Şimdi Ara

Mutfak Tezgah Arası Cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mutfak tezgah arası cam, cam mutfak, cam duvar, cam tezgah ve gergi tavan hizmetleri vermekteyiz. Elif Dekor olarak, İstanbul Ümraniyede faaliyet göstermekte olup mutfak tezgah arası cam panel, tadilat ve dekorasyon işlerini yapmaktadır. 1994 yılında başlayan serüvenimiz 2017 yılında Elif Dekor olarak kurumsal bir mecraya taşınmıştır. Mutfak Dekorasyon ,Balkon Tadilat, Banyo Tadilat, Fayans Seramik Tadilat ,Villa Dekorasyon ,Komple Bina Tadilat , İşyeri Tadilat, Ev Tadilat, Küpeşte Korkuluk, Pvc Pencere ve Kapı Tadilat ,Duşakabin Boya Uygulamaları ,Elektrik Tesisat Tamirat ,Mutfak tezgah arası cam panel olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

    http://www.mutfaktezgahcam.com/

    Mutfak tezgah arasındaki duvarda yağ, su sıçramaları ve yemek kalıntıları ile başınız dertteyse özel bir tezgah arası koruyucu gereklidir. Modern mutfak tezgah arası sadece dayanıklı değil, aynı zamanda mutfakta görsel vurgulara da sahip olmalıdır. Bu sebepten dolayı insanlar artık klasik beyaz karo ve seramikleri kullanmaktan vazgeçtiler. Peki artık mutfak tezgah arası için tercih edilen malzeme nedir? Tabi ki temizliğin, hijyenin ve sağlığın sembolü olan cam mutfaklar tercih edilmelidir. Tezgah arası cam mutfaklarınıza bir çok avantajı da beraberinde getirmektedir. Mutfak camlar bir karo veya seramik kadar dayanıklıdır.

    Elif Dekor olarak, bizi tercih eden tüm müşterilerimizin taleplerine cevap vermeye çalışarak,ihtiyaçlarını bugün, yarın ve gelecekte de karşılamayı taahhüt etmekteyiz.

    Mutfak Tezgah Arası Cam







  • Son yıllarda teknolojininde gelişmesi ile baskı sistemleri de inanılmaz gelişim göstermiştir. Bununla beraber yapı ve dekorasyon sektörüde bu durumdan faydalanarak gelişen teknoloji ile kendini yenilemiştir. Kişiye ozel cam baskı tasarımlarımları ile sizlere hizmet vermek bizleri onurlandırmaktadır.



    Tezgah arası cam veya Mutfak cam panel son yıllarda klasik yapı ve dekor malzemelerinin kişiye özel tasarım imkanı nedeniyle yükseliş trendine girmiştir.Çünkü Tezgah arası cam'ın veya mutfak cam panel'in eşşiz özellikleri nedeniyle siz müşterilerimizin de dikkatini çekmiştir.

    Cam mutfak'ın Eşsiz Özellikleri Nedir ?

    Tezgah arası cam'ın fiyatı uygundur; klasik seramik, fayans ve mozaik uygulamalarına göre daha ucuzdur. Çünkü direkt cam'a baskı yapılır.
    Tezgah arası cam; temizlik konusunda mükemmeldir; Yüzey düz ve aralıksız olduğu için cok basit temizlik malzemeleri ile bile kolayca fazlaca kuvvet uygulamadan temizlenir.
    Mutfak Tezgah arası cam çok dayanıklıdır; Sizin mutfağınıza uygun ölçülerde kesilen camlar Temper fırınlarında 800 derecede kor haline getirilerek fiziksel darbelere karşı dirençli hale getirilir; ( Örn: Araba camlarıda temperlidir.) Fayans ve seramiklerin böyle bir özelliği yoktur.
    Tezgah arası cam'ın uygulama kolaylığı vardır; Eğer işinin ehli kişiler tarafından ölçü alınmışsa sadece bir saat gibi kısa bir sürede montajı tamamlanır. Diğer muadil ürünlerde olduğu gibi kırma ,dökme veya toz kir olmaz. bu özelliği sayesinde tezgah arası cam'ınız takılırken temizlik konusunda tedirginlik yaşamazsınız.
    Tezgah arası cam'ın Neredeyse sonsuz modelleri mevcuttur; Çünkü telif hakları tarafımızdan ödenmiş eşsiz güzelliklerdeki resimlerden seçim yaparsınız. Resimlerimiz neredeyse 100 'lerce kez büyütülse dahi en ince ayrıntılar bile bozulmaz. Tezgah arası camın bu özelliği sayesinde size özel mekanlarlarda size özel konfor alanları yaratabilirsiniz.
    Tezgah arası cam metre tül değil metre kare hesabı ile satılmaktadır; Diğer dekorasyon ürünleri gibi fire yüzünden kullanmadığınız camın parasını ödemezsiniz. Sadece ugulamanın yapılacağı alanın metrekare cinsinden hesaplanması yapılır (Lütfen fiyat alırken tüm firmalardan hesaplamanın nasıl yapıldığını öğreniniz. Metrekare hesabı her zaman müşteriyi korur.)
    Tezgah arası cam kaplama nasıl yapılır?.Temperli cam üzerine Uv. digital baskı makinesinde resim basılır.en son arkasına kimyasal dayanıklılığı artırılmış epoksi içerikli boya atılır ve montaja hazur hale getirilir.
    Tezgah arası cam'ın fiyatı ; tek renkli ve digital baskı resim olarak iki farkı şekilde yapılır.

    http://www.mutfaktezgahcam.com

    http://www.3dtezgaharasicam.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grpcoolingtower -- 11 Nisan 2020; 18:45:58 >




  • İstanbulda bulunan Öztaş Yapı Dekorasyon mutfak tezgah arası cam panel sistemlerinde oldukça başarılı bir ivme kazanmıştır. Metre tül fiyatları konusunda oldukça cazip fırsatlar sunan tezgah arası cam uygulamaları istediğiniz görsel ve modele göre çalışma sağlanmaktadır.

    http://www.tezgaharasicam3d.com/

    İster tek renk tezgah arası cam ister 3d tezgah arası cam panel uygulmasını yada mutfak tezgah arası cam kaplama uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Birbirinden güzel modeller profesyosnel ustalarımızın ellerinde çok uygun fiyatlara mükemmel tasarımlara dönüşmektedir. Sizlerde yaşam alanlarınızı bu güzel malzeme ile bütünleştirmek istiyosanız ÖZTAŞ mutfak tezgah arası cam panel sistemleriyle tanışınız.

    3D tezgah arası Mutfak Uygulaması, farklılık yaratmak isteyenler, vaktinin büyük bir kısmını mutfaklarda geçiren bayanların yüzünü güldürecek, Tezgah Arası 3d Cam uygulaması birbirinden dekoratif desenleri ile iddia ediyoruz aklınızı başınızdan alacak. Mutfakta geçtiğimiz zamanı keyfe dönüştürecek. Milyonlarca desen arasından istediğinizi beğenip, kısa zaman içerisinde oldukça ekonomik fiyatlatlara, öztaş yapı dekorasyon kalitesiyle sipariş verebilirsiniz.
    Türkiye'de ve özellikle İstanbul'da en kaliteli 3d mutfak tezgah arası cam işlemleri firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir.


    Mutfak Tezgah Arası Cam




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.