Şimdi Ara

NANOTHERM nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konveksiyonel olarak bilinen ısıtma sistemleri ısıtma ortamının havasını ısıttığı için ısınan havanın ortamı çevreleyen duvarların yarık,çatlak,pencere,kapı gibi yerlerden kaçarak değişikliğe uğrarlar.Termodinamik ısı bilim aydınlanma çağına kadar gidersek ınfrarot ışınım fiziğindeki gelişmeleri 20.ci yüz yılın başında tarihi anlattığını görürüz.Çünkü: Güneş ışınlarının bir manyetik dalgalar halinde yayılarak cisimlere doğru giderek cisimlere ısı yüklemesi yaptığı gibi.Isı dalgası ile ısınmada niçin mekanın iklimi daha iyi olur ? Konveksiyonel ısı hava ile taşınır,ışınla ısınmada ise elektromanyetik dalgayla yayılır,ısıtma aygıtı ne kadar büyük olursa ısıyı taşıyan hava hareketi o kadar az olur.ısınım ise tam tersi ışın dalgasıyla ısınmanın daha az ışın kaynağı ile daha fazla ısınma olmaktadır. Işınma ile ısınmanın yeterli ısınmayı sağlamadığı tereddüdü neden kaynaklanır ?
    Gerekli bilgi ile donatılmadığı için yanlış inanıştan kaynaklanır.
    Çünkü : insanı saran havanın tamamen ısısına bağlı olduğu için bunu bir örnekle açarsak düşünelim ki bir kayakçı veya dağcı etrafta korkunç derecede soğuk hava olmasına rağmen bu kişi donmuyor,sebebi ise çevrede bulunan ağaç,taş,vb gibi cisimlere güneşten yansıyan ışınlardan ısı geldiği için kişi donmuyor,gelen ışınımlar cisimlere ve insana ısı yüklemesindendir.
    Konveksiyonel ısıtma ortam içinde ısı durumu farklıdır,yani havanın sürekli sıcak ile soğuk arasındaki değişimindendir.
    Bu gerçeği bir ortam içinden alarak örnekler isek hava ısıtmalı bu prensiple çalışan ve ısınan ortamlarda ısı seviyesi tabanda 20 c ortada 22-24 ile tavanda ise 24-26 c gibi farklar ortaya çıkar,Halbuki ınfrarot ısı ortamında ısı seviyesi tabanda 20 c ortada 20,2 c tavanda ise 20,4 c olarak görülecektir.
    Bu iki ısı sisteminin arasındaki fark ise cisimlere yüklenen ınfrarot ısınım gerçeğidir.
    INFRAROT ışınımla ısınmada olumlu etkileri bir çok kurum tarafından tanınmıştır.VEB (ver lay für ısı) onay tarihi 1968
    Ayrıca ınfrarot ısısının canlılar üzerindeki etkileşimleri ve ısınma durumunda gösterdiği davranışları her iki sisteme göre farklıdır.
    Isıtma metotları ve ışınım etkileri
    Işınım fiziği : kısa dalga güneş ışınının (0,3 um bir 2,5 um ) pencereden içeri girer içeri giren ışınım ısı olarak nerede kalır ?
    Pencere bir sera yani (hapis) görevi yaptığı için ışınlar içeriden dışarı çıkamaz ve ısınma etkisi olarak ortaya çıkar.


    IHS-Isıtma Elementinin Etki Şekli
    Element tarafından yayılan ınfrarot ısı dalgaları mekan içinde (duvar,tavan,yer,ve demirbaş)eşyalara savrulur yada yansıtılır.Bir eşya tarafından bitene kadar emilmeye (savrulma ) devam eder.
    Bunu şöyle düşünebiliriz .elimizle fırlattığımız bir silgi düşünelim silgi oda içerinde enerjisi bitene kadar bir eşyadan diğerine her yönde kontrolsüz olarak çarpar her çarpışta enerjisinin bir kısmını yitirir enerjisini tamamen yitirince yere düşer
    Isı dalgaları ilk önce daha çok üst kısımları ısıtır ve bu ısıtma enerjisini büyük oranda tekrar odanın içine verir (ışır)ancak enerjisinin 6/1 kadarı dışarıya kaçar.
    Büyük fark bir konveks iyon ısıtmada (konveks iyon) :havanın ısınarak yükselmesi ve onun yerine alttan daha soğuk hava alarak bir çevrim oluşturması)mekanın havası ısıtılır böylece dezavantajlar ortaya çıkar.

