Şimdi Ara

Navigasyon cihazı veya mp3 çaları direkt olarak ses sistemine bağlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. başlıkta belirttiğim konuda bilgi sahibi olan-daha önce buna benzer uygulama yapmış arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    aracımın cd çaları sadece track çalıyor. yol bilgisayarı teypte olduğu için teybi söküp yerine başka bir cihaz takmak istemiyorum. xcarlink vb cihazlardan da yeteri kadar kaliteli ses alınamadığı söylendiği için böyle birşey yapmayı düşündüm ve uygulanmasının mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
    kaliteli bir navigasyon cihazı alsam, bu cihazdan araç teybi gibi hoparlörlere ses aktarmak mümkün olabilir mi. transmitter, xcarlink vb yollar değil öğrenmek istediğim. direkt olarak kablo ile bağlamak ve kaliteli ses almak istiyorum. hem bu sayede bluetooth gibi özellikleri de kaliteli bir şekilde kullanılabilir. araya anfi gibi bir cihaz da takılarak olabileceği düşüncesindeyim. bilgi sahibi arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryuksel81 -- 12 Kasım 2012; 20:25:41 >







  • aracınızın markası ve modeli nedir?
  • Araç Corolla HB.
  • aracınızla ilgili pek bir bilgim yok o yüzden genel konuşacağım.
    eğer aracınızda aux girşi var ise navigasyon/mp3 çalar vs gibi aletleri 3,5 mm jacklı kablo ile teybinize bağlayabilirsiniz. ve güzel de ses alırsınız.
    eğer aracınızda aux girişi yok ise benim gibi eliniz bu işlere yatkın değil ise bir elektronikçiden yardım alıp yaptırabilirsiniz.
    öncelikle aracınızda aux girişi var mı yok mu araştırın derim.
  • araçta aux girişi yok. ancak bunun yapımı konusunda forumlardan biraz bilgi sahibi oldum, yaptıranlar var. ancak yaptıran bazı kişilerin aux kullanırken ses kalitesinin pek iyi olmadığını söylemeleri nedeniyle bu konuda tereddütlerim oluştu.
    aux girişinden kullanımda alacağım ses kullandığım kaynak mp3 çalar veya navigasyon cihazından çıkan sesin aynısı olacak sanırım, yani ne kadar iyi bir cihaz kullanırsam alacağım ses de o yönde kaliteli olacak? doğru düşünüyor muyum? eğer öyleyse aux girişi yaptırmak daha mantıklı gözüküyor.
  • hem o var hem de aux un ne kadar kaliteli yapıldığı da önemli tabi.
  • anladım teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.