Şimdi Ara

Mutlaka okuyunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malesef 15.07.2014 tarihinde filli boya firmasında staj gören ve ihmal sonucu 4 yılımı dolu dolu yaşadığım arkadaşımı başında duran yetkili mühendisin ihmali ve acelesi sonucunda 23 gün yoğun bakımda ve koma sürecinde kaldıktan sonra 07.08.2014 tarihinde kaybettim.İş kazası gerçekleştikten sonra bilgi almak amacıyla açtığım konu bir süre sonra yetkililer tarafından kaldırıldı ama bu forumda bir çok şey öğrendim.Sağolsunlar unutmayan arkadaşlarım abilerim mesaj atıp durumu sormaya devam ediyorlar.İlgilerine tekrar teşekkür ediyorum.Gün geçtikçe yokluğu dahada hissedilen arkadaşımı iş kazası sonucunda kaybettim.Konuyu açtığımda inanmayanlar oldu.
    Facebookta açılan sayfayı paylaşarak inanmayan arkadaşlara ciddiyeti göstermek istiyorum.Facebook Sayfası
    Dediğim gibi iş kazası sonucunda kaybettiğim arkadaşımla aynı kaderi başka kimsenin paylaşmamasını istediğim için bu konuyu açıyorum.Aşağıdaki linkte iş güvenliği ile ilgili bilgiler mevcut.Stajerlik yapan işveren fabrikada çalışan arkadaşlarım abilerim mutlaka vardır bu forumda ve umarım dikkate alır ve bu acıyı hiç yaşamazlar.Tekrardan okuyan ilgilenen herkese teşekkürler,iyi forumlar.
    İş Güvenliği

    Edit:Ekleme
    Ayrıca bana ulaşmak isteyen arkadaşlar için kendi adresim;Facebook



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akorukmez -- 20 Ağustos 2014; 21:45:53 >







  • Tüm yakınlarının başı sağ olsun,

    %80 hiç bir firmada güvenlik önlemleri yok güvenlik önlemleri olanlarda Allaha emanet ,parasal cezası çok ağır her firma altından kalkamaz iş verenlerin dikkat etmesi lazım. birde vicdan olayı var işin içinde öncelikle tabikki.

    Firmaya tazminat davası açtılar mı ?

    ege
  • Öncelikle devlet işin peşini bırakmaz bu yüzden kamu davası açılmış filli boyaya.Ayrıyetten ailenin tek istediği ihmal sonucu oğlunu toprağa gömmeye sebep olan ve vicdanı rahat olan fabrika yönetiminin ve mühendisin cezasını çekmesi.Tazminatta gözü yok ailenin zaten babasınında şöyle bi sözü var;Para alırsa bile onu ya hayır kurumuna yada oğlu adına hayrat yaptıracağını söylüyor o parayı kendi boğazına asla harcamayacağına mutlaka hayırlı bi işe harcayacağını söylüyor.Doğrusuda budur.Zaten güvenlik önleminin olmaması çok normal kaza esnasında.Öğle yemeği saatinde iş görülüyor amaç ise öğle arasında erkenden işi bitirip öğleden sonra dinlenmek.Sonnuç itibarı ile acele yapılan ve önlem alınmamasının sonucunda olay hüsranla sonuçlanıyor.Yanında olan 5 kişide arkadaşımın haykırışlarını duymuyor çarpıldığını görmüyor ama yemekhaneden adamlar koşuyor o sese...Teşekkürler ilginize.Umarım bu tür olaylar hiçbir insanımızın başına gelmez diyeceğim ama malesefki arkadaşım ilk değildi sonda olmayacak.iyi forumlar.




  • hocam yönetim den rica etsen bu konuyu "konu dışı" bölümüne de açsa. orada çok daha fazla kişi görür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözün bittiği yer. Konunuzu hatırlıyorum gerçekten çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaya kullanıcısına yanıt
    Elektrik ile ilgili iş güvenliği çatısı altında paylaşmıştım ama olabilir konu dışı bölümüne taşınılabilir.Nasıl ulaşabileceğimi bilmediğimi söylersem ayıp olmaz umarım
  • jüpiter kullanıcısına yanıt
    Siz sağolun forumda ilgilenen herkes sağolsun gerçekten içten teşekkür ediyorum.Forumu bırakmamak için bir neden verdiniz.Teşekkürler,iyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akorukmez

    Elektrik ile ilgili iş güvenliği çatısı altında paylaşmıştım ama olabilir konu dışı bölümüne taşınılabilir.Nasıl ulaşabileceğimi bilmediğimi söylersem ayıp olmaz umarım

    https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=12


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun konuyu hatırlıyorum, Allah ailesine sabır versin...

    Şuan benim eski sınıf arkadaşım inşaatın 4. katından düştüğü için yoğun bakımda yatıyor, bu ülkede ne oluyorsa ihmal sonucu oluyor !

    Arkadaşım için dualarınızı esirgemeyin...
  • EasyBell E kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin. Şimdi bir şeyler yazacağım siyasete girecek, en iyisi yazmamak.
    Dualarım arkadaşınızla. Tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazma kardeşim yazma, böyle bir konunun altında tartışma çıksın istemem...

    Umarım arkadaşım iyileşecek
  • Allah şifa versin gerçekten içimden gelerek allahtan şifa diliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor bu bir gerçek miş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.