Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Hasta (Boğazına birşey kaçmış gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, muhabbet kuşumla ilgili bir problemim var size danışmak istedim. Öncelikle size eskiden yaşadığım problemi anlatayım. Daha önce kuşum birkaç ay boyunca hep kabarık oturuyor, çok az konuşuyordu. Birkaç kişi eş istediğini söylemişti ve bende ona bir eş aldım ancak eşini yanına koyunca iyileşmedi. 1 ay kadar sonra kendiliğinden iyileşti. O günden beri iyiydi ancak şimdi geçen seferkine benzer bir sorunum var. 2-3 gün önce eve geldiğimde kuşumla konuşmaya çalıştım ancak kuşumda bir gariplik vardı, kuşum konuşuyor, ötüyordu ama sanki ayakları tüneğe yapışıkmış gibi hareket etmiyordu. Kafese elimi soktum yine aynısı elime gelmedi Sonra zorla çıkardım biraz konuşmaya çalıştım sonra geri kafese soktum zorla tüneğe çıkardım. Birkaç dk sonra kendine geldi. O gün çok iyidi. Bir sonraki gün kendini kabartıp oturuyordu. O zamandan beri aynı şey devam ediyor. Kabarık bir şekilde duruyor ve hiç konuşmuyor, çok az hareket ediyor ve biraz islah. Fakat bu sefer değişik birşey var. Sanki boğazına birşey kaçmış ve onu çıkartmaya çalışıyormuş gibi bir hareket yapıyor. Boynunu uzatıyor ve sanki birşeyi atmaya çalışıyor. Bu sorun 2 gündür var. İnternete biraz baktım ve benimkine benzer bi sorun buldum. Bu sorunu yaşayan arkadaşa kandida mayalarının sebep olduğu bir kursak problemi demiş böyle birşey olabilir mi ? Durum buysa ne yapılabilir ? Mesaj çok uzun oldu ama sorun bu. Cevaplarınızı bekliyorum, iyi günler.







  • Ağzından o hareketi yaptıktan sonra herhangi bir balgamsi formda sıvı çıkartıyormu? Kursak mantarında benzer durum oluyor ama kuş kusuyor sıvı dediğim şekilde. Ama başka bir sorunda olabilir kursağında, veteriner görmeli.
  • Veterinere götürün kuşunuzu acilen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Ağzından o hareketi yaptıktan sonra herhangi bir balgamsi formda sıvı çıkartıyormu? Kursak mantarında benzer durum oluyor ama kuş kusuyor sıvı dediğim şekilde. Ama başka bir sorunda olabilir kursağında, veteriner görmeli.

    Hayır çıkartmıyor, şu anda daha iyi daha hareketli sıcak tutuyorum ve reflor verdim iyiye gidiyoruz gibi.
  • tünekte durmakta zorlanma ve ayaklarda güçsüzlük var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

    tünekte durmakta zorlanma ve ayaklarda güçsüzlük var mı ?

    Yoktu, şu anda da çok iyi durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GamerYigit17


    quote:

    Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

    tünekte durmakta zorlanma ve ayaklarda güçsüzlük var mı ?

    Yoktu, şu anda da çok iyi durumda.

    b vitamini alın yinede b vitamini verin suyuna . b vitamini olmayınca sinsi bir hastalık ölüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.