Şimdi Ara

Nasıl yapacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum. ( Son aylar lütfen yardım edin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hepinize merhabalar. Ben geçen sene Spor Bilimleri açıköğretim fakültesine yerleştim ancak hiç bir sınavına girmedim ve saldım. Bu sene hedefim öğretmenlik bölümü. Aklımda olan öğretmenlik bölümleri Edebiyat, Sosyal Bilgiler, Sınıf ve Beden Eğitimi öğretmenliği. Ancak bunların hepsinin puan türleri farklı. En az 340 puan yapmak istiyorum.

    Benim sözelim biraz iyi geçen sene sadece 2 hafta gibi bir süre adam akıllı çalışarak Edebiyattan 25D 9Y, Tarihten 18D 3Y ve Fenden 1D yapıp 230 almıştım. Şimdi benim sizlere sorum, sınava 5 ay gibi bir süre kaldı, matematiğim sıfır gibi bir şey. Günde en az 5 saat çalışacağım, bana hangi kitapları önerirsiniz. İki sınavdan da en az 10D yapmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    --

    Matematik konusundan başka, Fen bilgisi de öyle diyebilirim. Özellikle Fen'den sözel kısımları anlayabileceğim ve nispeten Fen'i ilerletebileceğim kitap önerileri bekliyorum. Bunlar haricinde Sosyal, İngilizce , Türkçe bütün kitap önerilerinize açığım. Zayıf olduğum yanlar Türkçe'den Dil Bilgisi, Sosyal'den Coğrafyadaki neredeyse tüm konular ve felsefe.

    Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.







  • lütfen yardımcı olun UP-UP-UP
  • UP UP UP UP UP
  • birincisi sözelin iyi değil hocam ben yaylana yaylana edebiyat sınavından 28 net yaptım mfyim buna rağmen bir kere sözelim iyi demedim.

    tamamen kapasitene bağlı şu an olacaklar. kimi konuyu 10 dakikada anlar kimi 10 saatte. denemeden bilemezsin son tempo çalış, dershaneye gitmiyorsan çözümlü soru bankası al veya uygulamalar var onlardan birini indir. dediğim gibi kapasiten varsa günde 3 saat bile yeter.
  • Doğrudur hocam ancak ben şu an sadece kaynak önerisi istiyorum önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır?
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?
  • Antrenmanlarla matematik-geometri, okyanus 40 seans kitapları, karekök 0 kitaplarına bir göz at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.