Şimdi Ara

müzisyen ve dj için bütçe dostu laptop önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bir pro dj ve bir müzisyenim. rekordbox ve ableton kullanıyorum. şu anki dizüstü bilgisayarım eski ve sahnede güvenilir değil. bu yüzden yenisine ihtiyacım var. dizüstü bilgisayarın müzik gereksinimlerine aşina olmayanlar için; genellikle bu kurulum önerilir, 10. veya 11. nesil i5 veya daha fazlası, 16 gig ram, iyi ssd. gpu'ya gerek yok. hiç oyun oynama planım yok saf sahne/iş dizüstü bilgisayarı.


    Bu özellikler için bir bütçe ürününe ihtiyacım var, ancak düşük bir fiyat satın alırken çöp satın almak istemiyorum. i5 1135g7, 16 gig ram, 512 gig ssd m2, 15.6" ekranlı bazı marka ve modeller buldum. bazıları gerçekten ucuz görünüyor ve iyi bir kasa, sağlamlık, soğutma sistemi vb. anlama konusunda deneyimim yok.


    türkiye'de benzer özelliklere sahip bazı markalar var. bunlar çöp mü yoksa herhangi bir katlama/taşıma olmadan masada mı kullanılmalı? Her gün defalarca katlayıp açacağım, onları her gün sırt çantamda taşıyacağım.


    msi modern 15

    asus x515

    acer hızlı 3


    bu markaların benzer özelliklere sahip ancak giderek daha fazla paraya mal olan başka modelleri de var. neden anlamıyorum.


    kimisi kasanın plastik mi alüminyum mu önemli olduğunu söylüyor, kimisi menteşe konumu ve malzemesinin önemli olduğunu söylüyor.


    Lütfen forumun bilgilileri, biraz merhamet gösterin ve bilgeliği paylaşın.








  • ayrıca hangi markanın teknik servisi iyidir, kötüdür hiç bilmiyorum. mesela monster için, asus için çok kötü diyorlar. internette bir sürü negatif yorum var.

  • hasenakkhaya kullanıcısına yanıt

    Lenovo ThinkBook serisine bak hocam hem kaliteli malzemesi var hem de ryzen işlemci kullanılan versiyonları var... 1314 15 inçlik versiyonları mevcut

  • Kullandığım pc bu.. Çok kibar şık bir pc 13 inç... 5800U gibi güçlü bir işlemci var

    müzisyen ve dj için bütçe dostu laptop önerisi lazım müzisyen ve dj için bütçe dostu laptop önerisi lazım

    müzisyen ve dj için bütçe dostu laptop önerisi lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 26 Şubat 2022; 13:27:47 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.