Şimdi Ara

N97 nin Müzik Çaları Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nokia n97 cep telefonum var orjinal nokia bayinden aldığım.Ama birde mp3 player almayı düşünüyorum.Sizce n97 iyi bir mp3 player mı?yoksa iyi bir mp3 player almalı mıyım?Sennheisser MX360 kulaklığımda var.N97 yeterli gelmezse bana 50-100 tl arası güzel bir mp3 player söylermisiniz...



  • Arkadaşım ben N79 kullanıyorum kardeşim de N97 kullanıyor.. kulaklık olarak; ben de sennheiser (orj) mx 360 ve cx500 kullanıyorum..
    Ses kalitesi iki telefonun da vasat sayılır.. Kulaklığın hakkını verecek kaliteli ses duymak istiyorsan.. iyi bir mp3 player alman şart..
    Sansa clip - meizu m6 - cowon - iriver gibi markalara bakabilirsin.. Ya da media markt'ın mp3 player test standına gidip, kendi kulaklığınla mevcut markalardan deneyebilirsin..
    Media markt'a son gittiğim de sansa clip vardı.. Bir de sansa E260 4 gb modelini 99 liraya satıyorlardı.. onun da sesi sansa clip kadar iyi olmasa da telefonların ses kalitesinden çok daha iyi...!! Çünkü bu saydığım markaların bir çok modelinde wolfson audio chip kullanılıyor.. Cep telefonlarında genellikle rockchip kullanıldığı için çok fazla bir ses kalitesi bekleme..
    Dediğim gibi; en iyisi kendin dinleyip, mukayese etmendir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Şubat 2010; 23:54:46 >




  • peki 50-100 lira arası radyosuzda olsa bana yüksek ses veren bi model önerirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.