Şimdi Ara

NaN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
7
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakia1903

    Banada

    İyiki seni tanımışım
    Bütün geleceğimi senin açından düşünüyorum
    Bitanesin
    Senden başkası olmayacak hayatımda
    Teksin vsvs

    dedi sonrada beni anlamıyorsun dedi ve terketti :D




    Özetle kızların basit yollu ayrılışı.


    Konuyu baştan aşağı okudum, yorumlarıma gelirsem. İçimden klasik bir ayrılma vakası dedim. Kızın sıkıldığı ortada. Senin bu dönemde onu unutmaya çabalaman gerek. Günlük hayatına dön, o acıyı bilmiyorum hiç Allah yardımcın olsun. Piêr Dé Sans güzel özetlemiş. Ağlasan da gidip o çocuğu vursan da yaptıkların elbet dönüp dolaşıp sana gelecek, biliyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: med_cezir197

    Ben neye uğraşıyorum şuan sanıyorsun . Yıllardır spor yapmamanın acısını fiziksel olarak çekiyorum şuan . Focus T25 programına başladım, imanımı gevretiyor namıssız . Sadece spor yetmiyor tabi yemeyede dikkat ediyorum 3 haftada 5 kilo verdim

    bravo iyi vermişin boyle devam kilo boy kaç? tipin şuan ne alemde bılmıyorum da kiolu oldugundan suratın şişse zayıflayınca daha yakısıklı olacaksın




  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 31 Aralık 2020; 15:50:40 >
  • Ben de zamanında birebir aynısı olmasa da benzer şeyler yaşadım.4.5 sene sürdü,ayrılalı 1 yıl 21 gün oldu.Zaman geçirir dediler,halbuki sadece bana geçirdi.Unuttun mu dersen,kesinlikle hayır.Sadece soyutlaştı benim için.En olgun dediğim kız bile böyle çocukluklar yapabiliyor.Can sıkıntısı mı,güven testi mi ne zıkkımsa artık.Benim de başıma geldi,başkasıyla oldum dedi,uyudum dedi.Lakin hiç biri gerçek değildi.Ben bunların birinin sonunda sinir krizine girdim,ilk defa bayıldım.Olan kime oldu,bana.Üste çıktı.Benim,bana bunu yaşatan biriyle işim yok dedim,oyun mu oynuyorsun dedim.O günün akşamına döndü bana.Dayanamadım.Bak esas ayrılık sebebi bu değil,biz bundan sonra bir buçuk sene daha beraber olduk.Demek istediğim nokta şu,bu bir hataydı,ipleri ona attım.Anlıyorum senin o anki tepkini,ne kadar güvensen de,zaten güvendiğin için sözlerine,birde o lafların etkisiyle insan zorlanıyor o durum karşısında.Kız bitirmeye niyetlenmiş gibi görünüyor.Senin yanlış yaptığın nokta şu,ipleri onun eline sunuyorsun.Evet seviyorsun,geri kazanmak istiyorsun.Ama bunları bilmesi onu sana geri kazandırmaz,aksine seni onun cebine atar.Yarın,bugün hiç ummadığın bir anda kelimelerle karşına çıkarsa,bil ki yüksek ihtimalle bu,bu yüzdendir.Sen seviyorsun,eyvallah gel dersin.Lakin aklının bir köşesinde bulunsun ki,yine aynı şeyler yaşanacaktır muhtemelen.Bu tür bir ilişki şuna döner,''sonu belli,ama erteliyoruz.''Yukarıda arkadaşlar da söylemiş,zaman ne kadar ilerlerse,o iş alışkanlığa dönüyor,ister istemez,sen anlamadan da.Hepimiz isteriz sevgilimize,ilk aşkımıza tekrar kavuşmayı.Hepimiz isteriz ayrıldıktan sonra canımızı sıkmamayı,kendimizi üzmemeyi.Olmuyor ama,keşke olsa.
    En son bir buçuk ay falan önce konuştum,gayet iyi niyetle nasıl olduğunu merak etmiştim.Konuşmanın vardığı nokta,henüz biriyle birlikte olmadığını ama birine aşık olduğunu söyledi.Ha doğru mu?Bence bu sefer doğru.Koymadı bu bana,mutluluklar diledim.Normal karşıladım,o kadar zaman geçti,beklenir.Yokluğuna alıştım çünkü.

    Unutma,niye unutasın ki.Güzel bir tecrübeydi,anılar güzeldi.Her ne kadar acıtsa da.Ama şunu yapma,sunma kendini.Ben sundum,sadece onu halen sevdiğimi,istediğimi söylememle kaldı.Yalnızlığımla kaldım.




