Şimdi Ara

n80 için video converter arıyorum! yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar lütfen yardım edin. suan bilgisayarımda iki adet kurulu converter programı da var. ve ben bilgisayarımdaki mpg klipleri mp4 video olarak telefonumda izlemek istiyorum. bilgisayarımda xilisoft ve total video converter var. ordan videoları mp4 yapıyorum ve telefona gönderdikten sonra telefonumda acamıyorum hata veriyor. ''bu media klip oynatılamıyor'' diye :( bi ağız tadıyla mp4 video izleyemedim telefonumda lütfeen yardım edin. veya bildiginiz converter programı varsa adını yazın, bekliyorum



  • mp4 olarak da 3gp olarak da yine mpeg4 codeci ile sıkıştırma işlemi yapabilirsiniz. Bu yüzden Xilisoft'tan 3gp biçimini seçin ve kodlayıcı olarak mpeg4'ü deneyin. mpeg4'ü seçince kaliteli olması açısında 512kbps ideal olacaktır. Ses codeci olarak da mpeg4aac daha kaliteli olacaktır. Eğer değerler az geliyorsa elle de girebilirsiniz.
    mp4 ile 3gp biçimlerinde codec aynı olduğu sürece bir fark yoktur. Telefonun çektiği görüntüler mp4'tür ve telefonda oynatılabilir fakat dışarıdan işlenmiş bir mp4 oynatılamıyor malesef. 3gp'de bu sorunu yaşamazsınız.
  • teşekkür ederim abi. bende sabahtan beri ugrasıyorum ama bi türlü yapamıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.