Şimdi Ara

Muhteşem köy.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısa bir süre önce sıkılınca bir kez daha yeni bir oyuna başladım. Tam istediğim gibi, bir köyün yanında doğmuştum ama sadece iki ev ve üç köylü vardı. Doğrusu, köyün hemen yanı olmasa bile etraf gerçekten çok güzeldi. Çoğu yer ağaçla kaplıydı. Köyün bir tarafında ciddi bir açıklık vardı. yakında hiç jungle ağacı yoktu. Ama o açıklığı büyük ölçüde jungle ağacı ile kapladım. Sanırım elliden fazla jungle ağacı diktim ve bunun için de defalarca ağaç dikip fidan çıkarmaya çalıştım. Çünkü her bir jungle ağacı dört fidan istiyor.

    Neyse. Köye beş ev daha yaptım, yedi ev oldu. Bir evi üreme evi yaptım. Çirkin olmasın diye güzel yapmaya çalıştım ve sanırım güzel de oldu. Bir köylü ölse bile hemen kendiliğinden yeniden çoğalıyorlar. Sanırım kırk civarı köylü var. İkisi doğal şekilde kendisi gelen olmak üzere üç iron golem var. Köyün etrafını yine epey mesafe meşale kapladım. Kendime ev yapmadım, çünkü gerek yok. Yer kaplasın ve o muhteşem güzellik bozulsun istemedim. Zaten köyün herhangi bir noktasına bile bıraksanız oynadığınız adamı, hiçbir şey olması mümkün değil.

    Köyü epeyce ama epeyce güzel oldu. Hatta şunu diyebilirim ki, sırf o köyde olmak için bile insan oynamak ister.

    FAKAAAT asıl sürpriz bir başka noktada. Eğer torente dosya yüklemeyi öğrenirsem bu oyunun saveini torente koymak istiyorum. O sürprizi fark eden bir hayli şaşıracaktır. İlk anda hemen göze çarpacak bir şey değil. Köyü birazcık dolaşmak ve keşfetmek gerekiyor o yeri görmek için. Ve orayı gördüğünüzde "vay anasına, bizim hiç aklımıza gelmemişti" diye hayranlık ve şaşkınlıkla bakacak insanlar. Ve zaten işte bu yüzden torente filan yüklemek istiyorum.







  • hocam bi torrent sitesine gir upload de yükle basit yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MasterOfPuppets

    hocam bi torrent sitesine gir upload de yükle basit yani

    Teşekkür ederim. Ama önce k0omik bir şey söyleyeyim. Ben, Dark Oak woodu jungle ağacı sanıyordum. Jungle ağacını ilk geçenlerde görünce anladım salaklığımı.
    Zaten kesince odunun üzerinde üzerinde "jungle wood" yazıyormuş.
    Haydaaaa.... O akdar uğraşmıştım halbu ki ve bu defa yine bir manyaklık yapıp 25 tane kadar da jungle ağacı diktim. Çünkü jungle diye elliden fazla Dark Oak Wood dikmiştim.
    Ama yemin ederim Jungle biomundan güzel oldu. Çünkü Jungle biomlarının bir çoğunda güzelliği bozan derin uçurumlar filan var ve bir de hareket etmenizi kısıtlıyor birçok defa ortam. Benim bulunduğum yer çok ama çok güzel. Ben çok daha da güzelleştirdim. Yer altına koskocoman ve yemyeşil, ağaçlar ve mantarlar dikili bir yer altı köyü de yaptım. O bayağı zahmetli oldu. Sürpriz dediğim de oydu. Henüz köylü götürmedim ama götürebilirim. Sanırım bu savei açıp bakanın ağzı açık kalır. "Hangi manyak bu kadar uğraşmış ki bununla" diye düşünür.
    Torent sitelerine sanırım üye olmak gerekiyor ama üye olmadan yükleyebileceğim bir yer bulursam yüklerim. İndirip bakan ve oynayan olur mu acaba?
    Belki de jungle biomuna ray döşeyip ondan sonra koymalıyım. Ama ray döşersem çevreyi bozmamak için rayı yerden yaklaşık 25 blok yukarıdan götürmeyi düşünüyorum. Yani bir nevi havayolu...