  • @med_cezir197

    Sen zaten inanmadigini belirtebilecek bi sekilde "keske yalan oldugunu soylesen" demissin.Hala yok sen inandin bilmem ne tarzi konusuyorsa afedersin ama o kiz seni ciddi ciddi aldatmis dostum.Hatta bekle soyle 1-2 ay hic konusma kizla,bak bakalim baska biriyle beraber takiliyor mu takilmiyor mu? Sende unutamam edemem deme,hic bisey imkansiz olmadigi gibi buda imkansiz degil.5.5 sene olmasada 4 yillik iliskim oldu benimde,benzer seyler yasadim ve acik acik soyleyebilirim o kizla aran duzelse bile iliskiniz yurumez artik.Oldu ki evlendiniz diyelim hayatin boyunca problemli bi iliski yasarsin artik.

    Hatta sana yardimi dokunur belki diye soyluyorum,kizin aklini celende o soruyu sormasini saglayan arkadasidir.Belliki kiza yamanmaya calisiyor,baska bi sebebi olamaz yani.Kiz arkadasinda ona karsi bos degil ki bu sekilde davraniyor.

    Sana tek tavsiyem baska seylere yonel,yapacak biseyler bul kendine.1-2 aya kadar aklina gelmemeye baslar.3-4 ay sonra nadir dusunmeye baslarsin.Ondan sonrada tamamen unutursun arada gelir belki aklina.Oda normaldir,yasadiginiz anilar aci/tatli arada aklina geldiginde gulumser gecersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhattaHell -- 16 Ağustos 2013; 9:59:36 >






  • Klasik ilgisiz ergen aşkı.Kız içten içe yanar durur,içi kaynar sen de normal erkek mantığı üzerine ilişki kurarsan böyle olur.O kızdan sana hayır gelmez,koskoca insan olmuş hala milletin aklını dinleyip çoluk çocukluk yapıyor.Sana abi tavsiyesi,böyle insanlarla birlikte olup evlenirsen çok canın yanar ileride.Başka şeyler de vardır bu yaşadıklarının arkasında öyle dediğine bakma,daha sen kız arkadaşına kendinden başka birini dinlememesini öğretememişsen diyecek bir şey yok zaten.

    Ne ekersen,onu biçersin unutma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 16 Ağustos 2013; 9:58:07 >
  • s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 31 Aralık 2020; 15:50:59 >
  • sen üstüne gitmeseydin sallamıyor imajı verseydin peşinden koşardı bu kadar çok üstüne düşmen büyük hata sırf sen sıkıştırdıkça o kendini özgür hissedebilmek amacıyla bile bunu yapmış olabilir ama 5.5 yıllık ilişkiden sonra seni tanımıyorsa ve başkasıyla görüşüyorum diye yalanlar söylüyorsa zaten seni içinde bitirmiştir bence kendini daha fazla yıpratmadan onu unut senin için en hayırlısı olur diye düşünüyorum daha uzun bir hayat var önünde ve tek bir kişiye saplanıp kalmaya değmez.
  • sen daha iyilerine layıksın

    Bu ne b.ktan bi sözdür arkadaş! Bu koca yalanı söyleyebilen bi yaratığın idam edilmesi lazım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 31 Aralık 2020; 15:51:16 >
  • Durum baya kötüymüş hocam kafana takmaman neredeyse imkansız ama klasik olsada unutman lazım hayat böyle birilerine asla bağlanmamalısın yeni arkadaşlıklar bul kızlarla çıkmasan bile her derdini anlayaak kardeşlerin varsa onlarla takıl.Gerçi bu zamanda kardeşlik bile yok neredeyse neyse kendini hırpalamaya değmez o seni çoktan bitirmiş.

    Son olarak





  • Bende 2 yıllık ilişkimi buna benzer sebeplerden kaybettim
    Ama ayrılalı bir yılı geçti artık gelirse ekime gelmezse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: med_cezir197

    Seviyeyi düşürmesek arkadaşlar yazdıklarımı okuyun az. Bakın ne karar verdim.

    Seviyeyle alakası yok,sen hala saflık peşindesin.Geçmiş olsun,bile bile git üzerine;kilo fazlan çok çabuk toparlanır fiziksel ve mental olarak ipleri eline alırsan mutlu olma ihtimalin yükselir.
  • s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 31 Aralık 2020; 15:51:34 >
  • yol ver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: med_cezir197

    @Dentex Dentex Arkadaşım bitirmeye çalışıcağımı söyledim. ama zaman gerek işte. ne olur ne gösterir bilemiyorum.

