometre  özelliği ile arabanızı park ettikten sonrada yürürken varış noktanıza kadar size yol göstermeye devam eder. Aynı zamanda Navigon Last Mile sayesinde aracınızı son bıraktığınız yere kolayca dönebilirsiniz. Böylece otoparkta aracı koyduğunuz yeri bulma sorunu tarihe karışıyor.

     

    Navigon 1400''de bulunan diğer özellikler ise şöyle: varış noktasına ulaşmadan önce en yakın park opsiyonlarını gösteren ve bu noktalardan uygun olanı dokunarak seçip yeni varış noktası olarak belirleyebildiğiniz Akıllı Park, cihazı kullanmaya başladığınız andan itibaren sizin sürüş güzergahlarınızı ve tercihlerinizi otomatik olarak kaydetmeye başlar. Cihazınız bu bilgilerden yola çıkarak güzergah hesaplanmasında haftanın belli günlerindeki trafik durumlarını, haftanın hangi günü ve günün hangi saati gibi veriler göz önüne alınarak Navigon yazılımı sizin için en iyi rotayı hesaplar. Hesaplanan sürüş güzergahı alternatifli grafik olarak cihazın ekranında size sunulur Navigon MyRoutes ve otoyollar, kavşaklar ve çıkışların gerçeğe uygun bir şekilde gösterildiği, hedefinize daha iyi ulaşmanıza ve yönlendirilmenize kılavuzluk eden Gerçekçi Görünüm. Ayrıca Hız Asistanı, Şerit Asistanı, Güvenlik Kamerası Info (EDS), Acil Yardım (SOS) ve İÇN Klik özellikleri de Navigon 1400 ile sunuluyor.

     

    Fiyatı: 299 TL

    Teknik Özelikler

    Ekran           : 3,5 inç dokunmatik

    GPS              : SirF Atlas IV

    İşletim Sistemi: Windows CE

    Hazıfa           : 1 GB Flash/ 1 GB Flash/ 64 MB      RAM

    İşlemci                   : Centerality Atlas IV (500 MHz)

    Pil                :800 mAh Lityum pil

    Ağırlık           : 122 gr

    Boyut           : 96,5 mm x 72 mm x 14,5 mm

     

    Kutu İçeriği

    PNA – NAVIGON 1400---- Kullanım kılavuzu ve harita Materyalleri (DVD), Araba Montaj Kiti, Hızlı Kurulum Kılavuzu, Araç Şarj Cihazı

    Dilller: B, CZ, D, DK, E, F, FIN, GR, H, I, LT, N, NL, P, PL, RO, RUS,S, SLO, TR, UK ve ABD

      








  • arkadaşlar bugün aldım cihazı media marktan kampanya varmış 149 tl ye aldım. gelirken de kullandım. bence gayet kaliteli bir cihaz. hatta yolun üzerinde harici bir çıkış vardı L şeklinde yanına gelmeden orayı işaret etti. Yeni bir firma Türkiye için ilerleyen zamanda daha iyi olacaktır. Şu an için olumsuz bir düşüncem olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.