Şimdi Ara

***MUTLUHAN HONDA'dan UZAK DURUN*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLLyC

    Yigidi oldur ama hakkini yeme demisler, Honda'da garanti calisiyor.Hem Vosvos Hem de Honda sahibi olarak Honda servislerinden genel olarak daha memnunum. Ilgi ve alaka iyi olmasi yani sira servis mudurune kadar kolaylikla muhattap bulabiliyorum.
    Park , Damla , Marmara bunlar iyi gecindigim servisler.

    Gelelim konuya Varta'dan sasmadim yukaridakiler disinda bir de emektar pejo var. 65Ah aku vardi Varta fabrikasyon olarak hem alternator destekledigi hem de sigidigi icin 72Ah taktim. 10.5 seneyi devirdik hala ikinci akudeyin.
    Aku isi, kullanima gore, kapasiteye gore omurde degisiklik gosterebilir. Ama 2.5 yil gibi geldi- start stop mevzuatini bilemeyecegim.

    Biraz da Egri oturup dogru konusalim, Honda sahibi olarak aku kapasitesi dusuk hadi diyelim ki bu maliyet arttirtdigi icin fabrika cikisi bu sekilde, ayni Vosvos un lastiklerinin hankook olmasi gibi. Peki neden daha genis aku yeri birakmiyorlar onu anlamiyorum. Ornek olarak 60Ah aracima 72Ah takabilir olmam gerekli. Bunda yerden kismanin manasi nedir tam olarak anlayamadim. Sordugumuzda cevreci politikadan bahsediliyor. Peki cevreci olsun bir tane aku de bagaja yerlestir o zaman.
    Ama fabrikadan bozuk bir parca gelsin gozunun yasina bakmaz degistirir uzerine ozur minnet bir suru is yapar.

    Bu japon milleti insani sasirtiyor.




    Selamlar;

    birkaç arkadaş bana izmitteki hondaya haber vermemi istedi. hiç aklıma gelmedi zaten aküyüde attığım için vazgeçtim. ama sonra içime oturdu durum buradan bir dert yanıp insanları uyarmak istedim.
    garanti olduğu için 6 yıl mecbur gittik. bazen kampanyaları oldu onlara denk getirdim servisi. dışardıdaki özel servis ile aynı fiyat çıkınca yetkili servis olarak mutluhanı tercih ettim. akü kazığından sonra özel ile yetkili servis fiyatı aynı olsa bile mutluhan hondaya gitmem. ayışığı deneyebilirim. bostancıda da var sanırım birkaç özel servis bakalım onları deneriz. zaten araba aşırı sorunsuz bir araba periyodik bakım dışında pek gitmezsiniz servise. sonuçta honda jazz dünyada servise gitme sıklığında en az servise giden 2. araba modeliymiş.




  • Aracinizdan memnun olmaniz guzel, keske tatsizliklari da yasamasaydiniz. Izmit Honda TR Haber vermenin en guzel yolu Telefon uzerinden sikayet kaydi actirmak. Ilgileniyorlar, Ama Telefon musteri temsilcisine sikayet kaydi olusturmaniz sart.

    Sorunsuz nice surusler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLLyC

    Aracinizdan memnun olmaniz guzel, keske tatsizliklari da yasamasaydiniz. Izmit Honda TR Haber vermenin en guzel yolu Telefon uzerinden sikayet kaydi actirmak. Ilgileniyorlar, Ama Telefon musteri temsilcisine sikayet kaydi olusturmaniz sart.

    Sorunsuz nice surusler dilerim.

    teşekkür ederim.
  • Konuyu hortlatmak istemem ama acil akü lazim ne önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic yeni kasayi düşünüyordum ama böyle yalama yulama servislerle iş yapamam kesin cinnet anıma gelir boğarım başım derde girer honda tr yi zaten sevmezdim insallah batar gider

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü alacaklar honda mutluhandan uzak dursun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuasa nın açılımı yusuf-ahmet-salih falan mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cavalier79

    Buldukları mazeret saçma buna katılıyorum , lakin 2009 model bir araçta 2,5 yıl aküyü kullandıysanız ortalama performansını göstermiş kanaatindeyim.
    Ben olsam hiç servise gitmezdim.


    Ben ömür olarak 5 -7 sene diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuasa bayağı büyük bir firma ancak düşük bütçeli market hedefliyor. Bu nedenle Yuasa 2.5 sene gidebilir yukarıda varta önermişim onun da piyasada blue ve silver iki kategorisi var silver olanı alman üretimi. Blue made in EU ibaresi var.



    Bu arada Sadece kaç amper olduğu değil CCA değerinin yüksek olması da önemli arabayı bu çalıştırıyor Cold Cranking Amps yüksel olanı tercih edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.