    Isı dalgasıyla ısınmada ise (güneş prensibi ) oda,insan,hayvan,demirbaşlar,direk olarak ısıtılır
    Konveksiyon ısıtmada oda içerisinde ısı katmanları oluşurken ışınla ısınmada her yer aynı ısınır böylece ayakların soğuk katması engellenir.
    Oda içinin eşit ısınmasıyla hava hareketleri oluşmaz buda tozlanmayı minimuma indirir
    Hoş ve sağlıklı mekan iklimi
    Mekan duvarlarının daha sıcak oda havasının daha düşük sıcaklıkta olması daha az tozlanma yüksek olmayan hava nemi insanların kendini rahat huzurlu hissetmelerini sağlar.
    Duvar ve sağlık
    Mekanın IHS sistemiyle akıllıca ısıtmasıyla mantar,küf,gibi oluşumların olması imkansızdır insanlar en fazla soğuk duygusunu büyük olmasa da aynı olayı soğuk duvarlarda hissedilir.
    Nemli bir duvarın ısı geçirgenliği kuru bir duvara göre daha fazladır. O zaman IHS sistemde gerçekçi bir enerji tasarrufu söz konusu olmakla beraber küf ,mantar oluşumları ayrıca tuz korozyonu da kuru duvar bileşiminde kaybolur.
    IHS-Isıtma Sistemi-Isıtma Harcamaları
    Biz mucize yaratmıyoruz ama biz duvarları kurutuyor ve kuru tutuyoruz böylece daha düşük ısı iletkenliği (geçirgenliği) daha düşük ısınma gideri sağlıyoruz.
    Oda ısısını 2c düşük tutarak duvarın ısınmış olması havanın daha düşük derecede olmasına rağmen daha iyi ısınma duyusu veriyoruz.
    Isının bir c düşürülmesi ile ortalama %5 enerji tasarrufu sağlar 2 derece düşürülmesi ile %10 enerji tasarrufu sağlar.
    IHS Isıtma ürünü sadeli, kompaktlık,işlevsellik,güzelliği ve estetiği ısıtma elementimizi mükemmel kılar.
    Dikkatinizi Cezp edecek Hususlar.
    1-Isıtma yeri fiyatı yok
    2-Baca gerekli değil
    3-Depolama yeri gerekmez
    4-Duvarların abartılı yalıtımına gerek yok
    5-Alışılmamış dayanma süresi
    6-Enerji tasarrufu mükemmel
    7-Yerleştirmede az yer kaplar
    8-Bekleme yok yan harcama yok
    İç Duvarlardan İzole Edilmiş Mekanla
    İç duvarlardan izole edilmiş mekanlarda ısı dalgaları kısım, kısım tekrar mobilyalara ve oda içinde bulunan kişilere verilir.maalesef bu gibi izoleli yerlerde ısı enerjisinin büyük bir kısmı dışarıya kaçarlar halbuki IHS ısı elementi ısıyı cisimlere yüklediği için ısı ortam içinde daha uzun süre kalarak büyük tasarruf sağlar.
    Nemli Duvarlar
    Nemlilik kaynağı yanında olan duvarlarda düzenli ısı (tempriermg-termik) sürdürmek mümkün değildir 20 derecelik ortam sıcaklığı ancak daha fazla enerji harcamayla mümkündür.Nemlilik yanında bulunmayan ünitelerde ışınım yöntemi ile amaca çok çabuk ulaşır.
    Kötü İzolasyon Yapılmış Mekanlar
    Çoğunlukla ( cereyanlı ) hava akımı olan mekanlar ısı tutması mümkün değildir.Böyle ortamlarda (pantulol) yani noktalı ısıtma elementini öneriyoruz.
    Çelik Konstruksionlu Salonlar ve Holler
    Böyle mekanlar genellikle yansıtıcıyı materyallerle inşa edildiği için ve çok az ısı tutma özellikleri olduğu için yeterli ve düzenli ısıtma mümkün olamaz.
    Bu mekanların ısıtılmaları gerekiyorsa yeterli sayıda ısıtma elementiyle donatılmalıdırlar.
    Tavan Montajı
    Bu tip yerde duvar montajı mümkün görünmüyorsa düşünülmelidir oturma yerlerinin üzerine monte edilmemelidir Biraz daha enerji harcaması söz konusudur .
    HS Ürün Paketi
    1- Isı elementi
    2- Plazma görünümlü

