Şimdi Ara

Mühendisce Paylaşım Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm Mühendislik dallarıyla ilgili haberleri ve paylaşmları sunan aynı zamanda Mühendisçe fikirlerin gelişmesi için çalışan mühendislerin kurduğu bir platformdur.

     Mühendisce Paylaşım Platformu


    Dört temel mühendislik dalından mezun olmuş mühendislerin bir araya gelerek oluşturduğu Muhendisce.com , haberlerin özgünlüğü ve ışık tutucu olması mühendislerin kariyerleri açısından takip edebilceği ,ayrıca yeni mühendislik öğrencileri için de geleceklerine ışık tutabilecek bir yapıda hazırlanmaktadır. Bilindiği üzere Mühendislik dalları birbirleri ile iç içe geçmiş şekildedir. Makine mühendisliğinde yapılan bir yenilik inşaat mühendisliği içinde çok büyük bir önem arz etmektedir. Aynı şekilde bir malzeme mühendisliği haberinin elektrik-elektronik mühendisi kişiler tarafından da okunması gerektiğine inanıyoruz. Bu pencereden bakınca Mühendislik haberleri açısından takip edebileceğiniz en özgün ve en güncel konuları bulabileceksiniz. Ayrıca sitemiz mühendislerin birbirleriyle iletişim kurmalarını, kendi sayfalarını oluşturmalarını Türkiye'nin her yerindeki mühendislerle arkadaşlık kurabilme ve iletişim altında olabilme imkanı sunmaktadır.

    Mühendisce, mesleki açıdan karşılaşılan sorunlar için üretilebilecek çözüm yollarını arayabileceğiniz farklı mühendislik dallarında çalışan mühendislerden de fikir alabileceğiniz mühendisçe paylaşım platformudur. Mesleki anlamda gelişmek için ufkunuzu aydınlatacak benzer sektörel sitelerden oldukça farklı ve kaliteli bir yapıda oluşan kendi sayfanızı elde edebileceğiniz bir sisteme sahiptir. Mühendisliğin tecrübe ile daha da sağlamlaştığını bilmekteyiz. Yaşadığınız sorunlar da size mühendislik açısından tecrübe kazandıracaktır. Bu sorunların çözümünde biz Muhendisce.com ekibi ve bu platformdaki diğer mühendislerin de katkısıyla sizlere çözüm yollarında yardımcı olmak için kurulmuş bir sitedir. Temel mühendislik, teknik eğitim haberleri ve videolarının yanı sıra iş hayatınız için ilanlar ve kpss haberlerini takip edebileceksiniz.

    Tüm mühendislerin bir araya gelerek sisteme katkıda bulunacağı ve mühendislik bakış açılarının da genişleyeceği bir yapıyı oluşturabilmek bu projedeki en önemli bölümdür. Bu site herkes tarafından geliştirmeye açık yaşayan bir site haline gelecek ve sadece meslekte karşılaşılan sorunların çözümü için değil mühendisliğin gelişmesi için de katkıda bulunulacaktır. Güncel Mühendislik Haberleri, eğitici videolar, projeler, iş ilanları ve mesajlarınızı günlük takip edebileceğiniz CV’nizi bir çok kişiye ulaştırabileceğiniz günlük takip edeceğiniz bir sitedir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.