Şimdi Ara

N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
27.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon' dan sonra n11 ve muadili siteler aliexpress gibi geliyor. 3-5tl lik hizli temine tmek istedigim urunlerin disinda web sitelerine bile girmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheKill02 kullanıcısına yanıt
    İsteyen istediğini yapabilir bilinçli tüketici altta fiyat değişim tablosu var ona bakar zam yapmayandan alabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalan olacak tabi arkadaşım.. Ne indirimi?? Senin aldığın ürünleri satan kişilerin o ürünü aldığı fiyat belli.. mesela satıcının elinde 30 lira vererek toptancıdan aldığı bir ürün var, n11 de satışa çıkartmak için siteye komisyon veriyor, kendi kârını koyuyor. kargosu. Ivırı zıvırı derken adamın yapacağı kâr eriyor.. ve sen site yöneticisi olarak bu adama indirim zırvasını dayatıyorsun... e adam ne yapacak kar yapmadan mı satış yapacak?? Tabi ki sitenin emriyle kendine göre zam yapacak. Onun için indirim felan hikaye. Eskiden yatırım yaparlardı müşteri çekmek için satıcının zararını site karşılardı süper indirimler olurdu, ama artık böyle şeylerin olması zor. Olmaz demiyorum zor diyorum. Yine belli ürünlerde güzel indirimler olacak sitenin yaptığı yatırıma bağlı, önemli olan o ürünleri bulmak. Gerçi belliki bu sene telefon ve araba indirimleri olacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nadiren işe yarar indirim oluyor benim de gözlemlediğim.


    Pc topladım geçen yıl. Ryzen 3700x 2000 TL'ye geldi mesela. Ama 475 TL'ye aldığım nvme2 ssd, bir iki gün sonra 450 TL'ye düştü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu her site yapıyor göstere göstere


    amaç zaten sen ben gibi fiyat takip edenler değil


    etmeyenler


    almayı düşündüğüm üürnler var ve evet zaman yaklaştıkça zamlanıyor


    klasik mantık


    indirim olacaksa zam yap önce


    adamlarda bu fırsatı değerlendiriyor


    aynısını hbde yapıyor


    indirimden önce daha ucuza sattığı ürünü indirim zamanı daha pahalıya satıyor


    takip edeceksein uygun bulduğun anda yapıştıracaksın

  • Alırım diye birkaç ürün sepete attım 10 gün önce. Satıcılar her gün fiyatları artırıp elimdeki kuponu hiç ettiler. Ben de başka yerden temin ettim. N11 kampanyası dedikleri şey tam bir fiyasko oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt

    Bunun konusunu ben açmıştım hatta, 2 üyeliğimi de silmiştim o gün. Güya herkes destekliyordu. Bazı ölücüler kupon görsün, tüm değerlerini satar.

  • Beyler kasmayın bu kadar. Rağbet gören popüler ürünler örnek telefon, bilgisayar kur arttıkça elbette zamlanır. Bunun kaçarı yok. İhtiyacı olan varsa alsın beklemesin. Ama herkese hitap etmeyen örnek araba parçası vs veya hitap etse bile demode olmuş ürünler örnek 2-3 yıl öncenin telefon bilgisayar modelleri zamlanmayabilir hatta indirim bile gelebilir. Sirkülasyonu hızlı olan ürünlere kimse indirim mindirim beklemesin. Mesela telefon bekleyenler avucunu yalayacak bence. Ama akıllı saat bileklik vs bunlarda indirim olabilir. Kuponlarla dip fiyatlar görülebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şöyle de destekleyen bir görüntü bırakayım:
    N11'de aynı satıcı fiyatıdır
    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru söylüyorsunuz ancak bütün firmalar aynı taktiği uyguluyor ve sözde indirim yaptık diyorlar. Bu sadece N11e has bir durum değil.

  • yıl boyunca alacağım ürünler hb olsun gg olsun n11 olsun trendyol olsun sepetime ekliyorum. şuan hiçbirinde indirim yok olmadığı gibi zamlı. n11 çek satıyor ama alamıyorsun çark olayı var yada belirli saatlerde kupon kapabiliyorsun . ama mesela sepetimde bir ürün var 1200 dü geçen hafta. şimdi baktım 1.600 tl ama 3 binden düştü şok indirim diye lanse ediliyor. yani sen çek toplarsan kupon toplarsan anca piyasa fiyatına alabiliyorsun. şirketi aradığımda havale ile alırsanız güzel indirim yapıyordu.

  • konuyu okuyamadım ama başlığa istinaden yaptım. Bazı ürünlerde ama cidden indirim oluyor. Bu n11 içindeki satıcılara göre değişiyor. Komplesi diyerek başlık açmak mantıklı değil

    aynı olay aliexpress te de geçerli. sonucta oraya dükkan açan ve fiyatları belirleyen sen ben gibi kişiler var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adembey2018 -- 7 Kasım 2020; 11:57:53 >
  • N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !
    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

    Yorum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • favoriye eklediğim ürünlerin bir çoğuna şimdiden zam yapıldı. Dikkat ediyorum %10-15 arası zam yapılıyor.Kuponlar da zaten bu oranlarda indirim sağlıyor. Kısacası avantajı olmadığı gibi kazık yemeye bile sebep olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar 8.5,euro 10 ne indirimi bekliyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam çok haklısın,corona dolar artışı vergiler hem bu hükümet hem de şirketler için tam bir bahane oldu,nasıl olsa bahanemiz çok diye fiyatlara kökledikleri kadar köklüyorlar,millet de o site de suç yok canım ülke deki dolar kuru vergi yüzünden bu fiyatlar diye inanıyor!!özellikle telefon piyasası bu bahanecilerin yuvası konumunda şu an!

  • Sizin kara kaşınıza kara gözünüze hayran oldukları için indirim yapacaklarmış. Belli ki sizi çok seviyorlar, öpmek istiyorlar.

  • Boşa şişirilmiş fiyatların tekrar eski fiyatına döndürülmesi ülkemiz şuursuz cahil insanları tarafından alışveriş fırsatı olarak değerlendiriliyor bu da reklamın gücü diyebiliriz adamlar 11 inden önce tvlere öyle bir reklam veriyor ki milletin beynine işliyor.

  • ülkemizde bu indirim haftaları yalan . Asıl indirimler yurtdışında . Ben 3 yıldır indirim piyasalarını takip ediyorum. İster avm olsun ister internet siteleri hepsi büyük yalan. takip etmeyen vatandaşları kazıklıyorlar. Onlarda indirimli aldık sanıyor.

    Çoğu zaman indirimsiz halleri indirimli hallerinden daha ucuza denk gelebiliyor. İndirim haftalarında veya günlerinde üst fiyatı yukarı çekip ona çeşitli oranlarda indirim uyguluyorlar ama takip etseniz piyasayı önceki fiyatıyla yeni fiyatı aslında aynı :)

    Bazı ürünlerde de gerçekten indirim olabiliyor. Sizin aradığınız ürüne denk gelmesi de şans artık.

    Ülkemiz koşullarında paran varsa hemen al indirim falan bekleme .


    N11 den ürün almamanızı tavsiye ederim. Atatürk ün anısına saygısızlık ettiğini gündemi takip eden çoğu kişi hatırlar. Bu durum kabul edilemez. Hatırlamayanlar google dan araştırabilir. Çok iğrenç bir durum .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erasta -- 7 Kasım 2020; 13:44:36 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.