Şimdi Ara

navigasyon pıranha no traffic ve next ye-g 565 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar pıranha no traffic ve next ye-g 565 arasında karasız kaldım ikisindede trafik yoğunluğunu gösteriyor. fikirleriniz benim için çok önemli yazılımsal olarak hangisini tercih etmeliyim pıranhayı 245 liraya alacam 5 yıl garantili olarak next ise 2 yıl garantili280 tl ye aralarında ki tek fark farklı yazılımlar kullanmaları ve fm transmıtter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanazrail -- 9 Ağustos 2012; 16:25:13 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanazrail

    merhabalar arkadaşlar pıranha no traffic ve next ye-g 565 arasında karasız kaldım ikisindede trafik yoğunluğunu gösteriyor. fikirleriniz benim için çok önemli yazılımsal olarak hangisini tercih etmeliyim pıranhayı 245 liraya alacam 5 yıl garantili olarak next ise 2 yıl garantili280 tl ye aralarında ki tek fark farklı yazılımlar kullanmaları ve fm transmıtter

    Aralarında iki önemli fark var yazılım ve harita. Next Başarsoft haritası kullanıyor Piranha Teleatlas harita kullanıyor.
  • hangisi daha iyi hiç bir fikrim yok daha önce hic navigasyon almadım.
  • malzeme kalitesi, satış sonrası servisleri, yazılımı, haritası ve TMC data kalitesi burada göz önüne almanız gereken kriterler. Bu iki marka arasında tercihinizi Next'ten yana kullanmanızı önerebilirim.
  • teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanazrail

    teşekkürler

    Selamlar,

    http://www.basarsoft.com.tr/basarweb/AraSayfa/Detay.aspx?ID=28&Grup=26
    adresinde basarsoft olarak yillardir haritalarimizin iceriklerini ve istatistiklerini yayinliyoruz. Maalesef rakiplerimizin boyle bir cesareti yok. keske onlarda yayinlasalar.
    Size tavsiyem, iki cihazda genelde gideceginiz yerlere ait bir arastirma yapin, mesela gidin bir elektronik magazasina, acin, sorun memleketinizin ilini ilcesini inceleyin, oralardaki POI leri sorgulayin.. siz yapamazsaniz da satistaki personel size yardimci olacaktir.

    ancak boyle rasyonel, bagimsiz bir tercih yapabilirsiniz.. bir de omur boyu guncelleme farkini da unutmayin.

    keyifli navigasyonlar..

    Sevgiler.

    Alim K.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.