Şimdi Ara

NA serveri yani NCSOFT hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar bir çok forumda diyorki ncsoftta NA serverinda ping çok filan. Ben 1 aydır oynuyorum daha hiç bir ping veya lag gibi bir şeye denk gelmedim.

    Gameforge indirdim onu bir deneyim dedim ama tamam oda güzel fakat her bir şeyde sınırlama var. Gameforce her ay o kısıtlamaları kaldırması için para ödeyeceksem yani gold paket alacaksam gider wow oynarım. NCSOFT ta versiyon 4.0 hatta bir yenisi daha geliyor. Yani 4.5 versiyonu geliyor.

    http://na.aiononline.com/steel-cavalry/
    buyrun sitesi.

    Kahrun serverindayım ve seviyeli türkler arıyorum. Hatta farklı bir serverada geçebilirim ama NA dan başka yere gitmeyi düşünmem yani :)


    Bu arada oyunun profesyonel bir oyuncusu değilim ama çabalamaya devam :D







  • Ping yok dediğine göre ya amerikada yaşıyorsun yada pingin önemini henüz anlamış değilsindir ilerde pvp yapmaya başlayınca sen bir skill atana kadar millet seni kesince anlarsın.
  • An itibari ile bir PVP yaptım 30.12.2013 09:18 Ankara'da :D hiç bir problem olmadı. Bir hatta ilk pvpmi de yenmiş oldum birisini :)

    İş yerindeki internet 8 Mbit ve 6 adet pc var ama hiç LAG yok. Evde ise 20Mbit ordada 2 pc var gene LAG yok.

    Vallaha karar sizin denedim tecrübemi sizinle paylaşmak istedim. İsteyen daha fazla bilgi verebilirim. Hatta istiyene ekran görüntüsü, videoda ekleye bilirim ve istediğini de deneyebilirim..


    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko44 -- 30 Aralık 2013; 9:22:33 >
  • Arkadaşım belliki daha yeni oyuncusun düşük levellerde ping pek etki etmez sadece oyunda /ping yaz hatta 5-6 kere yaz ve şöyle bir yazı göreceksin mesela ''Network Status:200 ms '' çıkan sonucu bize yazıver yada resim koyda bakalım neymis pingini iyi oyunlar dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forceslove -- 30 Aralık 2013; 12:24:05 >
  • Amerika ne alakaki . Avrupa serveri varken..... neden mahalemdeki markete gitmek yerine 5 mahale ötedeki markete gidim alacağım şey aynı zaten ayrıca amerikada pingden oynayamazsın . pingin 300 den aşağı düşüceğini sanmıyorum
  • forceslove F kullanıcısına yanıt
    Hmmmm şimdi yaptım ne çıkacak diye 225ms ile 300ms arası çıkıyor. Ne diyim yani bir sıkıntı görmediğimden ben insanlar faydalansın diye düşünmüştüm ama anladım. Tamamdır.

    İlerde aion işkencesi çekene kadar şimdiden siliyorum oyunu :D

    Eyv. sağolun. ^^
  • iyi seçim derim aion Eu da normalde 60-80 ping ile oynarsan Türkiye'de bu ping bence !!! iyi diyorum yabancı ülkedekilerde oynayan arkadaşlarımızn pingi 25-45 gerisini sen düşün Aion Eu da seni de bekleriz :)
  • Benim eu da da 230 240 nasıl olcak böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thatme

    Benim eu da da 230 240 nasıl olcak böyle

    Seninkide EU olmasına rağmen ayrı bir şeymiş inan bilmiyorum. Ben bir az önce internet hız testi de yaptım 2mbit çıktı adil kotayı geçmişiz.

    Farklı forumlardan bi bak istersen inan bilsem yardımcı olurdum.
  • eko44 kullanıcısına yanıt
    hız testi yaptım 5mbit diyor fakat pibg çok anlamadım gitti pc ile ilgili problemde yok ama pek şikayetçi değilim oyun içinde fark edilmiyor belki kalabalık yerde yaptığımdan öyle çıkmıştır.
  • thatme T kullanıcısına yanıt
    Senin için oyuna geri girdim ve en kalabalık olan yerde /ping yazdım ve 730 çıktı. Zaten PC de kasıyor benim benim bilgisayar 5-6 yıllık :D C2D 2.0 ghz. 3 Gb ram ve 256 MB'lık hd 2600 ekran kartı yani tırt ama işte bu aklıma geldi ve grafik ayarlarını düşürdüm ve tekrar denedim aynı yerde ve sonuç 253 çıktı.

    Yani beni kimse yanlış anlamasın elin amerikalısı herşeyi beleş kullanırken biz nie aylık ortalama 25 TL veriyoz demi yani. Sonuçta her şey aynı. Amerikalının bizden neyi eksik oda 25 TL versin o zaman
  • eko44 kullanıcısına yanıt
    Haha ama bende nasıl oluyor o zaman 3. nesil i7 işlemci ram 8 gb ekran kartı 4 gb :) anlamadım ama amerikan serverı kalabalık mı ki bi anuhart kadar diğer serverları bilmiyorum o yüzden etliye sütlüye karışmıyorum :)
  • thatme T kullanıcısına yanıt
    Ben kahrun dayım kalabalık baya ama daha hiç türk bulamadım :D ona göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.