Şimdi Ara

Naruto Narutimate Accel 3 (PSP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu oyunu oynadığımda çok karışık bir oyun olduğunu düşünmüştüm. Sonra bu oyunu çözmeye çalıştım çoğu arkadaşım hiç bir şey anlayamadıkları için bu güzel oyunu bırakıyorlardı. Ben uzun uzun bir rehber hazırlamayacağım bu oyunu oynayan ve bu oyun hakkında iyi kötü fikri olan kişilerle veya bak şunu görememiş olabilirsiniz diye öneriler yapmak isteyenlerle düzensiz de olsa bir bilgi kaynağı yapmak amacım.

    Oyun hakkındaki genel kanı sıkıcılığı ve hikayesinin sadece konuşan resimlerden oluşması. Resimler için haklısınız ancak tekdüzeliğe katılmıyorum. Ben kendi etrafımdan örnek veriyorum arkadaşlar. Ve bunun nedeni de sadece oyunda iki özel hareketin bulunması bir üçgen yuvarlak bir de üçgen üçgen yuvarlak

    Ancak iyice incelediğimde şunu gördüm ki bir karakter 22 jutsu kullanabiliyor.(Tabii hikaye modunu bitirdikten sonra)Bunu yapmak için karakteri seçtikten sonra açılan pencerede(Levelının yazdığı) orta kısım jutsulaı belirtiyor üstüne gelirseniz tabii jutsular japonca olduğu için anlamayabilirsiniz ancak çok güzel ve hoş jutsular var. Sarı renkli jutsular karaktere özel jutsular. Mesela Itachi Amaterasu kullanabiliyor. Yondaime Raikiri uygulayabiliyor vs.vs.

    Daha başka sorularınız varsa buraya sorabilirsiniz. Ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.Oyunun yüklenmesinden bitirimine ve modlarına kadar.







  • Aynen bende hep onun ne olduğunu merak etmiştim sonra rastgele aynı adamda farklı farklı seçtikden sonra baktımki farklı jutsu'lar kullanıyor.Zaten baya bir naruto hayranıyım heleki bu son oyun muhteşem olmuş.Özellikle Garaa'yı alıp karşıma 10level en üst adamları aynı anda katledebiliyorum.O açıdan Gaara tavsiye edebilirim.
    Oyunun story modunu hiç açmadım USA version geldimi indirip oynıyacam zevki öle alıcam.Save bulup sadece vs atıyorum.Ama gerçekden zevk veren bir oyun heleki arkadaşlarınızdada varsa ki 3arkadaşımda var 4kişilik vs'ler acayip zevk veriyor.Çoğu oyundada bu yok.Hatta hiç bir oyunda yok (poker,kumar vb.) oyunlar haricinde.
    Ayrıca incelemen ve tespitlerin çok doğru.Tavsiye edelebilecek oyun.
  • Oyunun hikaye modu biraz kötü ama daha önceki oyunlardaki gibi, mesela pek doyurucu değil . Sadece resimler var ve bazen reimlerin yüz ifadesi değişiyor ancak bir yerden sonra tekdüze oluyor ve insan bıkıyor. Teşekkür ederim yorumundan dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.