Şimdi Ara

My Brute Çılgınlığı...!!! My Brute Manager..!!! İpuçları....!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok harika bir browser-game. kolayca karakterinizi yaratıp dövüşlerde yerinizi alabilir , uçuk kombolarınızla rakibinizi yerle bir edebilirsiniz.baştan sıradan gelen ama sonradan acayip saran oyun. karakterlerin silahları hangi kriterlere göre elde ettiklerini bilmiyorum ama sanırım bu dengesizlikler oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. dövüşlere müdehale edemiyorsunuz, yalnızca dövüşeceğiniz karakteri seçiyorsunuz ve oturup izliyorsunuz.


    Oyunda bir cok karakteriniz var ise my brute manager adli program sayesinde hepsini cok kolay idare edebiliyorsunuz

    http://www.gamertoolz.com/my-brute/my-brutemanager/ (LINKTEKI "-" LERİ ATIN...)

    normalde arena'ya gidip oradan bir rakip secip savasmak yerine sizin anasayfanizdaki bir linke tiklayarak hemen savasip tekrar sayfaniza donmus oluyorsunuz. eger elinizde 10 tane ise yaramaz ama ileride bir umut bir sey cikar diye sakladiginiz karakter varsa sadece ana sayfadaki start fight dugmesine tikliyorsunuz ve kavgayi bile izlemeden isiniz haloluyor ayrica daha ne kadar experience kazanmaniz gerektigini de soyluyor size. diger taraftan sevdiginiz ve rakipleri secerken bile dikkat ettiginiz bir adaminiz varsa arena sayfasindan direkt karsilasacaginiz rakibin sayfasina gidebiliyor ve eger gozunuze kestiriyorsaniz savasabiliyorsunuz. tool firefox ve greasemonkeyile calisiyor. ozellikle rakiple kapismadan once adamin nesi varmis diye merak edenler icin yaptigi kolaylik bile kullandirmaya yetiyor

    alıntıdır(bartsimpson)


    ayrıca oyunla alakalı bazı ipuçlarını ,silahları,skilleri ve özelliklerini görmek isterseniz www.my-brutecheats.com adresini kullanabilirsiniz ..




    Oyuna girmek içinhttp://turk328.my-brute.com kullanarak bnm ufaklığı pataklıyabilirsiniz.... (LINKTEKI "-" LERİ ATIN...)

    Yok ben seninle işim olmaz diyenler için www.my-brute.com alternatifide var :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaithAndRespect -- 6 Mayıs 2009; 14:48:44 >







  • Linkleri " - " işareti ile ayırsaydın **** olmazdı. Şimdi hiçbirşey anlaşılmıyor
  • beyler myb rute adında yeni forum başlığı açtım nedeni de jesper.nu adlı sitenin 40 000 kişilik pupili ile 73 lvl olması ama zannetmiyorumki forum donanımdan büyük bi yer olsun orası.. ondan dolayı kendi forum karakterimizi en yüksek lvl yapalım..

    şu şekilde adres aldım ;

    http://forum.donanim.myb rute.com/

    işalla hepiniz katılırsınız da 70 80 lvl leri bizde görürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.