Şimdi Ara

Müthiş iddia: Sony Mobile, Türkiye pazarından çekiliyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hareketliperde

    Ne garip milletiz cidden. Piyasadan alternatifin birisi çekiliyor bazıları oh çekiyor bazıları beter olsun diyor. Rekabet azaldıkça olan vatandaşa oluyor biliyorsunuz değil mi???


    Sony nin gercekten rekabet ortami yarattigina inaniyor muydunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZ'yi çıkardıklarında "Bu kafa ile giderse Sony Xperia 2 seneye Türkiye'den çekilir, satışları ve müşteri memnuniyeti yerlerde!.." dediğimde alevlenen fanboylar şuan neler yapıyorlar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığı telefonlar bir çöp z3 ve z3+ Compact ve z5 kullanmış biriyim, çöp olduğunu z5 den sonra anladım. Kısaca zaten çöp bu halta yaramıyor zaten yüksek fiyattan dayiyo gitsin milleti simurmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Yinemi çekiliyor Türkiye pazarından??
  • Düzgün bir tasarım yapamayaçaksa nereye giderse gitsin ,yakında tüm dünya
    pazarından da çekilir, hep bamya hep bamya nereye kadar.

  • sony allah seni bildigi gibi yapsın xz2 alacaktım bekle allah bekle gelmedi mix2 aldım adamlar çekiliyor iyimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ergenius

    Herkes Sony'i kötüleyip gitmesine seviniyor da adamların çekilme nedeni satışlar değil Türkiye'nin pazar olarak umut teşkil etmemesi . Afrika ile aynı kefeye koymuşlar. Alım gücünüz yoksa size telefon da yok, demişler
    Yemisim pazar payı yokunu.. Cebinde parasi olan kim aliyo sonyi.. Herkeste iphone samsung var.. Z3 den sonra bitti sony.. Hala tugla uretiyo.. O ekran kasa oraniyla zor satar.. Yani o tez dogru degil hocam afrikaymis felan.. Turkiyede telefona deli para akitiliyo..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas siz bırakın sonynin çıkıp çıkmamasınıda samsungdan, appledan kaç para alıyonuz bu yorumlar için onu söyleyin. Xz premium mwc dünya telefon kongresinde 2017 nin en iyi telefonu seçildi. Benchmark testlerinde uzun süre dünyanın en hızlı telefonu olarak kaldı. Testte geçtiği telefonlar içinde iphone x' note 8 ve s8 plusda var. Inanmayan açıp bakar. Dünyanını ilk 4k telefonu z5 premium ile geldi. Dünyanın ilk 4k + hdr telefonu xz premiumla geldi. Ilk ar 3d modellemeyi xperia getirdi. Ilk su ve toz geçirmez telefonu xpreia yaptı. Ilk 960p ağır çekim xperia ile geldi. Ilk stereo hoparlör xperia ile geldi. Telefondan ps4 oyunları oynatan tek marka xperia dır. Xz1 2018 in en iyi tasarımı ödülünü aldı. Xz2 mwc dünya kongresinde 2018 in en iyi telefonu seçildi. Adamlar üst üste iki defa dünyanın en iyisi oldular. Siz ne kullandınızda kafanız böyle bi dünya. Tamam iyi bir sony düsmanısınız anladıkta bu size ne kazandırıyo. Kullandığınız samsungların, appleların kamera merceğini bile sony üretiyorken, sony olmasa diğer markalar telefonuna kamera bile koyamayacak kadar acizken gerçekten neyi kanıtlamaya çalısıyosunuz. Iki günlük markaların kölesi olmussunuz. Harbiden komiksiniz hocam. Ne diyimki baska



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +8Raptor -- 1 Temmuz 2018; 15:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Helal sana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonlarının tiplerini hep sevdim ama internetteki kötü yorumlar hep uzaklaştırdı beni. Özellikle XA1 Ultra'yi çok sevmiştim fakat, pil ömrü üzerine o kadar kötü yorum vardı ki korktum bulaşmaya. Gittik Mi 5s aldık onunla da Ghost Screen'e kaldık.

  • Burada bir sürü çalışanı var. işsizlik zaten yüksek. geçmiş olsun.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.