Şimdi Ara

murder illetinden kurtulmak (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bi arkadaşımla makarasına kapışırken murder damgasını yedim baktım milletin alayı bana dalıyo sonra araştırıp öğrendim ki ben murder olmuşum ve murderları kimse sevmiyor bu illetten kurtulmadın yolunu bilen var mı???



  • sol üst köşede murder pointin var.senin amacın o murder pointi sıfırlamak.bunun için kendini öldürtmen gerekli.şimdi hemen üzerindeki herşeyi çıkar çantanın içindekilerle birlikte hepsini kasaya koy.çünkü her öldüğünde üzerinden bir tane item düşer.kasaya koyduktan sonra çık köyün dışına bırak seni kessinler.yanılmıyosam 5 kere öldürülmen yeterli olacaktır.murder pointin sıfırlanınca herşey normale dönecek.geçmiş olsun.
  • saol kardeşim 30exp pointe patladı bana yardımın için tekrar teşekkürler
  • En kötüsünü yapmışsın..Pk dan kurtulmanın 3 yolu vardır..

    1.si normal yaratık kesmeye devam ediceksin ve verdigi exp. e göre, pk pointden 3-5 civarı düşürerek pklıktan kurtulacaksın..Bu çok zor oluyor..Ben oyunda 2 defa oldum..İlkinde bu sayede kurtulmuştum..Kimsenin olmadıgı ıssız yerlerde kesmiştim..

    2.si kendini monsterlere öldürtmek..Monster keserse 400 pk point düşer..Üzerinden item düşme riski vardır..

    3.sü kendini diger playerlara öldürtmek..Bunda da 200 pk point düşer..Yine üzerinden item düşme riski vardır..

    Bi daha pk olursan normal kasabiliyorsan kasmaya devam et..Ama dayanamam dersen de soyunup kendini monstere öldür..Yanılmıyorsam bi pk lıkta 1,200 gibi pk point alıyosun..Bu da 3 kez monstere ölmen demektir..Diğer playerlara öldürürsen kendini 6 kez ölmüş olacaksın..En avantajlısı tabiki kasmaya devam ederek herhangi bi kayıba ugramadan kurtulmaktır..




  • pk olunca soyunamaz
  • valla benim bildiğim 3 yol var 1. kendini öldürterek murdererliği kaldırabilirsin 2. yaklaşık olarak (bunu bizim arkadaş dedi emin değilim) 2 .3 gün oyuna girmezsen geçiomuş 3. kendin gibi bir murderer öldürürsen otomatik olarak katilliğin kalkıyor (umarım bildiklerim doğrudur)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.