Şimdi Ara

n11 iade problemi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    n11 sitesi aracılığı ile bir firmadan notebook siparişi verdim.
    Ürün elime ulaştığında kutusu açılmış sonradan kapatılmıştı, parmak izleri falan da vardı ekranda. Firmayı arayıp konustuğumda ürünün kontrol amaçlı acıldığını, win8 kurulumunun yapılıp test edilerek gönderildiğini söylediler. Pek içime sinmese de eyvallah dedim.Aletin çalışmasında bir sıkıntı yoktu.

    Fakat sonrasında şarja taktığımda farkettim ki alet sarj olmuyor, temassızlık mevcut ve sürekli kesiliyor. Bunun üzerine zaten içime sinmediği için n11 üzerinden iade talebi yaparak ürünü aynen hiç kullanmadan kutulayıp geri gönderdim.

    Ürün firmanın elline bugün ulaştı fakat iadeyi kabul etmiyorlar. Ürünün şarj aletinde fiziksel mühadahale varmış, yani siz bozmuşsunuz demeye getiriyorlar. Ürünü kontrol edip gönderdiklerini bu şekilde iade kabul etmiyeceklerini söylüyorlar ısrarla.

    Haklılığımı nasıl ispat edebilir, ne yapabilirim. Yardımıcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
    Saygılarımla...







  • Fikir sahibi olan yok mudur? Ne yapılabilir arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • n11 deki işten anlamayan dangalak müşteri hizmetleri ile uğraşacağına, ürünü direkt servisine verip garanti dahilinde parça değişimi istesen daha mantıklı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ares

    n11 deki işten anlamayan dangalak müşteri hizmetleri ile uğraşacağına, ürünü direkt servisine verip garanti dahilinde parça değişimi istesen daha mantıklı...

    Çok haklısın n11 e güvenip alışveriş yaptık başımıza iş aldık.
    n11 değil satıcı firma aslında burada iadeyi kabul etmeyen. Aleti kullanmak istesem servisten parça değişimi yaptırır hallederim bir şekilde ama firmaya uyuz oldum iade etmek istiyorum. ürün elime geldi 2.gün iadeye gönderdim fakat siz bozmuşsunuz muamelesi yapıyorlar insana. yasal hakkımı kullanıp iade etmek istiyorum sadece. bu şekilde uzak mesafeli satışlarda uzlaşamama durumunda izlenecek yol yöntem nedir onu merak ediyorum tek yol tüketici mahkemesi mi?
  • Yani orası elbetteki siz bozmuş diyecek, sonuçta ellerinde yetkili servs babında elemanları yok. Kutu gelince "bunlar bozmuş yeaaa" deyip suçu sana atacaklar. Tüketici hakem heyetine gitmen gerek sanırım...
  • İnternetten aldığın tüm ürünlerde koşulsuz iade hakkında var. Doğrudan tüketici mahkemesine git, boşuna hiç zamanını harcama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.