  • Save isterik
  • herhangi bi upload sitesine, (tavsiyem mediafire) save'i yükleyebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice

    Save isterik

    Sve'i nasıl verebilirim ki? Nereye yükleyebilirim? Ama gerçekten muhteşem oldu. Hele yerden 25 blok yükseklikte, seviye olarak 95 blok yükseklikte jungle'a bir tren yolu döşedim ki gören hayran kalır. Çünkü yaklaşık 1400 blokluk bir uzunlukta yol ve üç blok genişlikte bir yol üzerine döşenmiş ışıl ışıl bir demir yolu. Hani jungle'da öyle bir jungle ki ucu bucağı yok. Köy ayrı bir güzel, jungle biomu başka bir güzel.
    Demiryolunu üç blok genişlikte yaptım ki, mesela istediğinizde jungle'dan kedi evcilleştirip yürüyerek rahatça köyünüze getirebilirsiniz. Tabii isteyen jungle'a da yerleşebilir.

    Ama yemin ediyorum "yok böyle bir şey" diyebileceğiniz muhteşem bir save.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aClusterStorm

    herhangi bi upload sitesine, (tavsiyem mediafire) save'i yükleyebilirsiniz

    Mediafire'a baktım da Facebook ya da twitter üyeliği gerekiyor. Bende ikisi de yok. Uğraşmıyorum Facebook ve Twitter ile. Ayrıca oraya nasıl dosya yükleyeceğimi de bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim.
    Ama açıkça söylemek gerekirse bu manyak save'i paylaşmak isterim. 1.8 'da oynuyorum şu an ama sanırım bu save dosyası 1.7.70'da da çalışır. Çünkü ben 1.7.10'da açmıştım, 1.8'de çalışmaya devam etti.
  • Crealog C kullanıcısına yanıt
    hocam burada link paylaşma olayının akıbeti ne olur bilmediğimden pm yoluyla bikaç link atayım ben size.
  • Y bu Mediafire ne saçma bir şey ya. Upload yapayım dedim, önce yüzde 66'da takıldı kaldı öyle. Bekledim bekledim ilerlemedi. Neyse bir daha yeniden upload edeyim dedim, belki kaldığı yerden devam eder diye...
    Şimdi de yüzde 55'de takıldı kaldı. Daha da uğraşmam bu lanet site ile. Ne saçmalıkmış bu ya!...
  • yanlış anlamayın da, en azından bikaç ss atsaydınız köyden. yani takip ediyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz en azından değip değmeyeceğini bilelim
  • http://www.mediafire.com/download/wr5cnjcsn383dqk/MinecraftVillage.zip

    Yeniden yükleyip linki yeniledim ama olmuştur umarım.

    Evet, köyümün save dosyasının linki bu. x yazmıştım öylesine pek uğraşmam diye ama karşıma çok güzel bir yer çıkınca bayağı uğraştım. Eğer isterseniz x- dosyasını minecraf save'in içine atarak oynayabilirsiniz.

    Köyü iyice keşfetmeden hiçbir şey yapmayın arkadaşlar. Mesela yer altına yaptığım köyde de sandıklar ve orada da malzemeler var.

    Nether'a çok kolayca gidip gelebilir, Nether'da yaptığım yol sayesinde Nether Fortress'a rahatça gidebilirsiniz.

    Epey uzunca bir demiryolu köyün birazcık dışında, şeker kamışlarının az ilerisinde bulunuyor ve müthiş bir jungle biyomuna gidiyor. Yol üzerinde minik bir kavşak yaptım, çünkü bir köy bulmuştum sonunda. O kavşak canınızı sıkarsa düzeltebilirsiniz istediğiniz gibi. Ben internetten epeyce bakmıştım ama öyle bir jungle biyomu görmemiştim. Çok büyük ve çok güzel ve jungle biyomundan bir dal bile kesmedim, hiçbir şeye karışmadım. Yni orada keyfinizce istediğinizi yapabilirsiniz.

