Şimdi Ara

Mutfak Robotu & Şefi Tavsiyesi (Kenwood Km286) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
4
Favori
117.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sitede şu an 1500 lira. Ama ben mağazan yüksek miktarlı alışveriş yaptım peşinde ödeyince daha da ucuza almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydır kullandığımız km286 hamur karıştıramıyor artık sanırım dişliler ile alakalı bir problem var yarın servis macerası başlıyor gelişmeleri yazarım
  • Bosch Mum5 serisinde kampanya var. Mayıs sonuna kadar devam ediyormuş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
    Bende almayı düşünüyorum.
    Kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa güzel olur.
  • Arkadaşlar günümüzde sanırım en iyisi KitchenAid ama çok pahalı... Başka hangisi 'ona yakındır?
  • Selam arkadaşlar,

    tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var, ben de bi mutfak robotu almak istiyorum fakat 1 kilo veya 2 kilo ekmeklik hamuru bir seferde yoğurmak için mutfak robotunun haznesinin en az kaç litre olması lazım yada haznenin çok bi önemi yok da aletin gücü (watt) mü önemli. Malum mutfak robotu var 300 watt mutfak robotu var 1500 watt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, konudan 6 yıl sonra bir mutfak robotu ararken kenwood km 286 ve khh326 modellerini görfm ve forumdaki sorular benim de aklıma takıldı. ürünleri incelerken bu başlığı gördüm, merak ettim.. forumda yazanlardan bu kenwood ürünlerini alan var mı? almadınız ise alternatif olarak hangi ürünleri neden tercih ettiniz acaba? bilgilendiren olursa sevinirim.

    yola çıkarken büyük hacimli ve sağlam bir blender ile ikinci bir ürün olarak kıyma makinesi düşünüyordum, yani aslında hamur karıştırma fonksiyonuna ihtiyacım yok ama multi fonksiyon olması ve motorunun el blenderlarına göre daha sağlam durması dikkatimi çekti. kenwood un daha önce tost makinesinden başka hiçbir ürününü kullanmadım fakat tost makinesi oldukça kaliteli. kullanma kılavuzunu da inceledim, kullanım süreleri diğer blenderlar ile aşağı yukarı aynı fakat büyük motor olması daha dayanıklı hissettiriyor.

    bu arada aparatlarıları ayserservis adlı sitede satılıyor fakat çok pahalı, örneğin bir spagetti aparatı 700 tl civarı. incelediğim kadarıyla kıyma aparatı pakete dahil fakat mesela kahve öğütücü gelmiyor onu da bu siteden 250 tl civarına alabiliyorsunuz ki oldukça pahalı.

    ürün tavsiyesi konunda fikirlerini paylaşan olursa sevinirim, iyi günler.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.