Şimdi Ara

Navigasyon için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Navigasyon cihazı almak istiyorum ama fazla bir bilgim yok navigasyon cihazlarıyla ilgili. Fiyatlarına baktığımız zaman 150-500 arası değişiyor. Bu farkın sebebi nedir? Ticari amaçlı kullanacağım. Ne tür bir cihaz önerirsiniz?



  • Ticari amac derken? Biraz acarsaniz iyi olur. Belki isinizi daha iyi goren baska bir yazilimli navigasyon cihazi onerilir.
    Agirlikli olarak hangi il veya illerde kullanilacak? Gidilecek yerler sabit-pek degismeyen yerler mi yoksa adrese paket servis yapan yerler gibi surekli yeni adreslere mi gidilecek? Trafigin yogun oldugu saatlerde sehirici kapali ya da yavas akan yollardan kacinmak icin ''trafik bilgi sistemi'' yani TBS ihtiyaci var mi?

    Gerci son soruyu sormasakta olurdu. Radyo ustunden calisan TBS biraz sorunlu bir sistem, en guzeli internetten akan TBS bilgileri. Bunun icin de 3G'li bir cihaz ve aylik data hatti ucreti falan gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticari amaç Çorum'da adreslere paket teslimi yapılacak. trafik bilgi sistemine filan gerek yok aslında trafik sorunumuz pek yoktur. malum şehirdeki tüm sokak ve cadde isimlerini bilmek çok zor. sadece müşterilerin tarif ettikleri bazı sokakları bu cihaz yardımıyla bulmak istiyorum.navigasyon cihazlarından anlamadığım için aslında ne tür özelliklere ihtiyacım olduğunu da bilmiyorum. bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luketmi

    ticari amaç Çorum'da adreslere paket teslimi yapılacak. trafik bilgi sistemine filan gerek yok aslında trafik sorunumuz pek yoktur. malum şehirdeki tüm sokak ve cadde isimlerini bilmek çok zor. sadece müşterilerin tarif ettikleri bazı sokakları bu cihaz yardımıyla bulmak istiyorum.navigasyon cihazlarından anlamadığım için aslında ne tür özelliklere ihtiyacım olduğunu da bilmiyorum. bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz?

    O zaman BAŞARSOFT haritalı herhangi bir cihaz alsanız olur. IPHONE telefonunuz varsa AppStore'dan IGO yazılımı bile satın alabilirsiniz, Appstore'da IGO Türkiye navigasyon yazılımı 50 TL civarı, ancak haritası Başarsoft mu değil mi bilmiyorum.

    Linux işletim sistemli ve IGO'ya nispeten kısıtlı bir yazılımı olan GARMIN marka cihazları da düşünebilirsiniz. IGO yazılımlı cihazlar da olur. Ömür boyu ücretsiz güncelleme destekli Başasoft haritalı cihazlar olur. Tabi iş için kullanacağınızdan dolayı yüksek hassasiyetli GPS alıcısı olmasında ve gün ışığında ekranını görebilme açısından yüksek kaliteli ekranı olmasında fayda var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.