Şimdi Ara

N72 mi yoksa W810i mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 450 ytl'lik bir bütçem var. Acaba bu iki telefondan hangsini önerirsiniz. Acıkcası fazla müzik dinlemiyorum, ara sıra dinliyorum. Benim için önce kalite.



  • Ne kalitesi ama foto mu video mu ekran mı malzeme mi vs.???Daha belirli olursan daha iyi yardımcı olunabilir.
  • Senin için önemli olan kriterleri daha detaylı belirtirsen daha iyi tavsiye de bulunabiliriz, mesela Symbian ve daha kaliteli video istersen N72'yi önerebiliriz ama diğer yönlerden kesinlikle W810i daha iyidir, genel olarak değerlendirirsek eğer bence W810i.
  • malzeme kalitesi diyorsan n72 w810inin foto ve muzik yonunden daha iyi
  • İnterneti ve teknolojiyi yakından takip ettiğim için gereken programları istediğim zaman telefonumda kullanabilmek isterim. Symbian'ının ne olduğunu tam bilmiyorum ama işletim sistemi ise bence o kadar hızlı olmasına gerek yok, isteklerimi yenine getirsin yeter bana.
    Fotoğraf cekmek için ayrıca dijitak fotoğraf makinam var ama öle anlar oluyorki telefonla cektiğim fotoğraflarında kaliteli olması gerekiyor.
    Dış görünüşüne baktığım zaman bana N72 biraz daha cekici geliyor gibi.
  • Gel sana N73 alalımAma ikisi arasından dersen N72
  • Symbian bir işletim sistemidir cep telefonlarında kullanılan. Dediğin gibi pek hızlı değildir. W810ide ise java işletim sistemi vardır. Symbiana göre son derece hızlıdır ama program kutüphanesi symbian kadar gelişmiş değildir. Gene de bolca program oyun melodi vs. bulabilirsin.

    Foto kalitesi önemli değilse N72 bu açıdan da uygun sana çünkü W810iye göre kötüdür foto kalitesi. Video olarak ise N72 iyidir.

    Tasarımı da daha hoşuna gittiyse isteklerin doğrultusunda N72 daha iyi gibi gözüküyor fazla da müzik dinlemediğine göre.

    Bana göre en büyük dezavantajları çok yavaş olması symbiandan dolayı, sarj süresinin düşük olması, foto ve müzik kalitesinin vasat olması. Bunlar da senin için önemli değil anladığım kadarıyla. N72 o zaman ama gene de ben tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.