Şimdi Ara

mx200 nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • normal bi kulaklık öyle fazla abartıp insanları aşırı beklenti içine sokmamak lazım. elinde kulaklık olan biri için gerek yok yani herhangi bir mp3 çaların yanında gelen kulaklıka arasında hemen hemen hiç fark yok ancak gerçekten sağlam. hiç kulaklık yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sail_away


    quote:

    Orjinalden alıntı: izuner

    fazla ses ten kasıtım ses şiddeti . forumda sorduğum zaman cx300 ün mx200 den ses şiddeti olarak bir fark olmadığını ancak izalasyonu kuvvetli olduğu için daha kaliteli olduğunu söylediler. benim için izalasyon arkaplanda , ses yüksekliği yani ses şiddeti bakımından mx200 den üstünmüdür üstünse ne kadar üstündür

    üstün falan değil mx 200 ün altında kalır cx 300 hiç alma gerek yok bayılma o kadar para.seni tatmin edeceğini hiç sanmam çünkü.


    cx300 üstündür.
    Ses zevkinizi bilmeme ama en azından kulak içi avantaji var. mx200den sonra cx300 kullanmaya başladım şuan mx200e geri dönemiyorum.

    Şunuda çok rahat söyleyebilirim bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. Param olmasa kesinlikle mx200 alırım




  • ??
    quote:

    Orjinalden alıntı: sexai

    mx 200 mx 300 mx400 bunların birbirinden farkı nedir?
  • sexai üçünü de dinledim en yisi mx 200 söliyim sana...
  • hocam alacağım yerde o yok o yüzden soruyorum

    mx300 ve 400 ün farkı nedir?
  • mx 300 al bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    3 tane Sennheiser MX 200 eskitmiş biri olarak...

    arkadaşlar dediğim gibi 3 tane mx 200 eskittim.. ve ben bunun kadar kaliteli ve fiyat perf. oranı daha iyi bi kulaklık görmedim.. o kadar sony falan aldım kullandım philips aldım ama hiçbiri bunun kadar dayanmadı.. kendimi bildim bileli müzik dinlerim ve mp3 kaset cd dinlemeyi severim.. mp3 çalarlar yokken walkmenimi elimden düşürmezdim.. mx200 üün ses kalityesine en yakın kulaklık yıllar önce sony walkmen le gelen SONY groove kulaklıklardı.. modelini hatırlamıyorum ama şuan türkiyede yok sanırım.. groove diye geçse de birebir değil sanırım araştırmam lazım ..

    neyse bende sony NW-E505 mp3 player var.. ben okula giderken nerdeyse bütün sene mp3 playerımı ve kulaklığımı yanımda taşırım.. ve buna rağmen mx 200 lerimin hiçbirinde ses gelmemesi temassızlık vs. olmadı.. ama sonylerde bu çok daha çabuk oluyoduyani cebe gelişi güzel sokulduğu zaman sony ve philipsler çabuk pes ediyo ama mx200 öyle değil.. şuan çekmecemde açılmamış bi mx200 daha duruyo ona ne zaman sıra gelir bilemem ama ilk mx200 ü alalı baya oluyo o zaman kimseler metan.com u falan bilmiyodu adam gibi.. bu arada mx300 ,mx 400 ve mx 500 de kullandım bi süre ama hiçbiri mx 200 kadar kaliteli ses vernmiyodu.. onlar da gayet iyiydi ama bana göre bas ve tiz dengesi diğerlerine göre daha iyiydi mx 200 de..

    ayrıca şunu sölemem lazım bu knouda kalıbımı basarım.. yeni açılmış mx 200 le kullanımı 1 yılı geçmiş mx 200 ün ses kalitesi aynı değildi... yeni açılan mx 200 ün bas ve tizleri daha oturmamıştı ve tizleri birazcık kulak tırmalarken.. basları ise biraqz zayıf geliyodu... bu konudda eminim kim ne derse desin.. ve öyle ilk alındığında 24 saat burn in falan yapılarak olacak bişi değil bunu da denedim olmadı .. benim düşüncem 2-3 ay yoğıun kullanımdan sonra mx200 ün sesi açılıyodu... yani öyle 2-3 gün son ses açık bırakıp olacak birşey değil bu bana göre..


    eğer kulaklık alacaksanız.. ve 15-20 ytl den daha fazla para vermek istemiyosanız kesinlikle ama kesinlikle mx 200 almalısınız.. daha üstü kulaklıkları bilmiyorum maalsef.. yeni açılmış bi cx300 dinledim bi arakdaşımdan ama onun da aynı yeni açılmış mx 200 gibi bas ve tizleri daha tam oturmammış ve olgunlaşmamıştı sanırım o zaman mx 200 den daha iyi olabilir.. fiyatına bakarsak öyle olması gerekiyo çünkü..

    bu arada Sennheiser hakkında bi bilgi.. sennhesier alman markası ve 1945 den beri sırf kulaklık ve mikforon üretiyol adamlar... almanların ne kadar kaliteli mal ürettiğini hemen hemen hepiniz bilirsiniz .. bende bir de hd 202 kulak kaplayan kulaklığı var o da çok hoş ,güzel ,ses kalitesi ort. üstünde bi alet....

    sonuç olarak mx 200 ü gözüm kapalı tavsiye ederim ben..



    bende nw-e505 kullanmıştım.ürünle birlikte verilen kulaklıkların adı mdr-E931




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.