Şimdi Ara

muhabbet kuşum can çekişiyor acil ( ÖLDÜ ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
35.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • başınız sağolsun.
  • Geçen hafta salı günü bizimde kuşumuz öldü,gece biraz halsizdi sesi falan kısık çıkıyordu sabah kalktığımızda ayaklarını dümdüz uzatmış can çekişmiş sanırım kas katı şekilde kafesinde duruyordu.Gerçekten inanılmaz alışmıştım omuzuma konması yanağıma yaklaşıp oynaması falan.İnsanı gerçekten çok kötü üzüyor yeni bir tane alacaktım vazgeçtim çünkü tekrar ölmesine insan dayanamaz.
  • Benimde Çift Kuşlarim Var Ama Ben Sevemiyorum İşte =( Birbirlerine Aliştilar Ama Seneye Yavru Alip Kendim Eğitmek İstiyorum İnşallah Allah Rahmet Eğlesin Hayvan Acisi Nedir çok İyi Bilirim 1 Sene Baktiğim Beta Baliğim öldüğünde Çok üzülmüştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAAN AKAR

    cenazesi nezaman?


    genetiği bozuk insanlar neden çocuk yapar ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Adam derdini yazıyor her kafadan bir ses çıkmış yazan yazana..Bende yazıyorum... Benimde bir muhabbet kuşum vardı adı ŞAŞKIN.... Çok seviyordum. Evin kapısından girdiğim zaman sesimi duyar duymaz kafesten uçup gelip kafama konardı..Cik cik cikk diye sevgi gösteriridi..Parmak kadar hayvan size sevgi gösteriyor..Sahibim geldi diye seviniyor...Evde çok mutlu bir yaşantısı vardı. Kafesi devamlı açıktı..12 yaşında öldü.Temizlikçi kadın kışın cam silerken odada hayvanı üşütüyor...Eli kırılasıca...Hayvan önce uçamaz oldu...Bir ayda üç kez veterinere götürdük..İlaç yazdılar aldık kullandık..Zavallı 10 gün kadar kafeste süründü.yemek su kablarını aşağı indirdim kafasin içine yem saçtım..Bir gece 01 de gözümün önünde kafeste uzandı..şaşkın şaşkın dedim ses yok...Elime aldım...Ağlamaya başladım...Sabah bir bez peçeteye sarıp evin bahçesine gömdüm..Eve her giriş çıkışımda şaşkın burada yatıyor diye bakıyorum gözlerim doluyor..Hayvan sevgisi taşımayan insanın merhameti olmaz..Çocuklarınıza hayvanları sevdiriniz.Yolda görüyorum.Bacak kadar çocuk 5-6 yaşında köpeklere taş atıyor sopa ile vurmaya çalışıyor...Ana babada ses yok..Seyrediyorlar...Kazara garip hayvan sıpalarını ısırsa hayvana sopayı ve taşı alıp saldırıyorlar.Oda yetmiyor,hemen belediyeye koşuyorlar bütün köpekleri zehirletiyorlar...Gerçek hayvan bunlar..İki ayaklı olanlar..Öbür gariplerin kedilerin, köpeklerin, kuşların karnını doyur kimseye bir şey yapmıyorlar..Sonsuz sevgi veriyorlar...Ölene kadar size minnet duyuyorlar.. SONRA SESSİZCE ÇIKIP GİDİYORLAR. Sahibinden başka ağlayanı , üzüleni olmuyor...

    Benimde kanaryam vardı 4-5 yıl kadar yaşadı, öldüğünde okuldaydım. Geldim eve kafesine baktım hayvan yok, anladım ama, anneme sordum nerede diye -Öldü- dedi. Dondurma kabının içine toprakla ismi Bati'ydi, batimi koydum ve apartmanın arka bahçesine gömdüm. Çocukluk bi de dua okudum işte. Kafesi, o yemlikleri her şeyi durur.Hayvan salatalık- sosis-domates-yumurta ne verdiysen yedi zamanında.
    Ama hayvan sevgisi özellikle kuş farklı bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 17 Ekim 2011; 22:34:02 >




  • Benim muhabbet kuşum vardı.Çok haraketli bir kuştu gelirdi saçımla ve elimle oynardı. İsmi bıcırdı ama ben ona pezevenk derdim.


    Bir gün nolduysa pencerenin açık olmasından faydalarak tüymüş .Kim bilir şimdi nerelerde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onfroi

    Benim muhabbet kuşum vardı.Çok haraketli bir kuştu gelirdi saçımla ve elimle oynardı. İsmi bıcırdı ama ben ona pezevenk derdim.


    Bir gün nolduysa pencerenin açık olmasından faydalarak tüymüş .Kim bilir şimdi nerelerde





  • geçmiş olsun hocam.benimde 1 senelik hamsterım öldü 5 gün önce
  • 2 Yıl önce. Kaplumbağam öldü.
    O Bile bana acı verdi.
    1 Yıl önce kuşum evden gitdi. hala fotoğrafları var ve acı çekiyorum.
    Acaba ne yapıyordur bu yağmurda diye. Onların sevgisi anne sevgisi gibidir saf ve temiz
    Minicik bir kediyi sevmek onun sizi sevmesi ona süt vermeniz kışın ısıtmanız.
    Hayvanlar bizden çok daha duyguya sahip canlılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Different 1903

    quote:

    Orijinalden alıntı: KAAN AKAR

    cenazesi nezaman?


    genetiği bozuk insanlar neden çocuk yapar ki ?

    Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.
  • kuş beslemek, heleki papağan türevi olan bir muhabbet kuşu beslemek çok keyif verici ve eğlencelidir.
    kısa sürede aileden biri oluverir. ölüncede hali ile üzülür herkes..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.