Şimdi Ara

Muhalefetten memnun musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Muhalefetten memnun musunuz?


(En Son Oy Tarihi: 9.3.2021)
Giriş
Mesaj
  • Karşıtlığım iktidar.

    Memnuniyetsizliğim muhalefet.

    Umudum Mansur Yavaş.

  • Olaya siyaset değil ülke olarak bakmak lazım. Kaliteli muhalefet ve kaliteli iktidar birbirini tamamlar. Eğer ana mevzu memleket değilse kazanmanın çok farklı yolları da olur, o zaman bir şey demeye hakkı(nız)(mız) kalmaz.

  • İktidarın kötü performans göstermesindeki en büyük sorun başta ana muhalefet partisi olmak üzere tüm muhalefet partilerinin basiretsiz oluşundan kaynaklanmaktadır. Not: Partilerimiz de insanımızı yansıtıyor. Demek ki biz böyleyiz ki partilerimiz bizi böyle yönetiyor...

  • Muhalefette suç yok her türlü adayı yolu denedi. Aday seçtiler cuma namazına gitmiyor dedi. Muharrem İnce Cuma Namazına gidiyordu bu sefer de yeni gitmeye başladı dediler hâlbuki adam gidiyordu zaten. Şu olsun bu olsun diye diye aslında akpliler muhalefeti şekillendirdiler. Kitle bu muhalefetin yapabileceği bir şey yok. Amerika'ya bak 1 dönem de değiştirdiler başkanlarını. Kitle önemli yani muhalefet gayet güzel çalışıyor o Man Adası belgeleri zaten yeterdi hükümet değiştirmek için.

    Muhalefete laf söyleyen halktan uzak ergenlerdir. Hangi ülke de bu kadar çok muhalefet var. 1 vs All yapıyorlar malum adam yine alıyor. Hiç açıp malum adamın bir mitingini izlediniz mi? Adam sadece bağırıyor çağırıyor inanın mitingin konuşmasını elinize alın 2021 yılının sonra gidin 2015 yılının miting metnini alın. İçerik 0 değişiklik. Adamın kazanması için bir şey yapmasına gerek yok çünkü.





  • ince çıkış yolu olur umarım

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.