Şimdi Ara

nakliye işi yapmak istiyorum.bilgisi olanlar lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
133.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2008 model hyundai tenteli kamyonetimle iş arıyorum istanbul sultangazide ikamet ediyorum irtibat tlf 05455215050 Mustafa karakaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kise son öğrencisiyim bende düşünüyorum böyle işleri, hani bi yere girip çırak olarakta yetişsem bana uyar, çevreniz olması lazım demişsiniz birde, biz sanayi işi yapıyoruz rusyaya yüksek gerilim hattı su arıtma tesisleri vb çelik konstrüksiyon işleri... tanıdığımız birçok tır ve dernek var, şahsen ben okumaktan haz almıyorum hani derlerya sevdiğin işi yap sevmediğini yapma benimkide o durum. Okumaktan sıkıldım çalışmak istiyorum..



    Yakından ilgilendiğim 1. Tır şoförlüğü 2. Polis memurluğu.



    Yaşımda 18 yetişme imkanında var, bana bir yardım edebilirmisiniz? Ciddi ciddi bu işi düşünüyorum çünkü seviyorum tır şoförlüğünü, daha önce birkaç kez tır sürmüşlüğüm var. Öyle gaza gelip saçma sapan hareketler yapmıyorum.



    Tekrar belirtiyimde bu anlık hırs değil yapmak istediğim birşey...



    Saygılarımla




  • Ne yaptınız hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oha 6 yıl olmuş, ne yaptı adam acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne yaptım kısaca söyleyeyim, iktisat mezunu oldum, aöf isg bitirdim. Kafama estiği zaman 3 yıllığına bir yere girip sertifika yükseltmeyi planlıyorum. Aile işine geçtim. Ha ne mi oldu, işi seviyorum sevmiyorum diyemem ama iyi kazanıyorum. Belki tır işine geçsem daha mutlu olabilirim ama böyle de iyi. İyi kazanıyorum, işime verdiğim harcadığım enerjiyi iyi getirisinden dolayı farklı hobi ve uğraşlara yönetliyorum haftasonu kampçılık, offroad, gezme vs vs. Bir yandan kira geliri alıyorum. Ordan aldığımı vergisini ödedikten sonra dövize koyuyorum. İlk arabamı da aldım (muhtar arabası eski kasa l200 :D)

    6 yıl önce yazdığım bu yazıyı baştan sona okudum, güzel hayaller planlardı. Şimdi istesem de yapabileceğim bir şey sonuçta. Geçen sene c c1 sınıfı ehliyeti de aldım. Sonuçta ne oldu, deneyim birikim çevre hayat planlaması özellikle şu geçtiğimiz dönemdeki yaşanan ekonomik sorunlar ve devlet yönetiminin yeterli olmaması çoğu şeyi de zorlaştırmıyor değil. İstediğim sevdiğim işe atılıp maceraya koyulup o şekilde bir life style yaşamak yerine yer yordam iş hazır kurulu düzende stabil gitmeyi tercih ettim. İstediğim işi yapsaydım neler yaşardım bilmiyorum.


    Böyle de mutluyum be...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.