    Lütfen yer altı köyündeki köpeklere karışmayınız. Onları oturtup save yapıp çıktığım için artık ayağa kalkmıyorlar ama lütfen onlara karışıp öldürmeyin. Orada öylece dursunlar.

    O kadar meşale döşediğim halde arada bir köye zombi sızıntısı oluyor ama onların nereden spawn olduğunu bir türlü bulamadım. Siz bulursanız bana da söyleyin. Nerede açık bırakmışım acaba?

    1.8'de köylülerden ticaret yapmadan maalesef köylüler çoğalmıyor, aklınızda olsun. Büyük ihtimalle bu save dosyası 1.7.10'da da çalışır, çünkü ben 1.7.10'da açmış, daha sonra 1.8'e geçmiştim, çalıştı ve devam ettim.

    Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Sevgilerimle...


    EDIT: Arkadaşalr, oyuna girdiğinizde epey özellikli kılıç ve ok bulacaksınız. Oku ateş değil de infinity yaptım, daha iyi çünkü bir tane okkunuz olsa bile sınırsız atış yapabiliyorsunuz. Bu yüzden okta ateş özelliği yok. Kılıç daha da iyi sanırım. Neyse. Girince görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 9 Eylül 2014; 21:33:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: Crealog

    Y bu Mediafire ne saçma bir şey ya. Upload yapayım dedim, önce yüzde 66'da takıldı kaldı öyle. Bekledim bekledim ilerlemedi. Neyse bir daha yeniden upload edeyim dedim, belki kaldığı yerden devam eder diye...
    Şimdi de yüzde 55'de takıldı kaldı. Daha da uğraşmam bu lanet site ile. Ne saçmalıkmış bu ya!...

    Rar haline getirdiyseniz ve dosyanin boyutu cok fazla degilse (internette kesintilerinin olmadigi varsayarak) rahatca yukleyebilirdiniz.

    Sonunda yaptım. Teşekkür ederim.
  • Acaba yanlış mı oldu diye sildim. Yeniden yükleyip link koyacağım. Çünkü zip olarak gitmemiş mi diye kuşkulandım bir arkadaş söyleyince.


    http://www.mediafire.com/download/wr5cnjcsn383dqk/MinecraftVillage.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 9 Eylül 2014; 21:34:16 >
  • Arkdaşlar valla özür dilerim, bir arkadaş söyleyince fark ettim. Aynı köyün save dosyası iç içe iki tane olmuş. Nasıl olmuş da içine aynı köy dosyasını bir daha kopyalamışım bilmiyorum. Zaten boyutu birden büyümüş ve şaşırmıştım ama fark edemedim. Bu nedenle düzeltip tekrar yükleyeceğim. Özür dilerim.

    Bu son ve düzeltilmis hali. Daha da ugraşmam. Bu ne ya sabahtan beri uplod ile uğraşıyorum.

    http://www.mediafire.com/download/wr5cnjcsn383dqk/MinecraftVillage.zip



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 9 Eylül 2014; 21:39:22 >




  • Hocam daha yeni bakma fırsatı buldum mükemmel bir map yapmıssınız harika gercekten hele vagondaki süpriz cok güzeldi ayrıca madendede baya urasmıssınız elinize saglık buram buram emek kokuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice

    Hocam daha yeni bakma fırsatı buldum mükemmel bir map yapmıssınız harika gercekten hele vagondaki süpriz cok güzeldi ayrıca madendede baya urasmıssınız elinize saglık buram buram emek kokuyor

    Canım kardeşim, değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim. Jungle'a da gittiniz mi? Açıkçası ben öyle bir jungle daha olabileceğini pek sanmıyorum. Hem çok güzel hem de çok büyük. Oraya kadar uzun bir demiryolu götürmüştüm ve orada hiçbir şey yapmadım daha.

