Şimdi Ara

Mühendislik öğrencisi ipad almalı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben inşaat mühendisliği okuyorum(itü) ,3.sınıfım. Bu aralar tablet almayı düşünüyorum fakat fiyatlardan dolayı ipad air almamın bana olan kar ve zararını düşünüyorum, sizlerden fikir almak istedim. Benim bir laptopum var ,çok güçlü bir bilgisayar olmasa da (GTX1050) inşaat mühendisliği için kullanacağım Autocad, Matlab vb. uygulamaları bilgisayarımdan kullanabilirim. 1-2 sene daha okulu bitirene kadar beni idare eder diye düşünüyorum.


    Yani aslında bu bilgisayar mı tablet mi gibi bir soru değil. Olursa eğer hem bilgisayar hem tabletim olacak . Bilgisayarım var ama bir ipad almak bana ne kadar katkı sağlar ,üretkenliğimi artırır mı ya da derslerde not almak için hevesim biraz da olsa artar mı? Ipad Air 5.nesil almayı düşünüyorum eğer alacaksam. Neredeyse hiç oyun oynamam ,tableti not almak ve film dizi izlemek için kullanacağım. Okul bittikten sonra da iş yerinde Autocad dosyalarını görüntülemek ve proje okumak için ya da dizi film için kullanabilirim.


    Fakat bu benim için lüks mü , özentilik mi yapıyorum bilmiyorum, sizce bu tablete gerçekten ihtiyacım var mı ? okulda ve iş hayatında bana katkı sağlar mı,üretkenliğimi artırır mı? Kısacası parasına değer mi ? (Pencil ile beraber yaklaşık 16.000 tl ) Sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.