Şimdi Ara

Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
7
Favori
24.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BerkKhan B kullanıcısına yanıt
    Kanada geyikleri (yt kanalı) kanada da internet kötü diyordu. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Turkcell varsa hayır gelmez ama Nvidia'Dan kurtarıyor. Fiyatlar kazık olacaktır bence...

  • İyi bir pc sahibi değilim mevcut geforce now ilk çıktığında bedavadan verilen 3 aylık aboneliği almıştım bu sürede 24mbs internetim ile arada pikselleşerek Metro Exodus ve AC Odysey oyunlarını bitirdim ve pek çok oyunu test ettim.Bazılarında kendi pc'mde oynamamla bir farkı yok gibi sıkıntısız oynattı fakat uygulama oyundan oyuna degişkenlik gösteriyor mesela Ghost Recon wildland oyununda görüntü çamur gibiydi asla oynayamadan çıktım.Şu anda bedava üyelikle AC Valhalla oynuyorum sıkıntısızca 30.saate geldim fakat malesef online oyunları oynamak imkansız single playerde hissedilmese de online oynarken ufacık ping farkı canınızı çok sıkıyor.

    Kısacası 24Mbs ile yurt dışı sunucularında rahatlıkla oynanabiliyorken ülkemizdeki iyi bir sunucuda çok akıcı oynayabilecegimizi düşünüyorum.Aklımdaki tek soru işareti ücreti umarım sıkıntı yaratmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankara

    Bilgisayar oyunculuğu azalıyor, Playsatation oyuncuları her sene katlanıyor, NVİDİA bunun farkında, bitcoinden dolayı iyi bir satış yakaladı, ama bu uzun vade olmayacak. NVİDİA bulut sistemi ile yeni bilgisayar oyunculuğu akımını başlatmak istiyor, sonra bir şey olur sunucular kapanır. Tabi eline yüzüne bulaştıracak yine, geçmişte konsol denemesine benzeyecek.



    Alıntıları Göster

    Bilgisayar oyuncusu azalmıyor ps’e göre tam tersine bilgisayar kullanıcısı daha da artıyor. Nvidia’nın cloud’a yönelmesinin asıl sebebi ileride en yaygın sistem olacağından dolayı açıkçası ben bu sistem düzgün oturursa gaming laptop da ps de almam bundan sonra bir ay geforce now, bir ay xcloud falan oynarım macbook gibi 1 kg dan bile hafif cihazlarla ya da tabletle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_devil33

    Oha bu müthiş bir haber. Bu kadar erken beklemiyordum. TV de sadece bir klavye ile 4k69fps stabil oyun oynamak müthiş olur
    Fiyatlarda şöyle olur. Oyun stemda nekadar mesela 100₺ ama gforce now da 200₺ sadece o ip denn oynayabilirsin yani oyunu satamazsın satma şansın yok. 1 oyun için degermi bence sistemi hiç olmayana deger. Tak 4k TV ye game padı 4k60fps de oyna hiç pcye koca kasaya ekran kartına işlemci yetmedi uok sadece 100 mbps İnternet yeter

    Geforce now da oyun satılmıyor steam,epic vsüzerinden oynuyorsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önkayıt oldum :) ama turkcell bende de soru işareti. İnşallah güzel fiyatla gelir. zaten 2k yok, randıman alacak myım bilmiyorum