    Tekrar teşekkü
    r eder, mutlu günler dilerim. "Geberesice" yazmışsın ama umarım uzun ve mutlu bir ömrün olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crealog

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice

    Hocam daha yeni bakma fırsatı buldum mükemmel bir map yapmıssınız harika gercekten hele vagondaki süpriz cok güzeldi ayrıca madendede baya urasmıssınız elinize saglık buram buram emek kokuyor

    Canım kardeşim, değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim. Jungle'a da gittiniz mi? Açıkçası ben öyle bir jungle daha olabileceğini pek sanmıyorum. Hem çok güzel hem de çok büyük. Oraya kadar uzun bir demiryolu götürmüştüm ve orada hiçbir şey yapmadım daha.

    Tekrar teşekkü
    r eder, mutlu günler dilerim. "Geberesice" yazmışsın ama umarım uzun ve mutlu bir ömrün olur.

    Rica ederim geberesice türk filmlerinden sevdiğim bi replik o yüzden koymustum mapte heryeri gezdim madendeki o lav gölleri sanki gezideymişiz gibi pencereden o akan lavları görmek mükemmeldi vaybe kac yıldır oynuyorum bu aklıma gelmemisti dedirtti yukarda golemlerede satasdım biraz tam oynamalık map izin verirseniz arkadaslarla oynamak isteriz bu mapte




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice


    Rica ederim geberesice türk filmlerinden sevdiğim bi replik o yüzden koymustum mapte heryeri gezdim madendeki o lav gölleri sanki gezideymişiz gibi pencereden o akan lavları görmek mükemmeldi vaybe kac yıldır oynuyorum bu aklıma gelmemisti dedirtti yukarda golemlerede satasdım biraz tam oynamalık map izin verirseniz arkadaslarla oynamak isteriz bu mapte

    İzin vermek ne demek? Keyfinize bakın lütfen. Sevindim beğendiğinize.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crealog

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice


    Rica ederim geberesice türk filmlerinden sevdiğim bi replik o yüzden koymustum mapte heryeri gezdim madendeki o lav gölleri sanki gezideymişiz gibi pencereden o akan lavları görmek mükemmeldi vaybe kac yıldır oynuyorum bu aklıma gelmemisti dedirtti yukarda golemlerede satasdım biraz tam oynamalık map izin verirseniz arkadaslarla oynamak isteriz bu mapte

    İzin vermek ne demek? Keyfinize bakın lütfen. Sevindim beğendiğinize.

    Teşekkür ederiz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice

    quote:

    Orijinalden alıntı: Crealog

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gbresice


    Rica ederim geberesice türk filmlerinden sevdiğim bi replik o yüzden koymustum mapte heryeri gezdim madendeki o lav gölleri sanki gezideymişiz gibi pencereden o akan lavları görmek mükemmeldi vaybe kac yıldır oynuyorum bu aklıma gelmemisti dedirtti yukarda golemlerede satasdım biraz tam oynamalık map izin verirseniz arkadaslarla oynamak isteriz bu mapte

    İzin vermek ne demek? Keyfinize bakın lütfen. Sevindim beğendiğinize.

    Teşekkür ederiz

    Bir şey değil ama size bir şey daha söyleyeyim, o oyuna ne kadar emek verdiğimi anlarsınız. Nether'da fortressa giden bir yol yapmıştım ve o yolun zemin kısmını nether brickten yapmıştım. Ama fortresstan bir tek parça bir şey koparmadım, nether rockları fırında pişirip birleştirip nether brick yaparak o yolu yaptım. Çünkü etrafı tahrip edip çirkinleştirmeyi sevmiyorum. Yani o yolun zemininde gördüğünüz netehr brickler, fortresstan koparılmadı.

    Diğer taraftan, ara sıra da olsa yakınımda patlayan creeperlar oldu ama onların açtıkları çukurları mutlaka yanımda taşıdığım dirt ile doldurup eski hallerine getirdim, eğer bir ağaca zarar verdilerse yerine yenisini diktim. Böylece çevre hep güzel kaldı, çukur çukur çirkin olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 11 Eylül 2014; 0:06:29 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.