    Güzellik ürünü
    1-Infrarot sauna
    2-Güzellik
    3-Yumuşak dalga
    Kullanım olanakları
    Komple bir sizlere mekanlarınızın,bürolarınızın, tatil evlerinizin vb. gibi ısıtılması için kopmak,sade ve güvenli bir sistemi sunuyoruz
    Infrarot Isıtmanın Avantajları
    Infrarot ısıtma elementi havayı % 20 den daha az eşyaları (duvar masa vb.) %80 daha fazla ısıtır en büyük avantajı bu metodun ısı derinlemesine işleyerek uygun bir ısı sağlayarak böylece sağlık açısından daha iyi ortam sağlar.
    Infrarot Işınım Ne Demektir.
    Güneş enerjisini çekirdeğinin ınfrarot bölümdendir.UV (ultra viyole ) ışınımına zıt olarak sağlık ve rahatlık sağlar.
    Infrarot-ışınım UV-ışınım gibi yanıklar ve cilt zararlarına yol açmaz ınfrarot dalgaları etrafı çevreleyen havayı ısıtmadan eşyaları ısıtabilen bir enerji formudur ınfrarot uzun yıllardır terapi ve tıbbı alanlarda kullanılmış ve kesin olarak derecelendirilmiştir.
    Günlük Hayatta Güneş: Işınım enerjisinin kaynağıdır bir bulutun arkasına kaybolunca ne olur hava ısısının düşmesini ve güneşten gelen ınfrarot ışınımını kestiğini kolayca fark ederiz.biz size piyasada eşsiz olan ınfrarot sauna sunuyoruz IHS.ınfrarot saunanın ısıtma elementi uzun dalga frekansıyla çalışır ve elektrosmog oluşturmaz.
    Güvenlik
    Infrarot ışınım: tıpkı güneşten insanlara gelen zararlı UV (ultra viole )olmayan aynı ışınım prensibine dayanır .
    Etki
    Güneş enerjisinin büyük bir bölümü ınfrarot enerjisinden oluşur tıpla bu enerjinin organlar ve dokular tarafından alındığını biliyoruz ınfrarot enerji tedavi süreçlerini pozitif olarak etkiler.
    Kullanım Olanakları
    Infrarot-Derinleme ısıtmanın bir çok kullanım alanları vardır.
    Bir çok sıkıntıyı ve acıyı pozitif olarak etkiler bunları sıra ile belirtmek gerekir ise yüksek tansiyon,düşük tansiyon,üşütme,kanama rahatsızlıkları,böbrek fonksiyon rahatsızlıkları stres,zehirlenme,kulak burun boğaz,romatizma,eklem ağrıları,cilt hastalıkları,kas ağrıları,bronşit,astım üşütme,uykusuzluk güneş yanığı,sırt ağrıları,hazımsızlık,bitkinlik,akciğer yanmaları,gibi hastalıklara pozitif etkileri yüksek ve tedavi gibi cevap verir.
    Kas Gerilmeleri Ağrılar
    Kas gerilmeleri bloke edilir ortadan kaldırılır kas gerilmelerinin azaltılmasıyla ağrılar engellenir.
    Spor
    Infrarot-sauna sakatlık ve yaralanma durumundaki kasların kondisyonunu formda tutar,spordan öncede kasları ısıtmak için kullanımı tavsiyeye değer burada ışınımın derinlemesine etkisi sayesinde olur.
    Infrarot-ısıtma damarların elastikiyetini artırır kap damarları için pozitif antrenman etkisi yapar ınfrarot ısıtma sistemi tekerlekli sandalye veya engelli olup egzersiz yapamayan insanlara da kan dolaşımını düzenler ve antrenman yaptırır.

