Şimdi Ara

N70 Firmware sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar..

    İkinci telefonum olan N70imin 5.705 olan versiyonunu Önce 5.517'ye güncelledim Vodafone sürümüymüş beğenmedim. Sonra 5.737'ye güncelledim birşey var gibi ama 537 de dil ingilizce oldu.. Kaşındım kendim. Bi ton küfrettim kendime... Bu olayları hep Product Code ile yaptım. Euro2 ve Turkey Product codeları ise downgrade için NSU ile işe yaramadı

    Jaf ile Downgrade denedim. Olmadı. Telefon kapalıyken açmam gerektiği anda açma tuşuna defalarca basmama rağmen algılamadı.

    Phoenix ile downgrade yapmayı denedim. Önce versiyonu görmedi. Sonra Product Code ile ilgili başka bir menüden versiyonu algılattım. Refurbish dediğimde telefona çok güzel şekilde versiyonu attı. otomatik olarak Telefon kapandı. Tekrar kendiliğinden açılması gerekiyordu fakat ben şarj soketini telefonda takılı unuttuğum için kendisi açılması gereken telefon, şarj için açıldı. Nokia yazısında takıldı. Doğal olarak da Phoenix, hata verdi.

    Şimdiki son durum şu. Şarj soketini taktığımda Nokia yazısı geliyor. Işık yanmıyor. Şarj soketini çıkardığımda bataryayı çekmiş gibi Nokia yazısı siliniyor ve yok oluyor. Telefonda tık yok. Bilgisayar da algılamıyor
    Açma tuşuna bastığımda normalden iki katı uzun süre sonra Nokia yazısı geliyor. Yine ışık yok. Düğmeyi bıraktığımda yine yazı siliniyor ve yok oluyor. Yine tık yok.
    Bilgisayar bu şekilde de algılamıyor.

    Defalarca Jaf ve Phoenix ile denedim olmadı. Zaten Phoenix, telefonu algılamıyor. Jaf da baştan beri algılamıyordu...

    Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerboy644 -- 27 Kasım 2010; 1:28:38 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.