Şimdi Ara

Namık Kemal Üniversitesi - 2018 Girişliler [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu okula laf söyleyenler gerçekten boğaziçi galatasaray odtüde okuyor olsa gerek. maddi imkanları doğrultusunda son yılların en çok gelişen devlet üniversitesi olmaya aday. istanbul'un kocaeli dışında diğer arka bahçesi tekirdağ'da güzel insanı ve uygun iklimi ile beraber gayet de okunabilecek bir üniversite. burayı sıkıcı bulan arkadaşların gerçekten eğlenmesi için ne lazım bilemiyorum, istanbulla karşılaştırıyorlarsa zaten büyük hata yapıyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvşalıTavşan

    Şu okula laf söyleyenler gerçekten boğaziçi galatasaray odtüde okuyor olsa gerek. maddi imkanları doğrultusunda son yılların en çok gelişen devlet üniversitesi olmaya aday. istanbul'un kocaeli dışında diğer arka bahçesi tekirdağ'da güzel insanı ve uygun iklimi ile beraber gayet de okunabilecek bir üniversite. burayı sıkıcı bulan arkadaşların gerçekten eğlenmesi için ne lazım bilemiyorum, istanbulla karşılaştırıyorlarsa zaten büyük hata yapıyorlar.

    aslında çok da bir şey istemiyorum ben şahsen. eli ayağı düzgün oturmalık çimleri olan bir kampüs, öğrenciye hal hatır soran, yapılan klüp v.b. etkinliklerde selam çakan çok büyük olmasa da ortahalli bir teknokent ve son olarak da projeler geliştiren öğrenciye ders dışında da bir şeyler katabilen bir bölüm.


    bu 3ünün bir arada olabilmesi elbette zor, en azından birisi olsa yine iyidir fakat hiçbirinin olmaması üniversite adına üzücüdür. bilgisayar mühendisliği adına konuşursam çoğu kişi boş geliyor boş gidiyor. yine çoğu kişi mezun olunca iş bulmakta ciddi zorluklar yaşıyor. bu bağlamda 5. senemdeyim ve hala kendimi mezun olmaya hazır olmaya hissetmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 11 Kasım 2020; 8:14:44 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.