Şimdi Ara

mustafa006 sorun için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar forumu meşgul ettiğim şçin özür dilerim.nedense öm atamıorum.arkda. ps3 alcak o yüzden buraya yazdım (öm atamadığımdan) özür diliyorum tekrar.

    dstm 160 gblık modelin 320 gblık modelden daha pahalı olmasının sebebi hdd'dir.yani 320 gblik modelden aldığında daha fazla demo yükleyebilirsin vss...ama normal bir kullanıcı için 120 gb lık slim yeterli olacaktır.ama bn aşırı demo yüklerim hiçbirini silmem diorsan 160 yada 320 derim.ama 120 gb alman daha uygun hem fiyat hem de kullanma ihtiyacı bakımında.aradaki fark bu.daha ayrıntılı yazmıştım ama öm atamadığım için gitti.ayrıca 320 gblık modelde extradan 2. kol veriorlar.AMA SENİN GÖSTERDİĞİN KAMPANYA İÇİN KONUŞUYORUM.NORMAL KUTUDA YOK BÖYLE BİRŞEY.YANİ HER 320 GBLIK MODELDE 2. KOL VERMEK ZORUNDA DEĞİLLER.aradaki fiyat farkının sebebide bu.ayrıca 320 gblık slim sayfasındaki gösterilen yerdeki resim slim değil fat slim 160 gb lık olanı.320dekine fat koymuşlar (sadece resim olarak slim o yani).

    başka bir sorun olursa çekinmeden sor kusura bakma öm atamadım ama madem ps3 alacaksın bilinç alman amacıyla konu açtım.bir sorun olursa sor burda halledelim.çekinmeden sor.herkese hayırlı geceler...







  • Arkadaşı öm yağmuruna tutuyoruz beyler
  • aman ha aman diyim
  • şaka falan ama cidden biliorsam cevaplarım sabaha kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.