Şimdi Ara

mütercim rusça bölümü (üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lisede dil'de okumadığımdan dil bilgim iyi değil, fakat ilgili bölüme puanım yetiyor,, üniversiteye girildiğinde 0'dan öğretiyorlar mı ?

    Yoksa temel bilgi gerekiyor mu ? Girmeden önce rusça kursu almalı mıyım ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • İngilizce, almanca ve fransızca olan bölümlerde 1 yıl hazırlık oluyor. Hazırlığı olmayan bölümlerde de 1. sınıf hazırlık gibi oluyor. Sıfırdan öğretiyorlar. Arkadaşım Kore dili ve edebiyatı okuyor. Şu an 1. sınıf ve harflerin yazımından başladılar. İlkokul 1. sınıfta nasıl bize 1 sayfa "Ali ata bak." yazdırıyorlarsa onlarda öyle başlamış.
  • Selçuk üni. öğrenci birisi olarak bu üniversite üzerinden konuşuyorum ama ünilere göre fazla değişiklik olacağını zannetmiyorum Rusçada hazırlık sınıfı için sıfırdan alfabenin öğreniminden başlatıyorlar ama eğer öyle bir planın varsa boş zamanlarında internetten bulduğun kaynaklardan elinden geldiğince öğrenmeye çalışırsan faydasını görürsün üniversitenin ilk yılındaki adaptasyon sürecinde az çok bilgin olacağı için rahat edersin.Gerek yok ben gidince ilk haftadan itibaren düzgün şekilde çalışıp derslerden iyice öğrenirim diyorsan öğrenci doğası gereği o içindeki sese inanmamanı tavsiye ederim.Çünkü 0'dan dil öğrenimi olduğu için ilk haftalarda ucunu kaçırırsan sonradan toplaması zor olur. Birşeyler bilirsen öyle bir hata yapma durumunda çok faydasını görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.