Şimdi Ara

Müthiş iddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alex maskeleri için şok iddia!
    Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı etrafında kimliği belirsiz kişiler tarafından dağıtılan Alex de Souza maskeleri için iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

    Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Alex de Souza ile yaşanan ayrılığın sancıları devam ediyor. Dün oynanan Beşiktaş derbisi öncesi stat etrafında dağıtılan Alex maskeleri ve stadyumdaki taraftarların kaptanlarına olan özlemleri de bu sancıların belirtileri. Peki bu maskeleri kim dağıttı?
    Beşiktaş derbisi öncesi Alex maskeleri futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, üzerinde bir de bir turizm şirketinin ibresi yer alan bu maskelerin perde arkası içinse ilginç iddialar ortaya atılıyor. Alex maskelerini yaptırarak dağıtan kişinin iş adamı Cem Polatoğlu olduğu ise son iddia...
    Kadıköy'de stat çevresinde dağıtılan Alex maskelerinin üzerinde yazan tur şirketi Tur Andiamo'nun sahibi olan Cem Polatoğlu'nun ise Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a muhalefeti ile bilinen sivri dilli yorumcu Erman Toroğlu ile çok yakın arkadaş olduğu öne sürülürken, bu paralelde yapılan spekülasyonlar artarak büyümeye devam ediyor.

    Fenerbahçe Spor Kulübü ise Beşiktaş derbisinde taraftarların Alex maskesiyle içeri girmesini maç öncesinde yasaklamıştı.
    Kaynak :
    http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/alex-maskeleri-icin-sok-iddiaSXHBQ298394SXQ?utm_source=MoussaSow&utm







  • Vay arkadaş amma çok düşmanımız var ya sanki tüm türkiye düşmanımız
  • Bu olaydan herkes ekmek yiyor. Sorsan herkes Alex hayranı oldu. Aziz Yıldırım haklıymış. Alex'e küfredenler Alexci kesildi. Aziz Yıldırım Alex ıslıklandığında tek başına alkışlamayıp gonderse bugün ne bu sıkıntıları çekecekti ne de Alex efsane olarak anılacaktı. Alkışlanırdı bile. Ama bizim taraftarımız bir şeyi tadında bırakmayı bilmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.