Şimdi Ara

N53SN SZ002V Klavye hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meraba. N53SN SZ002V modeli notebook kullanıyorum. Bugün eve geldiğimde kardeşim üstteki sralı tuşlardan 4 tuşunun basmadığını söyledi. Kontrol ettiğimde gerçekten altında birşey varmış gibi çok sertti ve iyice baskı uygulamadan tuş çalışmıyordu. İyice canım sıkıldı belki düzelir diye bende birazcık bastırdım sağa sola doğru oynatmaya çalıştım ama olmadı. En sonunda tuşu tırnağımla söktüm birde baktımki altındaki tuşları tutan plastik makas gibi olan ince parçanın altında fındık kabuk parçası. Onu temizledikten sonra tuş eskisi gibi çalışmaya başladı ve yumuşadı.

    Şimdi sizlere asıl sormak istediğim sorum şu. Tuşa baskı uyguladığımızda direk olarak klavye altındaki parçalaramı bastırmış oluyoruz? Yani klayvenin altında kartlarmı var yoksa koruyucu benzeri bişi varmıdır? Klavyenin esnemesinde dolayı aklıma böle bişi geldi. Tuşa bastırdığımızda anakarta vs zarar vermiş olabilirmiyim diye düşündüm. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar.







  • koruma var altında direkt anakarta baskı uygulamış olsanız en ufak bir sıvı dökülmesinde makinenin işi biter.koruyucu bazılarında çok iyidir bazılarında normaldi sizin verdiğiniz baskı anakarta ulaşmaz sıkıntı yapmayın tuşa zarar vermediyseniz sorun yok.
  • İlk defa Notebook tuşunu soktum ve taktım hiç bir problem olmadı. Ben tuşu sökmeden önce tusa baskı uyguladım baye, belki düzelir diye ve klavyeninde esnek olması aklıma böle seyler getirdi açıkcası. Tabi klavyenin altında koruyucu olduğunu bilmiyorum, sizden öğrendim saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.