Şimdi Ara

Natural Ev Dekorasyon Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Natural Ev Dekorasyon Çözümleri

    Derinin entegre edildiği bütün unsurlarda firmamız 1. sınıf derilerle beraber hizmet sunmaktadır. Ayakkabı çanta üretiminde gösterilen hassasiyet aynı zamanda ev dekorasyon ürünlerinde de devam ettirilmektedir. Ev dekorasyonu noktasında natürel ürün tercih eden müşterilerimiz için son derece geniş alternatiflerimiz bulunmaktadır. Her zevke hitap eden ürünlerimizde aynı zamanda üretim kalitesi de maksimum seviyelerde yer almaktadır. Böylece dünya standartlarında yer alan derilerle beraber farklı aksesuarlar üretilerek evlerinizin dekoratif anlamda şıklığa kavuşmasına destek sunulmaktadır.

    Ev Dekorasyon Ürünlerinde Deri Halı Ayrıcalığı
    Evlerin Premium bir havaya büründürülebilmesi için özellikle halılarda kaliteli tercihlere yönelmek gerekmektedir. Avangart dediğimiz mobilyaların yer aldığı ihtişamlı olan evlerde genellikle deri halı kullanılmaktadır. Kullandığımız deri halıların tamamından birinci sınıf bir işçilik devreye girmektedir. Hakiki koyun kürkünden elde edilen deri halılar istenen renklerde üretilebilmektedir. Uzunluğu 4 ile 6 santimetre arasında tutularak doğal doku devam ettirilmektedir. Bununla birlikte anti bakteriyel bir özellik taşıdığından dolayı çocuk odası dâhil en hassas yerlerde dahi rahatlıkla kullanılabilmektedir. Yumuşak dokusuyla ve güzel dokunma hissi ile beraber ön plana çıkmakta olan ev dekorasyon ürünlerindeki deri halılarda farklı deri tarzlarına da yer verebilmekteyiz. Böylece odanın dekorasyonunda hareketli bir görünüm ortaya çıkartılırken Premium bir hava da hissettirmektedir. Ayrıca temizlik bakımından incelendiğinde de gerçek deriden imalat yapıldığı için kolaylıkla ürünlerimiz temizlenebilmektedir. Şampuanlı yıkamaya ve el yıkamasına uygun olan deri halılar makinede de temizlenebilmektedir.

    Marjinal Ev Dekorasyon Çözümleri
    Firmamızın üretim kataloğunda yer alan ev dekorasyon çözümleri arasında deri tabloların da önemli bir yeri bulunmaktadır. Osmanlı zamanından beri uygulanmakta olan deri işçiliği ile beraber figüre edilen tablolar günümüzde modernize edilerek müşterilere sunulmaktadır. Ahşap çerçevenin içerisine yerleştirilmiş ve tabaklanmış olan derinin üstündeki figürler estetik değer taşımaktadır. İstenen her türlü desenin, resmin ve fotoğrafın kolaylıkla tabloya dönüştürülebilmesi ile beraber derinin duvarlarda yer alması ihtişamlı bir görüntü oluşturmaktadır. Ayrıca ev dekorasyonu noktasında yer kaplaması veya duvar süsü adına kürk post en çok tercih edilen ürünlerimizden birisidir. Son derece dekoratif durmakta olan kürk postlarda tamamen doğal ürünler kullanıldığı için şekillendirme açısından ekstra işlemler gerçekleştirilmemektedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.