Şimdi Ara

Nanokatalog para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nanokatalog adlı sitesen ürün alırken ürün sayfasında 5-7 iş günü içinde teslim edilir yazıyordu bende girdim ve satın aldım ürünü. Ancak bu güzel site sözleşmede 30 güne kafar ürün gelebilir diye madde eklemiş bulunmamta.


    Gelelim asıl konuya bu arkadaşların heralde deposu falan yok sizin verdiğiniz siparişi alıp yurt dışı tedarikçimiz dedikleri yere iletip ordan siparişi verip kendi ellerine gelince size yolluyorlar(yolluyorlarmış bana ürün gelmedi telefondaki müşteri temsilcisi söyledi bunu)


    Siparişi vereli 2 hafta olmuştu ve bugün çarşamba günü ararsam net bir tarih verebileceklerni söylemişlerdi. Bugün aradığımda siprişiniz gelicek ürünlerde gözükmüyor cuma ararsanız net bir tarih verebilirz dediler.


    Bende siprş iptali istediğimi belirttim mail adresi verdiler ve maili attım ve maili attığımı telefondanda belirttim.


    Benim sizlere sorum şu para iadesi istediğim siparişi iptal ettiğim tarihten kaç gün sonra bankaya bildirmekle zorunlular?



    Ve nanokatalogdan ürün alıcak arkadaşlar için bir hatırlatma yapayım herhangi bir planınız varsa ürününüz hemen beya 1 hafta içinde lazımsa 30 tl fazla verin adam akıllı bir siteden alın.


    Bu tarz satıcılarla uğraşmayın yorulmayın internette çok şikayet varmış siparişi verdikten sonra farkettim çok pişmanım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahimAl -- 11 Temmuz 2019; 0:12:44 >







  • Öncelikle geçmiş olsun hocam. Ben de daha önce alışveriş yapmıştım fakat netteki yorumları okuduğum için sadece stokta yazan ürünleri canlı desteğe sorarak ve arayıp tekrar teyit ederek almıştım. Bu nedenle sorun yaşamamıştım ama sizin adınıza üzücü bir deneyim olmuş. Para iadesi konusunda da içiniz rahat olsun sürecin çok uzayacağını sanmıyorum. Siz firmaya bildirimi yaptıktan sonra 14 gün içinde iade etme zorunlulukları bulunuyor.
  • Ben de 8 Ekim'de tedarik sorunları sebebiyle iptal ettiğim siparişin iade bedelini o günden beri alamıyorum. Başvurmadığım mecra kalmadı. 3-5 kuruş fazla verin hepsiburada'dan falan alın. Satış sonrası destekleri berbat ötesi. Başınızı ağrıtmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyper-X -- 4 Kasım 2019; 16:47:30 >
  • onbeş yirmi iş gününde alırsınız
  • 1 ay oldu nerdeyse. Ne 15'i ne 20'si :)
  • Hyper-X H kullanıcısına yanıt
    Çalışılmaması gereken firmalardan bir tanesi hiç çalışmadım geçmiş olsun thh ye gidebilirsiniz
  • Valla benim arkadaş kaç parça bilgisayar parçası getirtti ordan. Ondan güvenmiştim. Hakem heyetine başvuru yaptım zaten. Başvurmadığım bir savcılık kaldı :)
  • Hyper-X H kullanıcısına yanıt
    Nitelikli dolandırıcılık ve gasp nedeni ile savcılığa Şikayet et
  • Eğer paranı ya da ürünü alamazsan bankayı arayıp ücret karşılığı hizmet ya da mal alınmadığını belirt gerisi onlarda. Paranı geri alırsın.
  • Onu da yaptım. Rahat olun ;) Bir savcılık kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.