Şimdi Ara

Nasıl Geliştireyim Th 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim hesabım th 9 oldu bi kaç hafta önce xbowlarını almadım diğer savunmaları aldım basıyorum hava patlacısını şimdilik 2de bıraktım diğerlerini basıyorum th 8 fulle göre ( th8 full olarak geçtim laboratuvar hariç ) birlik olarak neler basayım kraliçeyi hep basıyorum şuan 7.seviye olacak şuan binici 4'e basılıyor duvarlardan bastım biraz 71 tane 9 oldu diğerleri 8de klan savaşları yapıyoruz hep orada iyi bir saldırıda yardım edecek olarak hangilerini ilk olarak geliştirmeliyim.

     Nasıl Geliştireyim Th 9







  • Laboratuvardakileri savaş stiline göre sırayla geliştir. Savunmaları da en uzun sürenden başlayıp geriye doğru gelmeni öneririm. Duvarları sonraya bırak bence. Kışla, büyü fabrikasını da geliştir.
    Birde havan ve hava savunması çok dışarda sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler izlediğim videolarda binici daha çok kullanıyorlar bende binici geliştirme düşünüyorum ancak çok hızlı canları gidiyor duvarları iksir fazlası olduğu zaman basıyorum savunma düzenini internetten gördüğüm bir videodaki köy düzenine göre saldıran zaten olmuyor iksir altın olmadığından:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.