    Terletme
    Doğal ve sağlıklı terleme yoluyla içten dışa derinlemesine bir temizlik sağlar.Infrarot sistemi kullanan bir insanın terini analiz edildiğinde sıcak hava kullanan birinin teri ile karşılaştırıldığında ınfrarot sistemle terleyende %80 su %20 de su dışı maddeler tespit ediliyor (yağ,kolesterol,ve yağda çözülen zehirli maddeler,ağır metaller ve asitler) diğerinde ise su payı %97 su dışı maddeler ise yalnızca %3 buna ek olarak ınfrarot saunada iki veya üç kat daha fazla ter atılır.
    Buna Göre Aşağıdaki Değerlere Ulaşın
    2-3 kat daha fazla ter atılır
    3-7 kez su dışı zehirli maddelerin atımı
    6-20 kat fazla zehirden arındırma potansiyeli
    Selülit
    Selülit sudan yağdan ve atık maddelerden oluşur ve deri altında yer tutar,derinlemesine ısınmanın kullanımıyla cilt tekrar dengeye gelir ve kurtarma olanağı verir.
    Daha önce belirttiğimiz hastalıkların bir çoğu hava kirliliği zararlı ışınlar ve zehirli atıklardan dolayı insanların bağışıklık sistemlerinin zayıf düşmesinden dolayı ortaya çıkar.Bir başka etkende binalarda inşa edilmiş yanlış ısınma sistemleridir.Mevcut ısınma sistemlerinin %90 havanın ısıtılması (konveksiyon )şeklinde çalışır ısınarak devir eden hava toz ve bakterileri harekete geçirir bu toz ve bakteriler insanların hasta olmasının sebebidir .Artık zaman uygun olmayan ısı sistemleri yerine redwell IHS sistemleri var ve bu ısı sistemleri yakıtta % 50 ile %80 oranında tasarruf sağlar.Tanınmış enstitülerin raporuna göre ,günlük yaşamlarında kızılötesi ısı dalgaları etkisi altında kalanların bağışıklık sistemlerinin güçlendiğini belirtmişlerdir.Bu yüzden klinikler ve sanatoryumlarda kullanılan konveksiyon ısı sistemleri zamanla değiştirilip yerine redwell ısı sistemleri kuruluyor IFU Enstitüsünde yeni oluşacak 108 hasta odasını Nano therm ısı sistemleri ile donatıyorlar.
    IFU-Doğa Hastalıkları Enstitüsü
    Uluslararası Kronik Hastalıkları Teşhir Merkezi Bad Emstal/Almanya
    Kronik hastalıklara yeni imkanlar:IFU da 15 yıldır yapılan araştırmalardan sorumlu alerji bağırsak hastalıkları,MCS,Kalp ve tansiyon,hastalıkları ,hiperaktivite ve şeker hastalığı gibi kronik hastalar için yepyeni tedavi imkanı oluşmuştur.
    IFU,işlev tıp dalında Amerikanın en büyük laboratuarına sahip Great Smokens Diagnostic laboratories in partneridir.Great Smokiens dünya çapında IFU dan hariç 30 ayrı partneri mevcuttur .1985 yılında Dr Runow tarafından kurulan ve yönetilen Enstitüsü doğa hastalıklarından şikayetçi insanlara teşhir danışmanlık ve şifa sunmayı kendine görev edinmiştir.
    Her nevi alerji MCS ve elektromanyetik dalgalardan etkilenen insanların sayısı gün geçtikçe artıyor.Sadece Almanya da yaklaşık 25 milyon insanın alerjik olduğu saptanmıştır.
    Bu konu hala toplumda hak ettiği kadar tartışılmıyor.Hastalar hastalık sebeplerinin öğrenemiyorlar.Acilen ve çok basit tedavi olabileceği halde olamıyor.Bu durumlar bilindiğinden yükselen doğal zararlar yakıtların(benzin,mazot,fueloil,kömür,doğalgaz,)kirli atıkların gıda ve mobilyalarda bulunan kimyasal maddeler bilgisayar cep telefonlarının yaydığı ışınlar yanlış ısıtmadan dolayı mekanlarda oluşan hava kirliliğinden dolayı IHS ısı sistemi tavsiye ediliyor.
    Yardım isteyen hastalar, hastalar sadece Almanya da değil Avrupa’nın diğer ülkelerinden ABD den Japonya dan IFU enstitüsüne geliyor IFU kendi araştırmaları dışında ayrıca İngiltere ve ABD de tanınmış enstitülerle çalışıyor.
    Enstitü Başhekimi Dr Runow branşında tanınmış bir uzmandır.Bir çok dergi ve magazin televizyon kanallarında hastalara nasihatler verir.
    Redwell IHS ısı sistemleri de bu araştırmalar sonucu bu gibi Enstitülerin ve kuruluşlarının onayı ile üretilmiş olduğu ürünün insanlara olan etkileşimleri ve korunmaları ile gerekli bütün sertifikalarını almış ve sislere sağlıklı yaşam için dünyanın son teknolojik ürününü sunmuş olmaktan hem gururlu hem de mutludur SAYGILARIMIZLA ….
    NANO THERM IHS ısı Sistemleri.







  • merhabalar,

    ürünlerinizin teknik bilgilerini saatte kaç kw enerji harcar vs,
    portatif midir? evin herhangi bir odasına kolayca götürebilir miyim?
    yoksa sabit bir yere montajı tarafınızda yapılıp orada mı kalıyor.


    teşekkürler.
  • ısıtıcı duvara monte seklindedir. fakat istenilirse cıkarıla bilir. ürün 6 mm kalınlığında üzeri manzara resimli camdır. etrafı alümünyum cercevelidir. üzerinde cam üzerinde 110 derece sıcaklık vardır fakat elinizi yakmaz yapıstırmaz. darbeye dayanıklı camdır. fakat sıcakken ıslak bez veya su ile temastan kacınılmalıdır. cisimlere ve duvarlara eşyalara ısı yükler havayı ısıtmaz. yani sizi hemen ısıtmaya başlar. büyük ürün saatte 950 watt kullanır 1 kw. daha az. fakat ısı yüklemesini tamamladıktan sonra ğünde ortalama 6 saat kadar calısır. düzgün tasırım derseniz istediğiniz her yere ürünü götürmeniz mümkündür. seyahatlerde yanınıza bile alabilirsiniz. 120x60 ---- 90x60 ------- 60x60 ebatlarında üç boydur. kurulacağı alanda m3 hesabı yapılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.