    Senin yerinde olsaydım,en başta direkt keserdim

    Sen hala seviyorsun,içinden birleşmek,devam etmek geliyor;aşka aldanıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: med_cezir197

    Lise sondan beri devam eden 5.5 yıllık seviyeli ilişkim, onun artık beni sevmemesi sebebi ile bitti. Öncelikle onu unutmak aklımın ucundan bile geçmiyor. Geri kazanmak için mantık çerçevesi içersinde herşeyi yaparım.
    Ayrı illerde yaşıyoruz. 3 yıl önce benim okuduğum üniversteyi tercih edip yanıma geldi. İlişkimiz tamamiyle evlilik üzerine kuruluydu. Okullarımızın bitmesini bekliyorduk sadece. O hergün buluşmak isterdi okulda hep beraber olmak isterdi. Ben bunları yapmadım haftada 2 3 defa görüşürdük. Başlarda mırın kırın etti ama sonra anlayış gösterdi (Bana öyle yansıttı). Aslında ben hep onun istediği gibi biriyim ancak öğrencilik ve vakitsizlikten dolayı ona bunu yansıtamıyordum. Bende hergün buluşmak isterdim ama olmadı işte. Bu yaz ankaraya gelmemi çok istedi bende gitmek istedim ancak bi bahane bulup gidemedim. Aşağıda anlatıcaklarımı sonuna kadar okuyun lutfen.


    Bu yaz staja başladı Ankarada, Staj a başladıktan yaklaşık 1 hafta sonra değişmeye başladı. Mesaj atmadan duramayan kız ben mesaj atmadan atmamaya başladı. Huylandım, Neyin var diye sordum, sıkıldım biraz senle alakası yok dedi. Bekledim düzelir diye düzelmedi, sıkıştırmaya başladım "Özleyelim biraz birbirimiz bana vakit ver biraz" dedi. Vermeye çalıştım ancak dayanamıyordum. Bir başkası olduğundan şüpelenmeye başladım. Sıkıştırdım iyice, şüpelerimi dile getirdim. Beni bırak sen daha iyilerine layıksın deyip durdu ama ben bırakmasam bırakmayacak. Sorular üzerine sorular sordum. İçimde nasıl fırtınalar koptuğunu bilmiyorsun vs dedi bende direk sordum "bir başkasınamı aşık oldun" diye. Aşık olmadım sadece hoşlantı var dedi. Bi önceki günde arkadaşı ile buluştuğunu söylemişti, Dün yoksa onunlamı buluştun diye sorduğumda da evet dedi. Yıkıldım, kahroldum, ağladım, Ne yapacağımı bilemedim hayatımda ilk defa sevdiğim birinden ilk defa aldatılma duygusunu tattım. İnanamadım Hatta ona "Keşke bu aldatma olayının yalan olduğunu söylesen" bile dedim . Çok seviyorum, öyle böyle değil neredeyse canımı verecek kadar seviyorum, onu affedebileceğimi söyledim eğer bidaha buluşmayacağına söz verirse affedebilirim dedim. Ama söz vermedi, ayrıldık. Ömrümde yapmyacağım bişeyi yaptım Facebook hesabına girip duvarına yediği haltı kendi ağzından yazdım. Buna çok kızdı ancak beni bunu yapmaya zorladığı için özür diledi. Hep sen daha iyilerine layıksın diyip bana yaptıkları için özürdileyip durdu. . Yaklaşık 1 hafta sonra, Geçen cumartesi ona duygusal halimi anlatan bi mesaj yolladım , bu 1 haftalık aralıkta zaman zaman konuşup atışmalarımızda oldu. Bırak beni artık diyip durdu. Cumartesi günü herşeyin koptuğu gün oldu. konuştuk. Değiştiğimi hatamı anladığımı söyledim. Zaten onun istediği gibi biri olduğumu dile getirdim. Nuh dedi peygamber demedi. Bırak artık istemiyorum dedi hep. facebook olayından önce "eğer ileride istersen söz evlenicem" demişti. ogün sorduğumda artık olmaz dedi. En son aldatma olayının yalan olup olmadığını sordum. Hepsi koca bir yalanmış. O an içimi buruk bi mutluluk kapladı. 5 6 aydır okulda görüştüğü sınıf arkadaşı (Erkek) buna "Ona aldattığını söyle bunca senedir seni tanıyorsa inanmaz, inanıyorsada ondan adam olmaz" Gibi 15 yaşındaki ergenlerin bile aklına gelmeyen bişey demiş. Bende onu sıkıştırınca böyle . Bu oyunu oynamış bana. Beni uzun süre önce sevmeyi bırakmış ancak bana kıyamadığı, üzmek istemediği için ayrılamamış. Yine ayrılmayacaktı, ben onu yazın rahat bırakıp vakit verseydim, sıkıştırmasaydım yine beraberdik. Bundan 1.5 sene öncede benzer bi sebepden dolayı benden ayrılmak istedi kesin kararlıyım demişti. Buluşup konuştuk. 1 hafta sonra birlikteydik tekrar. Dönüşünde beni daha çok sevdi deli gibi aşık oldu, Kendine kızıp durdu bunu nasıl yapabildim ya beni bıraksaydın ne yapardım ben dedi hep. Arada onu terk edicek gibi oldum kapıma kadar gelip ağladı beni bırakma diye. evet bunlar son 1.5 sene içersinde oldu. Cumartesi sabahı ona herşey için teşekkür edip bencilliğim için özür diledim ve bitirdim. Ogündür konuşmuyoruz.


