Şimdi Ara

MX4-G2-Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. İki adet android telefonum var biri Xperia M (4"),diğeri Jiayu g4s (4,7"). İkisinden de telefon olarak çok memnunum ancak oyun oynamak için biraz küçük kalıyorlar. 5" üzeri bir tel arıyorum. Dead trigger 2 ve nova3 oynuyorum ve oyun oynamayı da severim. Tablet al oyna felan demeyin lütfen iş yerinde cebimde 7" tablet taşıyacak değilim.
    3 telefon hakkında da yeterli teknik bilgiye sahibim ancak teknik bilgi yaşanan sorunları anlatmıyor. Snapdragonlar adreno ile birlikte her şekilde mediatekten iyi ancak Galaksy S5 ile biraz oyun oynadığınızda ateş gibi oluyor. Arkadaş 20 dk oynayınca elini yakıyor resmen, ben 1 saat oynuyorum (benimki mt 6592 deki mali 450mp4) o kadar ısınmıyor. Jiayunun maşallahı var daha oynatmam yada açmam dediği oyun uygulama görmedim şarj felan süper ama gel gelelim küçük.
    Meizu yu yazmamın sebebi ekran oranları tam oyuna göre gibi gözüküyor ancak power vr g6200 var ve yaklaşık 78 gflops (adreno 330 140 civarı).http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
    İlerde takılma oynatma sorunu yaşarmıyım bilmem ayrıca daha fazla olmadı çıkalı sorunlar genelde birkaç ay sonra dökülmeye başlıyor.
    G2 özellik olarak güzel ama oyun oynayıp ısınınca sararmayan ekran yokmuş heral de araştırmalar öyle gösteriyor ki ben oynadımmı çok oynarım kesin ısınır ve ekran sararır.
    Z2 bunlara göre 400 tl pahalı ama bazende 3-5 fazla ver 2 sene idare etsin deyip alasım geliyor. z2 g2 ye nispeten daha az sorunlu gibi gözüküyor. G2 ye göre biraz kalın heralde ayrıca çerçeve metal ve biraz daha geniş olduğu için ısınma o kadar yokmuş. xperia m den biliyorum sony kim ne derse desin kaliteli benim gözümde.
    Şu anki seçenekler bunlar ve birini almak istiyorum. yoksa lenovo p90 ve zenfone 2 de intel atomla birlikte power vr g6430 gözüküyor ki muhtemelen bunlardan iyi ve lenovo 4000 mah batarya ile geliyor. lenovo türkiyeye email attım ne zaman gelir diye ama hiçbir fikirleri yok cevaben bizi sosyal medyadan takip edin diyolar. asus zenfone 2 nin durumuda malum modası geçince gelecek heralde. Başka benim bilmediğim bu kriterlerde de tel varsa önerinizi merak ediyorum, ama lütfen g7 felan demeyin adreno 305 (xperia M de de bu var) nereye kadar. Bana 4k li ekran lazım değil 720p de yeter (hatta oyun için daha iyi olur) ama o tarz işlemciler barındıranları değil.
    Fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 6 Şubat 2015; 14:39:16 >







  • Mx4 su an rakipsiz. G2 den de z2 den de cok daha ustun bir telefon.
    Zenfone 2 gelene kadar bu fiyat duzeyinin en iyi secenegi olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MX4 güzel doğruda 1000 tl verip 3 ay sonra cihaz saçmalarsa ne olacak keşke 400 daha verseydim yada g2 alsaydım demek istemem ve garanti durumunda da servisin nasıl olacağı mechul. Youtube de mx4 ekranından saçmaladığı rastgele bastığı ve home tuşunun basmadığı ile ilgili baya video izledim. Benim korkum bunlar yoksa cihaz çok hoşuma gitti almamak için kendimi tutuyorum. Mantıklı davranmaya çalışıyorum.
  • An itibari ile yoluma jiayu s3 le devam ediyorum. ilk günkü izlenimler iyi, inşallah sıkıntısız devam eder. Konu silinebilir....
  • dys kullanıcısına yanıt
    Biraz kullandıktan sonra izlenimlerini paylaş hocam.
    Faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.