Şimdi Ara

Müslümanların kalbine saplanan hançer İsrail değil Suudi Arabistandır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Suudi Arabistanın ne tarihi değeri var?Bugünkü K.Afrika,Suriye,Irak ve İran 'Arap' değildir.Buraları İslam adı altında araplaştırılan bölgelerdir.Zamanla buradaki insanlar öz kimliklerini unutmuşlardır.Bugün bile bu ülke arapçılık yapan,arapları Türklerden üstün gören asimile olmuş olanlar var..

    Koskoca Mısır Medeniyetini düşünün.Bu insanlar koca koca piramitler diken,mumyalamada,mimaride,astronomide ileri bir uygarlıktı.Asurlular,Babiller,Fenikeliler ...Bütün bunlar şimdi arap mı?Hayır...Araplar bugünkü Suudi Arabistanın hüküm sürdüğü yerde yaşayan,çölde kabile biçiminde örgütlenen,medeniyetten bir gram nasip alamamış ilkel ve vahşi bir topluluktu.İslamın cihad anlayışı ile bu ilkel kabileler çevrelerine saldırdılar.Bizansın hüküm sürdüğü K.Afrika'yı,Suriyeyi ve Irakı işgal ettiler.Sasanilerin dahası Persler ve Medlerin anavatanı olan İranı'da işgal ettiler.Sonrada islamlaştırma adı altında araplaştırma politikası güttüler.Sonuçta bugün bu coğrafyalarda arap kültürü ve arap lisanı hakim oldu.Bu asimilasyona tek direnenlerde Türkler oldu.

    Bu Dünyada en aşağı bir toplum varsa onlarda Araplardır.Yarın bu coğrafyada petrol bittiğinde ne olacağını kestirmek hiç güç değil.Araplar kendi insanını bile sırf farklı mezhepte olduğu için tereddüt etmeden boğazını kese bilecek kadar vahşi bir topluluktur.
    Suudlara hiçbir şey olmaz. Adamların kutsal kumbarası var. (Kabe) Her yıl buradan 450 milyar doların üstünde gelir elde ediyorlar. Temiz iş ha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Müslümanların kalbine saplanan hançer Suudi Arabistan değil, müslümanlardır. Kabe hangi ülkede olsa o yanıbaşındaki dev binaların dikilmesine izin vermez?
    Arada da Araplar için kafir diyen küçük zılullahlar görüyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.