    Tekrar söylüyorum, onu unutmak gibi bir niyetim yok. Onunla evlenmek istiyorum. Geri kazanmak istiyorum. belki bana kızacak olanlar vardır ancak durum bu. Yardımınıza ve önerilerinize hiç olmadığı kadar ihtiyacım var. okulların açılmasına 1 ay kaldı. Aynı fakültedeyiz. Ramazandan sonra spor a başladım. 20 kilo kadar vermeyi planlıyorum.


    Edit: Arkadaşların önerilerine dayanarak bitirmeye çalışacağım. Ama zamana ihtiyacım var umarım dayanabilirim.

    Aynısı 2 sene önce başıma geldi, staja gitti ve orada ilgi görünce bizim de aramızda mesafe olunca o benden uzaklaştı, ardından 8 ay sonra pişman olup döndü.




  • 1 ) Kızlar için geçen yılların hiçbir önemi yoktur.
    2) Ne kadar değer verirsen ver , verdiğin değeri sen anlarsın. Karşındaki anlamak istediği kadarını anlar.
    3) Sen her zaman dürüst ol. Eğri kendini belli eder. Belli ettiği an ise uzaklaş ondan.
    4) Olgunluk döneminde böyle saçma hareketler yapan insanlar , evlendiğinde bile senden kuşku duyar. Bu kuşku bisürü tartışmaya neden olur gereksiz yere. Tartışmayı çok mu seviyorsun ?
    5) Bir laf vardır ipleri onun eline verme diye. Aslında o ipleri birlikte tutacağınız kişiyi bulman lazım. Birbirinizi dengelemelisiniz.
    6) Bu benim için çok önemli. Sende umarım anlarsın beni. Gece uyumadan önce kafanı yastığa rahatça koyacaksın usta. Sıkıntı olmayacak o insan hakkında. Bu çok önemli. Eğer rahatça yatıyorsan mutlu ve huzurlusundur. Değilsen eğer sürdürmenin anlamı yok. İki parmağının arasına iğne koy ve hafif sık. O şekilde evde dolaş. Rahat olmayacaksın , bi acı olacak. İşte ruhsal sıkıntı da böyle birşey. Ne diye o iğneden kurtulmuyorsun ki ?

    Onsuz olmaz , o benim hayatım laflarını lütfen etmeyiniz. Onsuz da yemek yersin , film izlersin , yürürsün ve nefes alırsın. Tabi biraz mutsuz şekilde olur bunlar ama zamanla geçer emin ol.

    Beni terkeden kız şu sıralar mesaj atıyor , cevap vermiyorum ama. Dün en son beni takmıyorsun peki öyle olsun kendine iyi bak tamam mı ? yazdı. Sanırım son mesajıdır. Bu kız beni haketmiyor arkadaşım. Göstermiş olduğum ilgi , sevgi , saygıyı göre göre beni terketti. Şikayetimi dile getirdiğim zaman bana " seni face'den engellerim " dedi. İlişkimizi ben farklı görüyordum o bana ne dedi biliyor musun ? " ben öyle görmüyorum. " İşte görüyorsun. İlişkiye aynı gözlerle bakmayınca iki taraf sonucunda birisi çekip gidiyor.

    Seni hakeden insanı bul ve elini sımsıkı tut. Ne oyun olsun ne tiyatro . Oyun ve tiyatro olacaksa da senaryoda birlikte olun.




  • Kızlar her zaman daha iyisini bulduğu zaman aldatmanın dibine vurar.. Bir ilişkide arada mesafe olmayacak. Hayatın bu değişmez gerçeğini kabul et. Bu tip kızlar kullan-at olarak kullanılacak türden insanlar. Ve bu tip kızlar yüzünden piç erkekler, ve piç erkekler yüzünden de bu tip kızların oluşma sirkülasyonu devam edecek. Vay anasını... Güvenip evlenecek kız kalmamış memlekette... Son günlerde açılan konulardan sorna harbi harbi türk kızlarından tiksinti derecsinde, nefret etmeye başlıyorum artık... Böyle sonlu aşklar yaşamaktansa cinsel tatminliği gidermek için parayla karıya gideceğiz anlaşılan... Hey allahım...
  • Eğer başkası olmadığına eminsen fakülte de barışırısınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.