  • Turkcell li misin ?
  • kmesne kullanıcısına yanıt

    Olur evet.Şuan bahsedilen bizim uzaktan izleyip yönetme gecikmemiz.Oyunların kendi pingleri de eklenecek bunlara.Aslında bu mantıkla bakıldığında Türkiyede sunucusu olmayan oyunlar için pek bir şey değişeceği söylenemez.Çünkü örneğin avrupa 3 geforce now sunucusunun 20ms ile bağlandığı oyun sunucusu var be biz geforce now a 70 ile bağlanıyoruz diyelim.Türkiyeye geldiğinde bu 70 e 20 olacak kabaca.Ama burada farklı olacak bir şey var o da bu iki farklı türde gecikmenin aynı tecrübeyi yaşatmaması.Daha önce bu tarz bir sistem denediniz mi bilmiyorum ama uzaktaki bilgisayar ile aramızdaki gecikme daha baltalayıcı bir sorun yaratıyor.Kendi bilgisayarımızda yaşadığımız pingte biz anlık olarak hareketleri yapabiliyoruz ve bu hareketleri anlık olarak görüyoruz.Ancak oyundaki diğer gerçek zamanlı unsurlarla senkronize olmadığını hissediyoruz.Uzaktan bir bilgisayardan oynarken biz bir fare hareketi yaptığımızda bunun ekranda görünmesi zaman alıyor.Bu da hem alışık olmadığımızdan, hem de yayınla görüntü aldığımızı sürekli aklımızda tuttuğundan pek hoş olmuyor.Yani kabaca bu Türkiye sunucusu kendi bilgisayarımızdan oynuyormuş gibi bir deneyime daha yakın olacak.Biz ateş ettiğimizde gerçekte oyunda etme anımıza kadar geçen süre aynı olacak ancak bizim ekranda ateş etme animasyonu görmemiz çok daha anlık olacak.Ki zaten bu uzaktan oyun sistemlerinin olayı da buydu.Bilgisayardan hemen hemen bağımsız yüksek kalite 60 fps keyfi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CircassiaN98 -- 19 Ocak 2021; 23:37:29 >




  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    parasal sorunlar baş gösterecektir zaman içinde ucuz bir sistem özünde ama araya turkcell girince gerçekten işler fiyat bakımında uçuruma gidecektir gibi geliyor bana

  • Çok uygun fiyatlı olmayacağına benziyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mangle

    Turkcell li misin ?
    evet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam interneti olan ve yeni triple A oyunları satın alabilen bu işten yararlanabilir
    ama zaten o kişilerin gaming pc'si yada playstation'u olduğundan gereksiz bir konsept türkiyede.
    cs go tarzı ölü oyunları oynuyan onlardada 60fps alamadigi icin bu teknoloji ile ilgilenen fakirler için pahalı gelecektir aylık ücreti veya internet hızları yetmiyecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Ocak 2021; 0:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum
    Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Endişende haklısın. Game+ nedir ne değildir tam bilmiyoruz. Çıkınca göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    İşin içinde Turkcell varsa, o iş yaş. Demedi demeyin.

    Ekleme; Yaş dememin sebebi Turkcell'in fiyat politikası. GeForce Now hizmetine ek, bir de Turkcell'e ekstradan para bayılırsak, kimse şaşırmasın.
    Aslında sırf Turkcell olduğu için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Böyle ağır bir işin altından anca büyük kasası olan bir operatör altından kalkabilir. GFN'den daha fazla olsa da veririm. Buna benzer hizmetlerin Türkiye'ye gelmesi için bunun sattığını insanların görmesi lazım.

    Ayrıca başka bir firmanın yoluya GFN sadece Türkiye'ye özel değil. Amerika ve Avrupa dışında GFN kendi sunucularını açmıyor. Asya pazarında da Turkcell gibi operatörler GFN hizmeti sağlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 20 Ocak 2021; 1:2:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umudunuzu kırmak istemem ancak 4 sene kadar TURKCELL'in faturalı hattını kullanmış birisi olarak konuşuyorum. İşin içinde Turkcell varsa arkanıza bakmadan kaçın. Emin olun o fiyatlar eskisi gibi olmayacak Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor 

  • Geforce now da 4k oynamak mümkün mü ? Yoksa 1080p mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    İşin içinde Turkcell varsa, o iş yaş. Demedi demeyin.

    Ekleme; Yaş dememin sebebi Turkcell'in fiyat politikası. GeForce Now hizmetine ek, bir de Turkcell'e ekstradan para bayılırsak, kimse şaşırmasın.

    Adamlar 200mbit hızı 149TL'den, 50/20 hızı da aynı fiyattan veriyor. Ne yapacaklardı yağmur yağdığında zırt pırt giden kablonet ile mi anlaşacaklardı? Ya da 8mbit hızı bile veremeyen ttnet ile mi 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 1080p
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.