Şimdi Ara

mynet ve hotmailde hesap kapatma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
94.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hotmail için sanırım şöyleydi.
    İnternet browser üzerinden hotmail.com'a giriyoruz. Sonra oturum açtıktan sonra live kullanıyorsak sol tarafta seçenekler sekmesi var. Oradan hesap bilgilerine giriyoruz. Orada hesap işlemleri var. Hesap kapatma gibi ayarlar var.
    Aslında o sayfaları biraz kurcalarsanız bulursunuz. Sayfa sanırsam passport.net'e yani msn hesabını aldığımız sayfaya yönlendiriyor. Orada tekrar şifreyi giriyoruz ve hesabın silinmesine onay veriyoruz.
    Bu aşamadan sonra 120 günlük süreç başlıyor.120 gün boyunca o adres için başkasının alması engelleniyor. Size bu süreçte tekrardan o hesabı aktifleştirmek için zaman veriliyor.(120 gün boyunca o adresi kimse alamıyor) Şayet 120 gün boyunca hiçbirşekilde oturum veya hotmail sayfası açmazsanız o adres tamamen siliniyor ve yeniden kullanım için hazır hale geliyor. İsteyen o adresi kullanabilir.
    Bu arada 120 günlük sürede o adrese giden bütün mailler, otomatik olarak gönderen kişiye geri postalanıyor(Adres kullanılmamakta diye)
    Belirtmeme gerek yok sanırım. Hesabınızı silerseniz tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConnorMcLeod -- 15 Mayıs 2007; 0:10:25 >




  • arkadaşlar bir sorum olacak benim için önemli! mynet üye olmuş birini ekseninde buluyorsun ama ne zaman üye olmuş bir birli yok. bunu ğrenebilmenin bir yolu varmı yoksa öyle bir seçenek yokmu? birde mynet üyeliğinin kullanılmaması durumunda donduruldu yada silindiğini söylediniz.bunlardan herhangi biri olsa biz bu üyeliği görebilirmiyiz eksenimizde biliyorsanız lürfenn bir cevap yazınnn şimdiden çok teşkekkürler:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anadolu83

    Mail i hack lenen arkadaslardan bir kısmı, bunun önüne geçemezse dogal olarak mail ini kapatmak isteyecektir. tabii bu ne kadar önlenebilir bir çözüm bilmiyorum ama benim mail hack lendigi için mail imi tamamen kapattım. bu nasıl oluyor diye ögrenmek isteyen arkadaslar varsa yazının devamını okuduklarında bilgi edineceklerdir muhakkak . bu mynet için gecerli !!! MYNET MAİL HESABINI KAPATMAK İSTEYENLER;
    ----- bu linke tıklayıphttp://uyeler.mynet.com/login/?loginRequestingURL=http://uyeler.mynet.com/index/removemember.jsp&formname=member cıkan sayfada adres ve sifrenizi grdiginiz zaman karsınıza direk üyelik iptal etme sayfası cıkacaktır ama güvenilir bulmayacagınız ihtimalini göz önünde bulundurarak acıklamasını asagıya yazıyorum :) iyi iptal etmeler :))
    -öncelikle mynet anasayfaya girip en altta iletişim yazısını tıklayacaksınız,
    -sonra cıkan sayfada MYNET KULLANICI HİZMETLERİ FORMU yazısını tıklayacaksınız,
    -daha sonra cıkan sayfanın alt kısımlarda bulunan DİGER SORULARINIZ VE PROBLEMLERİNİZ İÇİN MYNET YARDIM linkini tıklayacaksınız,
    -cıkan sayfanın alt kısımlarında E-MAİL EN COK SORULAN 5 SORU baslıgının alt kategorilerinde yer alan E-MAİL ADRESİMİ İPTAL ETTİREBİLİRMİYİM? linkini tıklayacaksınız,
    -karsınıza cıkan sayfanın en ustunde bulunan paragrafın içinde BURAYA TIKLAYARAK ÜYELİGİNİZİ İPTAL ETTİREBİLİRSİNİZ diye bir yazı göreceksiniz, işte buraya tıklayın lütfen,
    -en son adımda tıklama yaptıgınız anda karsınıza mail giris sayfası cıkacak ve sizden mail adresini ve sifrenii soracak tıpkı maillerinizi kontrol etmek için girdiginiz gibi, adresinizi ve sifrenizi yazıp giriş yapıyorsunuz,
    -karsınıza MYNET ÜYELİK İPTALİ sayfası cıkacak ve altta üyeliginizi iptal etme nedeninizi ögrenmek isteyen bir kutucuk olacak, buraya isterseniz bir seyler yazabilirsini isterseniz yamazsınız( eger yazacak olursanız yazdıklarınız 100 karakteri gecmesin kabul etmiyo bide onun için ugrasmayın :) ), bu kutucugun altında da eger iptal ettirmekten eminseniz sifrenizi tekrar giriniz diye bir kutucuk daha var buraya sifrenizi yazıp gönder dediginiz de mail adresiniz iptal edilecektir. DİKKAT: eger mail adresinizi iptal ettirirseniz aynı mail adresini bir daha kullanamayacaksınız..



    aga saol da çok fazla detayı girmişsin link yeterliydi :D




  • Alın bende hotmail kapatmayı veriyim

    http://explore.live.com/windows-live-account-close-account-faq

    burda anlatıyo (windows live yardım merkezi)
    alın bide yazıları copy paste yaptm: :D


    Hesabımı nasıl kapatabilirim?

    Windows Live ID hesabınızı kapatırken, Windows Live ID ve parolanız da içinde olmak üzere hesap bilgilerinizi, kayıtlı bilgilerinizi ve kişilerinizi silersiniz. Hesabınızı sildikten sonra, artık Windows Live ürünlerinde ve hizmetlerinde oturum açmak için bu Windows Live ID'yi kullanamazsınız.
    Hesabınızı kapatmak için

    1.

    Windows Live Hesabına genel bakış web sayfasına gidin ve sonra Windows Live ID'nizle oturum açın.
    2.

    Ek seçenekler'in altında Hesabı kapat'ı tıklatın.
    3.

    Doğru Windows Live ID'nin gösterildiğinden emin olun, parolanızı yazın ve sonra Evet'i tıklatın.

    Notlar

    Windows Live abonelik hesabınız varsa, Windows Live ID hesabını kapatmadan önce o hesabı kapatın.

    Bir çocuğun Windows Live ID'sini yönetiyorsanız, kendi Windows Live hesabınızı kapattığınızda çocuğun Windows Live izinleri de geri alınır.

    Bilgilerinizin bir bölümü silinmez. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek için gizlilik bildirimine bakın.




  • anadolu83 saol dostum sayende mynetimi kapattım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.